Şimdi Ara

SUZUKİ ALTO sahipleri buraya (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
14
Favori
157.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • VALLA TEMİZ BULURSANIZ HEMEN ALIN DERİM BU DEVİRDE BÜYÜK ARABALARA BİNMEK ENAYLİK PARÇA KONUSUNA GELİNCE PARÇASI SEBİL GİBİ VEDE ÇOOOK UCUZ TOFAŞLARDAN DAHA HESAPLI PARÇALARI 150 LİRAYA ÖN TAKIMDAN ÇIKARSINIZ PENDİK SANAYİDE JAPON PARÇACISI VAR AKSEL PARÇA GANİMET GİBİ BENDE CITRÖEN B X VAR AKSARAYA TALİMİZ
  • 3000. 4000. LİRAYA 90 MODEL CİVARI ALTO ARIYORUM İLGİLENENLERE DUYURULUR
  • Merhaba abiler, ben Bursa dan aranıza katılıyorum.

    Suzuki Alto 1.1 Cc 16 V 63 Hp almayı düşünüyorum. Maksimum bütçem en fazla 12.000 Tl.

    İnternetten edindiğim bilgilere göre Alto az yakıyormuş, benimde alma düşüncemin sebebi az yakması.

    Genel de hep sakin kullanırım, uzun yol da 90 - 95 Km / H arası giderim hep. Bu araçtan pek performans beklemiyorum açıkçası az yaksın yeter.


    Suzuki Alto 1.1 Cc 16 V 63 HP 85 NM ( 4 Silindirli. ) 800 Kg.

    Şehir İçi : 6.5 Lt

    Ortalama : 4.9 Lt

    Şehir Dışı : 4 Lt

    Yakıt Deposu : 35 Lt


    Uzun yol da kasmadan hiç rahat 5 Lt, şehir içindede en fazla 7.5 Lt yakar diye tahmin ediyorum. Sizce tahminlerim doğrumudur, inşallah tahminlerimde yanılmam ?

    Forum da Alto kullanıcıları beni yakıt tüketimi ve yedek parça - fiyatları konusunda aydınlatırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alialtınbaş

    VALLA TEMİZ BULURSANIZ HEMEN ALIN DERİM BU DEVİRDE BÜYÜK ARABALARA BİNMEK ENAYLİK PARÇA KONUSUNA GELİNCE PARÇASI SEBİL GİBİ VEDE ÇOOOK UCUZ TOFAŞLARDAN DAHA HESAPLI PARÇALARI 150 LİRAYA ÖN TAKIMDAN ÇIKARSINIZ PENDİK SANAYİDE JAPON PARÇACISI VAR AKSEL PARÇA GANİMET GİBİ BENDE CITRÖEN B X VAR AKSARAYA TALİMİZ

    o söylediğiniz ucuz parçalar orjinal parça değildir kesinlikle..heleki tofaştan daha hesaplıdır söyleminizi direk geçiyorum.

    Suzukiye lafım yok ama Türkiyede ki servis parça fiyatları sanıldığı kadar iyi değildir.
  • Uzun zamandır takip ettiğim siteye sonunda üye oldum, bende alto alacaklar için birşeyler demek istiyorum. dün bende yeni bir alto aldım, 2006 model 1.1 MT sarı renkte, 7.150 km. de, full araba, klima, çift airbag, abs, eps, vs. ayriyeten arkadaşlar kimse kırılmasın ama Türkiyedeki en temiz altolardan biri bende diyebilirim, çiziksiz bir araba, iç döşemeler alındığı gibi kaplatılmış, motor saat gibi, orjinal fabrikadan verilen JVC kaset çaları ben açtım kutusundan, sıfır kokusu duruyordu arabada hala, 2006 yılında annesi kızına alıyor bu arabayı, kızda kapalı garaja koyup, bodruma taşınıyor, senede 1 ay gelip 1.000 km. yapıyor araçla, çok övdüm nazar değecek valla :))

