Şimdi Ara

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu atasözüyle ilgili bir kompozisyon bulmam mümkünmü acaba zor iş biliyorum ama biyerde gözüne çarpan olabilir diye düşündüm. Saygılar :)



  • Genellikle insanlar hayata atılmadan önce, gerçekleri kendi dünyalarının pembe tülleri arasından değişik bir gözle görürler. Masum bir eğilimle, birçok olay karşısında kayıtsız ve tedbirsiz davranırlar. Umulmadık zorluklar, kaderin cilveleri, hayatın acı gerçekleri, büyük bir gevşeklik içindeki insanı bu pembe dünyadan sıyırır. İnsan yaşadığı tecrübeler nedeniyle acı çekerek gerçeği öğrenir.
    Birtakım kayıtsızlıklar ve düşüncesizlikler sonucunda yaşanılan hayat darbeleri insana yavaş yavaş tedbirli olmayı öğretir. Herhangi bir alanda kazanılan tecrübe, insanın görüşlerini, duygularını ve bütün davranışlarını etkiler. Bu durumda insan, en basit işlerde bile adımlarını daha dikkatli ve sakınarak atmaya çalışır, insanın, azim ve çalışmasının yanı sıra tecrübe yönünden de olgunlaşması, onun hayata daha iyi uyumunu sağlar.
    Her işte tedbirini önceden alan, ihtiyatlı davranan bir kimse kolay kolay yenilmez, hayal kırıklığına uğramaz. Ezilmeden yaşamak isteyenler için bu, en büyük kazançtır.




  • biz mi yazıcaz sana kompozisyonu.bedevacılığa alışma en azından kompozisyonda.mesela dikkatsiz araç kullanıp kaza yapan kişi daha sonraki evrelerde dikkatli araç kullanması kaçınılmazdır.daha ne diyim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mercan2021

    biz mi yazıcaz sana kompozisyonu.bedevacılığa alışma en azından kompozisyonda.mesela dikkatsiz araç kullanıp kaza yapan kişi daha sonraki evrelerde dikkatli araç kullanması kaçınılmazdır.daha ne diyim


    Yanlış anlamışsın herhalde aynısını kopyalayıp yazmıycaz. Bilgi edinme amacıyla açtık. Dandik bi ders için 1200 kelimelik kompozisyonu nasıl yazacaz diye kara kara düşünüyoruz. Eğer yardımcı olacak varsa yorum yapsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.