Şimdi Ara

Surface Pro 10 ve Surface Laptop 6 ile ilgili ilk bilgiler geldi: Birçok yenilik olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Microsoft'un önümüzdeki yıl piyasaya süreceği Surface Pro 10 ve Surface Laptop 6 ile ilgili bazı bilgiler geldi. Yeni nesil bilgisayarlarına önemli yenilikler getirecek Microsoft, diğer üreticiler gibi yapay zeka özelliklerini ön plana çıkaracak.



    Windows Central'ın edindiği bilgiye göre Microsoft, Surface Pro 10 ve Surface Laptop 6'yı 'ilk gerçek yeni nesil AI bilgisayar" olarak pazarlamayı planlıyor. Her iki cihaz da Intel'in 14. nesil Meteor Lake işlemcisi ve Qualcomm'un Snapdragon X Elite çipsetini içeren seçeneklere sahip olacak.



    Yeni nesil ARM tabanlı cihazlar Microsoft içerisinde CADMUS PC'ler olarak adlandırılıyor. Ayrıca bilgisayarların Windows'un 'Hudson Valley' kod adlı bir sonraki sürümü (muhtemelen Windows 12) ile geleceği söyleniyor.



    Ayrıca Bkz.2023 yılının en popüler 10 yapay zeka aracı belli oldu: İşte liste



    Surface Laptop 6, daha ince çerçevelere, yuvarlatılmış köşelere ve daha fazla bağlantı portuna sahip olacak. Microsoft'un aynı zamanda klavyeye özel bir CoPilot tuşu koyacağı ve klavyenin yeni bir haptik touchpad ile geleceği bildiriliyor. 



    Surface Pro 10 da yuvarlatılmış köşelere ve HDR destekli daha parlak bir ekrana sahip olacak. Ekranda yansımayı engelleyici yeni bir kaplama kullanılacak. Microsoft, Surface Pro 10'u iki farklı modelde piyasaya sürmeyi planlıyor. İlki daha düşük çözünürlüklü temel model, diğeri ise yüksek çözünürlüklü üst model. Bunların yanında tablette NFC ve geniş açılı bir web kameranın da olacağı bildiriliyor.



     




    Kaynak:https://www.windowscentral.com/hardware/surface/microsoft-surface-pro-10-laptop-6-major-update-intel-arm-ai-2024







  • Snapdragon x elite yi baya merak ediyorum. Devrim olabilir.

  • Surface hale hazırda kullandığım için yenisini almayacağım üzgünüm Microsoft bir kaç yıl daha ürün almayı düşünüyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • X elite versiyonunu alabilirim valla tablet ve bilgisayarımın yerine geçecek gerçek anlamlı bir 2 si bir arada pc hayal değil gibi artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 3 Ocak 2024; 11:19:18 >
  • Surface Pro 3 kullanıyorum kaç senelik olmasına rağmen baya işime yarayan bir makine. Canım hükümetim euro'yu doları bi sabit tutabilse de para biriktirip bi yükseltebilsem şu cihazı.

  • artık bu tabletin tr'ye gelmesi lazım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.