Şimdi Ara

Sürekli bitkin hissediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler 23 yaşındayım hayatımın en körpe, hareketli olması gereken dönemi belki ama özellikle vücudum sürekli yorgun, bitkin. Salsalar paso evden çıkmam 3 4 gün pc takılırım yemek yerim en çokta uyurum filan.

    8 ay önce işe girdim ilk defa ciddi maaşlı sigortalı, resepsiyonistlik yapıyorum. Başlarda çok dinçtim enerjiktim ama son 5 aydır gececiyim 00.00-08.00 çalışıyorum ve o zamandan beri üst üste 2 gün izin yapma fırsatı bulamadım hep haftalık izinler ve bazen onlardan da kullanmadığım oldu. Durumu biraz buna bağlıyorum 22 sene gece yatıp gündüz uyanık olmaya alışmış vücut belki de sürekli gece ayakta kalmaktan yorgun düştü.

    Ek olarak haftada 2 kere halı saha yapardım 4-5 aydır onu da yapmaz oldum vücut sporsuz kaldı, hantal yani. Yemekleri hep dışardan söylüyorum(şükür kilo almayan yapım var) Sırf bulaşık çıkmasın diye dışardan yiyorum ve yemek yapmakla zaman kaybetmek istemediğimden.

    5-10 dakikanın hesabını yapar oldum mesela 9da evde oluyorum, düsünüyorum 7 saat uyusam saat 4 acaba yeter mi pc takılcak yada tv izlicek vakit kalsın istiyorum ama uykumu alamayınca da canım sıkılıyor.

    Kız arkadaşım dışarı çıkalım denize gidelim filan diyor hiç çıkmak istemiyorum. Çıkmak istemediğimden değil, zor geliyor çıkmak.Akşam işe gidicem yorgun olcam filan diye düsünüyorum izin günlerimde de evden çıkmak istemiyorum maç bakıyım pc oynuyım istiyorum.Boyuma göre zayıfım birazda bunun da etkisi olabilir. Düşünüyorum belki şöyle 3-4 gün izin yapıp dinlensem çok iyi gelebilir. Otelde sezon çok yoğun geçtiği için böyle bir fırsatım yok, müdür utanmasa haftalık izin yazmayacak..

    Genel olarak durum bu yani daha bir çok şey var aklıma geldikçe editlerim ama bu durumdan her nasılsa kurtulmam gerekiyor.Öneri varsa alırım yada aynı durumda olan varsa tartışalım. Herkese selamlar







  • Hocam iş seni tüketiyor biran önce kurtul ondan.
  • Baska is yokmu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşim iyi aslında 8 saat çalışıyorum genellikle oturuyorum ama gece uyuyamamak sıkıntı yaratıyor sanırım. Sorumluluğu biraz fazla 325 odalı 1000 kişilik otel gece resepsiyonda tek ben varım.Hata yapma ihtimali korkusu da baskı yaratıyor bazen.

    Çok uykuluyum sürekli uykum var şuan bile bazı arkadaşlarım 5 6 saat uyuyolar yetiyo, yarasa gibiler.Ben 8 saat uyuyım kalkayım 5ten akşam 11e işe gitceğim zamana kadar takılayım, tam gitceğim zaman o saatte bir uyku bastırıyor gidip uyuyasım geliyor o kadar tatlı oluyor ki.

    Üstelik işimi de sevmiyorum diyemem seviyorum belli bir saygınlık kazandırdı ve şuan daha iyisini bulamam.Ama dengemi alt üst etti normal olmayan bir durum var hissediyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenKings -- 21 Temmuz 2018; 2:58:1 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FallenKings

    İşim iyi aslında 8 saat çalışıyorum genellikle oturuyorum ama gece uyuyamamak sıkıntı yaratıyor sanırım. Sorumluluğu biraz fazla 325 odalı 1000 kişilik otel gece resepsiyonda tek ben varım.Hata yapma ihtimali korkusu da baskı yaratıyor bazen.

    Çok uykuluyum sürekli uykum var şuan bile bazı arkadaşlarım 5 6 saat uyuyolar yetiyo, yarasa gibiler.Ben 8 saat uyuyım kalkayım 5ten akşam 11e işe gitceğim zamana kadar takılayım, tam gitceğim zaman o saatte bir uyku bastırıyor gidip uyuyasım geliyor o kadar tatlı oluyor ki.

    Üstelik işimi de sevmiyorum diyemem seviyorum belli bir saygınlık kazandırdı ve şuan daha iyisini bulamam.Ama dengemi alt üst etti normal olmayan bir durum var hissediyorum
    Aşırı stres bozulan yemek ve uyku alışkanlıkları sürekli vücudu normalin üstünde yorar uyku verimsizleşir ilerleyen süre zarfında vücudda yan etkiler başlar.

    En belirgini saç dökülmesidir mesela oldukça da tehlikelidir.

    Sana tavsiyem her zaman daha iyi bir iş vardır.

    Ben mevcut işimden bu ayın sonunda ayrılıyorum. Bu iş bana zarar verdi özellikle aynı senin gibi uyku konusunda kendime dedim benden kıymetli ne olabilir ki.




