Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Kimi destekliyorsunuz? (4645. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Vanished Man , sason2000 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 16 Misafir - 18 Masaüstü
5 sn
107.312
Cevap
129
Favori
1.496.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 46434644464546464647
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Kimi destekliyorsunuz?


(En Son Oy Tarihi: 21.5.2024)
Giriş
Mesaj
  • Kıldayizm kullanıcısına yanıt

    Doğru hocam. Sen daha iyi biliyorsun.

  • BIÇAKLANMAKTAN SIRTINDA YER KALMADI
    🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Kimi destekliyorsunuz?
  • HAVA BUZ GİBİ İNTERNET YOK YEMEK YOK EN AZ 14K ZARARDAYIM LAN NASIL BİR GÜN OLUYOR BÖYLE
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

    Yunus Emre tayfasında mantık mı arıyorsun hocam?  


    Seco ve Yunus Emre haftalar boyunca birbirini yazıyor zaten.


    Yunus Emre Nagihan’ı potaya koymaya çalışınca herşey güzel, Nagihan aynısını yapınca vay anam vay.


    Şimdilik Atakan ve Hilmi onlar için iyiler haftaya bu ikisine söverlerse şaşırmamak lazım  

  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt

    Hocam objektif ve tek tek şekilde değerlendirmek gerekirse;

    -Özgür ve Amigo Nagihan'da suç bulmuyorum. Özgür de zaten Yunus tarafından yazıldı çokça ve aralarında çok yakın bir bağ yok ayrıca erkek potası olduğu için kendini de düşünüyor doğal olarak onda sıkıntı yok.

    -Amigo Nagihan zaten adamın düşmanı, geçen hafta Yunus'un yapamadığı kulisi bu hafta hülle city tayfasiyla yapmayı başarmış. Gerçekten tebrik ediyorum bu arada sürekli yerden yere vurduğu, çer çöp, yeteneksiz beceriksiz dediği, Turabi zamanında beraber mobbing yaptığı ve tartaklayıp dövdüğü insanlara istediğini yaptırabildi. Rezil bir karakter ama gerçek bir survivor.

    -Sercan ise dediğim gibi kaypak bir karakter, düşündüğümüz zaman kendini koruyor falan diyebiliriz ama yukarıda da yazdığım gibi sürekli Yunus'a karşı ilgi budalası bundan uzak dur, oyunu bırakıp ağladığı zaman hak ettiğini yaşıyor dediği kıza sırf oy için sırnaşması kendisinin nasıl jöle bir karaktere sahip olduğunu gösteriyor. Sadece yazsa yine sorun yok ama menfaat uğruna her türlü şey dediği insanlarla arkadaşlık yapabilmesi, bu sene karakterini çok daha iyi ortaya koydu.

    -Nefise için diyebileceğim tek şey şampiyon unvanına zerre yakışmadığı. Kendi aklı ve fikri yok Nagihan ablası ne derse onu yapıyor, en ufak bir sorgulama yok. Kısaca kendisinin konseyde Aleyna'ya dediği gibi Yaver.

    - Ve geldik Aleyna'ya. Bu sene onu benim kadar savunan kimse yoktur. Zamanında kendisi için Yunus'a da kızdığım çok mesaj vardır. 2021 yılında zerre sevmesem de bu sene amigo nagihan ve ekibine karşı gösterdiği duruşu sevmiştim ama dün yaptığıyla fiziksel olarak güzelleşse de karakterinde pek bir değişiklik olmadığını göstermiş oldu bana. Arkasından sürekli ilgi delisi bu, sinir krizi geçirdiği zaman hak ettiğini yaşıyor diyen sercan ve özgürle, kendisini döven sürekli bel altı imalar yapan, ona adayı zindan eden amigo nagihan'la ve amigo nagihanın ültimatomuyla sürekli ona saldıran cazgırla beraber olup Survivor hayatı boyunca yanında olan tek kişiyi yazması en hafif tabiriyle omurgasızlıktır. Demek ki bunca zaman Yunus'un yanında sadece menfaati için ve adadaki herkes ona vebalı gibi davrandığı için duruyormuş. Menfaati bitince diğerleriyle arasına çıkar ilişkisi koyabilince anında sattı adamı.


    Zaten mesele Yunus'un düelloya girmesi de değil aslında mesele nagihanın Yunus'a karşı açtığı savaşta, nagihan'a bak sen beni potaya sokamadin ama ben senin arkadaşlarına seni yazdırdım dedirtmeleri. Ben Yunus'un yerinde olsam potaya girmeme değil beni bu hale getirmelerine izin vermelerine kızarım.


    Yazdığım en uzun paragraftı okuyan varsa sevgiler. Mersinaki hocama da saygılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragone -- 30 Nisan 2024; 17:10:38 >




  • Eragone kullanıcısına yanıt
    Aleyna hakkında çok doğru yazmışsın
    Eğer takımla arası iyi olmasaydı olaylardan sonra hala başkanı yalamaya devam edecekti
  • Bu aşırı doğru
    Poyraz aleynaya karşı mavi takımı doldurdu sonra truva atı olarak nefiseyi kırmızı takıma gönderdi konseyde aleynanın dayak yemesi dolaylı olarak biraz da poyrazın işi.
    Amma velakin poyrazın bu yaptıklarına rağmen hala Aleyna ile shipleyen bir sürü aleyna fanı var.

