Şimdi Ara

Suriye'nin kimyasal silah kullanması imkansızdır!işte bilimsel araştırma! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muhammet


    quote:

    Orijinalden alıntı: Efendi Baykuş

    Kimyasal silah bahane. Amaç Esadı devirmek. Esad devrilirse Amerika Tayyipi desteklemeye devam edecek. Devirmezse fişini çekecek.




    Tamam kanka


    Amaç esadı devirmek değil.Abd her halükar da zaten tayyibi destekleyecek bunun başka çıkar yolu yok.Bu coğrafyada onlara itaat edecek başka bir devlet yok.

    Irak savaşı çıktığında kim derdi ki ırağın kuzeyinde ırak kürdistanı kurulacak ? Irak savaşı sonuçlandıktan sonra kim derdi ki bu ülke de köpeklere sayın diye hitap edilip onlara ayrıcalıklı haklar tanınacak zaten insan azıcık ileriye bakıyorsa olay Türkiye kürdistanına doğru gidiyor.Suriye'de ismini unuttuğum örgüt şuanda kürt devleti kurmaya çalışıyorlar.Bunu kendileri dünya basınını kullanarak ifade etmişti fakat nedense Türk gazetelerinde bulamazsınız.Bende Cnn int. de denk gelerek izlemiştim.

    Diyelim ki Türkiye Kürdistanı benim aklımdan kurduğum düzmece bir hayal.Peki ırak ve suriye topraklarında kurulacak kürt toprakları ile kürdistan hayalini kuran kürt vatandaşların oluşturduğu haritaya bakar mısınız ? Sadece hangi bölge eksik kalmış(Suriye'de kurulduğunu var sayıyorum çünkü savaş çıkarsa rusya ve çin suriyeyi desteklemeyecek)




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.