Şimdi Ara

SUSTURULUYORUZ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Donanımhaber Muhalefet adlı topicim ben bunları yazarken kitlendi...


    quote:

    quote:

    Orjinalden alıntı: çinporseleni

    Başından beri konuyu okuyorum da hala anlamadığım bir şey var. dealer82 kimdir ve ben neden şikayetimi ona ileterek yönetimi bildirmesini bekleyeyim??? Yönetim bana zaten kocaman bir şikayet et butonu vermiş zaten!!!! Gerektiği zaman fikirlerimi gayet açık olarak belirtiyorum ve cevabınıda alıyorum. Derdi geyik yapmak olan arkadaşlarında ilgili ortamlara gitmesinin daha uygun olacağı kanaatindeyim. Burası bir donanım forumu. Önerisi olan ilgili yolları kullansın. Muhalefete kesinlikle destek vermiyorum! Sanal ortamda bir sürü forum var beğenmeyen beğendiği yere gitsin.Kalacak olan da seviyeli olmaya gayret etsin. Saygılarımla!


    Sayın Çinporseleni,
    Bunu yazdığınız için size minnettarım. Böylece bana bu konu ile ilgili açıkmala yapma fırsatı da vermiş bulunuyorsunuz. Ve sayenizde bu konu da daha kolay anlaşılacaktır.

    Benim şahsi olarak şikayet kutusu misyonunu alma gibi bir isteğim yok. Burada yapılmaya çalışılan organize olup birbirimize destek sağlamak için bir grup kurmaktır. Bu sayede kendinizi yalnız hissetmeyeceksiniz hakkınızı ararken büyük bir kitle tarafından destek te bulacaksınız.

    Bizim burada amacımız üyeler olarak yönetimle yaşanan sorunlarda birbirimize destek olmak birlik oluşturmaktır. Liderlik istemek gibi bir durumum da söz konusu değildir. Yani gelip bana şikayet edin de demiyorum. Hepimiz işi gücü olan insanlarız. Ama bir grup içine girip sorun yaşandığında arkanızda sizi destekleyen üyeler bulunması da şahsen benim hoşuma giderdi...

    2 dakika kuralını devamlı önüme getiren arkadaşlar için ise şunu diyebilirim. Bu kuralın avantajını ve dezavantajını biz çektiğimize göre BENCE bunun olup olmamasına da biz karar vermeliyiz.

    Arkadaşlar koyun değiliz... Bizler burda birer üyeyiz ve kendimizi biliyoruz.. Bilmeyenler var mı? Var... Ben onlara da karşıyım muhalefet olarak. Ama bana dayatılan ve benim memfaatim için olduğu söylenen kuralların da bana sorulmadan uygulanmasına da karşıyım.



    daha devam edecektim ama etmeme gerek kalmadı... topicde herhangi bir yanlış davranış olmamasına rağmen polemik yaratıyor iddası ile kapatıldı...

    Yönetimin bu örnek davranışından sonra artık birşey yazmaya gerek kalmadı...
    Hepinizi şikayet etmeye davet ediyorum...

    Kolay gelsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dealer82 -- 24 Ocak 2006 20:28:15 >







  • Bölüm hak arama yada şikayet etme yeri değildir.

    Lütfen şikayetlerinizi

    forumdestek@donanimhaber.com a mail atarak yada üst konuda belirtilen, Forum ile ilgili öneri şikayet ve görüşleriniz konusuna mesaj olarak atınız.
  • Haybeye destek istenmez akıllı insan eğer haklıysa desteksiz de yapar işlerini. Hala anlatamıyoruz derdimizi, sloganlarla iş yürütemezsiniz bu forumda.

    Madem siz olmadan bu forum olmaz diyorsunuz. Öyleyse sizi atıyoruz forumdan. Mutlu olmanızı vesile oluruz umarız.

    Eğer atılan üye fake nickle hala geliyorsa mutlu değilim diyemez. Sizi umarım bir daha forumda görmeyiz.

    İyi günler dileriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.