    Başkan ile aleynanın dost olduğu zamanlarda bile Aleyna fanları başkanı linçliyordu sürekli ayet cımbızlar gibi konuşurken kelimelerini seçemeyen yunus emrenin laflarını cımbızlıyorlardı.
    Sercan aleynaya karşı başkanı doldururken başkan onlara Aleyna bizim kız kardeşimiz gidene kadar idare edin destek çıkın demişti.
    Bu cümleden bile anlam çıkarıp başkanı linçlemeye çalışmışlardı.
    Ayrıca aleynanın dayak yediği konseyde sırf sercanın yaptığı espriye güldüğü için başkanı çarmıha germedikleri kalmıştı oysaki orda aleynanın arkadaşı olan ersin ve gizem de gülüyordu onlara hiçbir şey demediler. 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Kimi destekliyorsunuz?




  • neytullah1 kullanıcısına yanıt

    Parkurda yok artık hocam. Atışvivor oldu iyice öyle ki parkur süreleri 25.40 sn kadar sürüyor atışlar 2 dk ile 10 dk. Arası.

    Seyredenler hatırlar hilmicem le Furkan ın bir yarışını yaklaşık 5 dakika gösterdiler. Ve murat kısaltılmış halini izliyorsunuz dedi. Kısaltılmış hali 5 dakika.

  • Eragone kullanıcısına yanıt

    Nagşhan a baş kaldıran çarpılır.

  • SuatUstaaaa kullanıcısına yanıt

    Nagehan abi çıkartıp masaya vurmuş diye yorumladım hocam.

  • Kıldayizm kullanıcısına yanıt

    'Konu Beria falan değil, tamamen sınıfsal' Devrim için gerekli konjonktür oluştu. Başkanist proleterler olarak Burjuva sarı yılan ile komprador Macır'ın uykularını kaçırmaya geliyoruz. Dünyanın bütün başkancıları BİRLEŞİN.


    🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Kimi destekliyorsunuz?
  • Mayor of El Dorado kullanıcısına yanıt
    Kıllı, Aleyna, zuhal, macır, amigo nagihan, kelcan
    Ve murat öztükürük

    Devrim tamamlandığında bu isimler gulaglara gönderilecektir
  • Kıldayizm kullanıcısına yanıt

    Ödül cezası alıp hamburger, kola gibi ödüllerden faydalanmayarak kültürel emperyalizm silahlarına direnen başkanın yarısı kadar devrime inanırsak sömürü düzenlerini başlarına yıkarız

  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Quack ➳ (@sylkiforever) on Xtwitter
    Yaklaşık 40 kişinin katıldığı bir yarışmada bir tane bile dostumuz olmadı yine yalnız kaldık… #Survivor2024AllStar #SurvivorAllStar
    https://twitter.com/sylkiforever/status/1785265003396059298?t=vZOYqW-hgVpVshSis4-SYQ&s=19
  • Mayor of El Dorado kullanıcısına yanıt

    SINIFSALDIR MESELA



    🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Kimi destekliyorsunuz?
    🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Kimi destekliyorsunuz?gks | (@iceinmyveinsx) on Xtwitter
    Yunus emre'nin survivor'a silivri sahilde merdiven koşup pet şişe devirerek hazırlanması jdjdjdjjd herkes spor salonlarında özel hoca ile çalışırken ahahahajsjsjdj
    https://twitter.com/iceinmyveinsx/status/1785301909387030640?t=_63W0NEDSyswgD0A0gv2fQ&s=19
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt

    Takımdan dışlanan, seyircilerden linç yiyen, Macır'la kavgalı. Biz bu başkanı çok sevdik, hak ehli olduğuna karar kıldık. 'Kötü adama günaydın deyin hadi'

    🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Kimi destekliyorsunuz?
  • yunus bu elemede gidebilir boş adam kalmadı herkes herkesi eleyebilir

  • Mayor of El Dorado kullanıcısına yanıt

    BAŞLIYORUZ! BU HİKAYENİN SONUNDA YUNUS EMRE BAŞKAN DİSKALİFİYE OLSA DAHİ ALEYNA VE NAGİHAN YOK EDİLECEKTİR

    🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Kimi destekliyorsunuz?British Pathéyoutube
    Nazi leader Adolf Hitler is seen giving a speech in Essen, Germany at the Krupp Factory 3 years before World War II broke out in this archive footage from 1935. For Archive Licensing Enquiries Visit: https://goo.gl/W4hZBv Explore Our Online Channel For FULL Documentaries, Fascinating Interviews & Classic Movies: https://goo.gl/7dVe8r #BritishPathé #History #Germany #Speech #WWII License This Film: (FILM ID:604.06) https://www.britishpathe.com/video/hitler-ranting-speech/ Subscribe to the British Pathé YT Channel: https://goo.gl/hV1nkf Unused / unissued material - paperwork dates footage as 1935. Essen, Germany. M/S of Adolf Hitler making a speech at Essen (interior). Good footage of the Fuhrer ranting. BRITISH PATHÉ'S STORY Before television, people came to movie theatres to watch the news. British Pathé was at the forefront of cinematic journalism, blending information with entertainment to popular effect. Over the course of a century, it documented everything from major armed conflicts and seismic political crises to the curious hobbies and eccentric lives of ordinary people. If it happened, British Pathé filmed it. Now considered to be the finest newsreel archive in the world, British Pathé is a treasure trove of 85,000 films unrivalled in their historical and cultural significance. British Pathé also represents the Reuters historical collection, which includes more than 136,000 items from the news agencies Gaumont Graphic (1910-1932), Empire News Bulletin (1926-1930), British Paramount (1931-1957), and Gaumont British (1934-1959), as well as Visnews content from 1957 to the end of 1984. All footage can be viewed on the British Pathé website. https://www.britishpathe.com/
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=FJ3N_2r6R-o
  • Pablito20 kullanıcısına yanıt

    Gidince kina yakicaksiniz her hafta yaza yaza eleyemediniz adami kudurun.

  • 
Sayfa: önceki 46434644464546464647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.