Şimdi Ara

susuz pisuvar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 77fiko

    Benim çalıştığım yerde 220 kişi çalışıyor ve aynı soruları bizde sorduk. test amaçlı bize 15 gün demelik için verdiler ve şunları söylediler.
    Susuz Pisuvar kuulanacaksınız ama kullanmak için gerekli ortam şartlarınızı oluşturdunuz mu diye, bizde haliyle nasıl yani dedik sonuçta bir pisuvar....
    Gerekli şartlar ise Havalandırma merfezlerinin doğru ve düzgün şekilde çalışması, yer süzgeçlerinin çalışır olması gerektiği, olduğu taktirde koku yapmıyordediler. denedik ve koku yapmadığını gördük. zaten idrar ile suyun birleştiği yerde amonyak gazı olur ve aldığımız koku odur fakat bizde su olmadığı için amonyak gazıda yok dolayısıyla kokuda yok.
    suyun olduğu yerde Virüs ve bakteri vardır. bizde su veya nemli bir bölge olmadığından virüs ve bakteri kesinlikle olmaz. Dolayısıyla sulu pisuvarlara göre susuz pisuvarlar 5 kat daha fazla hijyendir. idrarın kendisi siterildir. adamların sistesinde belgeleri mevcut.
    tam tersi aslında ne kadar fazla kullanırsanır kartuşun ömrü o kadar fazla uzar.
    bizde araştırdık tabii ki kullanıcılara filan sorduk. bildiğim kadarıyla yukarda bahsettiğiniz yerlerde kuru kartuş kullanılıyor. onlarda suyla temizlik yapıyorlar.
    birde tabii ki günde bir kere temizlik yapmak gerekiyor.
    bizim burda sayaç taktık ve bir pisuvar yılda 120 ton su tasarrufu sağlıyoruz.

    kara sizin hocam, ben bu konuda yetkin bir insan değilim sizi yönlendiremem, sadece gördüklerimi direkt olarak size aktardım. Alttaki arkadaş ankamall de hala kullanıldığını söylemiş, olabilir uzun zamandır gitmiyorum ama bi ara kaldırmışlardı.

    benim bildiğim idrar sadece amonyak kokmaz, tüketilen besinler idrar kokusunu tayin eden şeylerdir. pastırma yediğinizde ve bunu su kullanılmayan bi yere yaptığınızda çıkacak kokuyu tahmin bile edemezsiniz ve bu koku su olmadan giderilmez, aynı şekilde turp, soğan, sarımsak ve bir çok besin. aynı zamanda hastalık dönemlerinde de koku yapar, antibiyotik ve vitamin kullanan her insanın idrarı çok keskin kokar.

    duyanda idrar analizcisi sanacak :D




  • ürünü antaş'tan aldık 1 haftadır kullanıyoruz şimdilik sıkıntı yok ürün gayet güzel işini yapıyor
  • Hocam ben restoranıma yaptırdım Sinaqua marka bir susuz pisuvar taktırdım bir sorun yaşamadım susuz pisuvarların universal kartuşları var kavun kokulu filan rahatsız edici kokuları yok ediyor gayet memnunum adı üstünde saten susuz pisuvar diye susuz çalışma özelliği şöyle söyleyim alaturka wc ve klozetlere göre daha çok etkili toplu kullanım alanlarında özellikle tavsiye ederim çünkü su faturalarını da göz önünde bulundurursanız eğer gayet mantıklı bir seçim olur saten su faturalarının az gelmesiyle kendi parasını çıkarıyor. kartuşlarıda pahalı değil ucuzdur. Susuz pisuvarı aldığım markanın web sitesinde detayları var https://www.susuzpisuvar.com/sinaqua-susuz-pisuvar/ bakmak istersen eğer.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.