  • Doktora görünün bence, kan değerlerinize baksın. Sonuçta gökten zembille inmedi bu bitkinlik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trmeto kullanıcısına yanıt
    Yararı olabilir, eğer bir süre daha böyle devam ederse gitmeyi düşünüyorum.Teşekkürler
  • Is geregince olur oyle fix 8 saat calisiyorsan parasida iyiyse birakma sakin otelde iyidir kisin hatta daha rahat olursun sabret 3 ay

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başka nereye gidersem şuan bu parayı vermezler.Çok iyi olmasada asgari maaştan yüksek ve tip ile birlikte tatmin ediyor.Dediğiniz gibi kışında çok daha rahat olucam misafir sayısı bayağı azalıyor.Kışın ayrıca okulum var turist rehberliği okuyorum ve resepsiyonistlik cv kasmak için güzel bir adım. Yoksa genel kariyer anlamında uçak hostluğu düşünüyorum ülkücüadam ama şu aşamada günü kurtarmak için bu işe ihtiyacım var. Eylül olur olmaz spora başlamayı düşünüyorum belki iyi gelir. Olmadı doktora görünmeyi deniycem yada uzun süreli bir izin 3-4 gün gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenKings -- 21 Temmuz 2018; 4:39:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FallenKings

    Başka nereye gidersem şuan bu parayı vermezler.Çok iyi olmasada asgari maaştan yüksek ve tip ile birlikte tatmin ediyor.Dediğiniz gibi kışında çok daha rahat olucam misafir sayısı bayağı azalıyor.Kışın ayrıca okulum var turist rehberliği okuyorum ve resepsiyonistlik cv kasmak için güzel bir adım. Yoksa genel kariyer anlamında uçak hostluğu düşünüyorum ülkücüadam ama şu aşamada günü kurtarmak için bu işe ihtiyacım var. Eylül olur olmaz spora başlamayı düşünüyorum belki iyi gelir. Olmadı doktora görünmeyi deniycem yada uzun süreli bir izin 3-4 gün gibi
    Anladım hocam bu açıdan bakıldığında sizin için gayet ideal bir iş gibi gözüküyor.

    Uyku ve yemek konusuna ağırlık vermeye gayret gösterin.




  • ssd yiyin hocam iyi gelir
  • ssd olsa yemem kasaya takarım bro hala 7200rpm barracuda var garibimde

    ülkücüadam yemek konusunda biraz daha ev yemekleri gibi takılmam lazım eskiden fasulye ıspanak filan yapardım ama pazar fiyatlarıda uctu arkadas her yemeğe konulan soğan domates bi salata yapsam limon bunları alsam dışardan söylemekten daha fazla tutucak vallahi.Bide yemek ve bulaşıkta harcayacağım zamana üzülüyorum hepten soğuyorum.
    Uyku konusunda da uyumayı cok seviyorum ama cok uyuyunca da kendime vakit ayıramadığım için canım sıkılıyo.Keşke 6-7 saat uyuyup uyanabilsem kalktığımda dipçik gibi olabilsem hep bunu istiyorum hem kendime çok vakit kalır hem de uykumu almış olurum diye düşünüyorum. Ama şöyle bişey sabah 9da koyuyorum yastığa kafayı ve gün ışığında uyuyorum bu pek sorun değil benim icin ama insan biyolojisi için uygun değil heralde gündüz 6-7 saat uyuyup dinç kalkmak.Hele bazen işte sıkıntı çıkıyor arıyolar uykumun ortasında extra bir durum yada aktarmayı unuttuğum bişey olursa işte o zaman kuduruyorum öfkeden, sırf bu yüzden gece sürekli not alıyorum olayları aktarmayı unutmamak için,işe yarıyor doğrusu. Belki ben gündüz calısıp gece 11-12 gibi yatıp sabah 6 da 7 de kalksam yeterli olur ama gündüz için yetmiyor.




  • Sağlıklı beslen.Pekmez,tahin,kuruyemişler,balık,meyve vs bu tarz şeylere yönel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bi doktora gözükün demir ve b vitamini eksikliğiniz olabilir.

    Ayrıca gece işi çok zordur bana göre 1 saat gece uykusu 3-4 saatlik sabah uykusuna bedel pnun için işe gitmeden önce 1-2 saat uyumayı deneyin.

    Üstteki hocamın dediği şeyleri yiyin ve ağır olmadan spor yapın ilk başta yorar ama sonra fal taşı gibi gezersiniz ortalıkta

    Koskoca otelde spor salonu vardır zaten haftada 3-4 1 saat yeterli bence

    Ayrıca iş sahibiyle görüşün vardiyeli yapın işi 8 saat çalışıyomuşsunuz 3 vardiye galiba dönmeside zor olmaz.

    Yada 12/24 çalışabilirsiniz.

    12 saat çalışıp 24 saat dinleniyosunuz polisler genekde böyle çalışıyo

    Bi gece bi gündüz çalışıyolar ama 24 saat dinlenme iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu supradin oldey mi ne bişe varya onu bi araştır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mastürbasyonu bırak spora başla
  • Mesir macunu ye hocam muazzam enerji verir
    Örumcek adam gibi duz duvara tirmanirsin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iCrush kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumunuz icin. Shift değişimi zor cünkü gece calısmayı bilen yok benden baska. Haftalık iznimi döndüren biri var o geldiğinde de diğer gün 20 tane hata cıkıyo o yüzden bu saatlerde devam etmek zorundayım malesef. Otel salonunu kullanamam dısardan kisisel spor salonuna yazılıcam vücudu canlandırmaya calısıcam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu ilaçlar pek güven vermiyor bana doğal karısımlar yapılıp yense daha güvenilir gibi ama işe yarıyorsa denerim bir araştırayım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    Kız arkadaşımla yaşıyorum uzun zaman önce bıraktım o işleri spora baslıycam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.