    Neyse konuya geliyim, altoyu almadan önce çok tereddütüm vardı, 2001 suzukı swift otomatik araba vardı eşimde, çok memnunduk arabadan, alto da aynı tadı verir mi diye çok endişe ediyordum, ama yok böyle bişey, sanki 106 kullanıyorum gibi ani kalkışları ve hızlanışları (ışıklarda kalkışta bu arabayı sanırım çoğu araba geçemez) yol tutuşu da çok güzel, özellikle eps çok önemli hız yapanlar için ayriyeten hidrolik direksiyondan çok iyi, klima inanılmaz dercede iyi soğutuyor, arka bacak kısımları biraz dar olsada, tavan yüksekliği çoğu küçük arabadan iyidir, valla çok araba kullandım, her arbadan ayrı bir keyif almışımdır ama bu araba benim çocukluğuma götürdü, yok böyle keyif, inşallah kazasız belasız kullanırım.

     SUZUKİ ALTO  sahipleri buraya




  • Hayırlı olsun bende almayı düşünüyorum bu aralar yakıt konusunda süper diyorlar yazıyı görmem de içimi rahatlattı yakıt konusunda fikir verebilirmisiniz?
  • Dedim ya nazar değecek diye yazıyı yazdığım gün, arabaya geri geri park eden accent dokundurdu, adamı boğacaktım nerdeyse, ek olarak ön ve arka tampon koruma şeridi vardı, adamda yavaş vurdu ama çok ses çıktı, şükür sadece plakalık kırıldı, nazarlık olsun !

    Yakıta gelince daha ölçmedim ama teknik özelliklerde 6,5 lt. diyor bakalım, zaman geçtikçe bilgi veririm, ayriyeten trafikte her yere girmesi motobisiklet gibi süper bişey valla bide pasta cila yaptırdım cam gibi parlıyor şimdi, temizini bulursan kaçırma derim, özelliklede küçük araba olduğu için az km. bulmaya dikkat et derim, tahminim geniş arabalara nazaran türkiye yollarında daha çabuk yıpranır, o yüzden az km. li temiz ALTO dileğiyle...
  • Tekrardan hayırlı olsun dostum kaza içinde gecmiş olsun arada sadaka vermeyi unutma kazadan beladan korur inşAllah en kısa zamanda almayı düşünüyorum temiz bulabilirsem nette ilanları takip ediyorum. Yakıt konusunu yazarsan alacaklar içinde çok iyi olur.
  • suzuki alto'yla türkiye'deki 0 araçların yakıt tüketimlerini karşılaştırıken tanıştık. Ayağımı yerden kesecek, yakıt tüketimi, emisyon değerleri düşük, çevreyle dost ve hem kullanımı hem de satın alması çok külfetli olmayacak bir "ilk arabam" arıyordum.
    yakıt tüketimlerine göre sıraladığımda listenin en başında Alto vardı, ve fiyatı da rakiplerinden çok alttaydı. arabayı çok beğendim ve araştırmaya devam ettim. 1.0 lt benzinli motoru yakıt tüketiminde gerçekten bir numara, donanım haberde de bundan bahsedilmiş. şehir dışı 4.4lt, şehir içi 5,2 (manuel vites) tüketimi var aracın. 68HP motor gücü de hiç de küçümsenecek gibi değil. arabanın eksileri arasında küçük olması var tabii ki, bagaj kapasitesi arka koltuklardaki bacak mesafesi bir hayli küçük uzun boylu bir aileyseniz bu arabayı tercih etmek çok rahat olmayabilir.
    Arabanın bence en büyük handikapı güvenlik donanımı, euro ncap test sonuçları hiç de iç açıcı değil.

    Sonuç olarak en son bahsettiğim konu yüzünden bana çok uygun bir araç olmadığı kararını verdim. Çünkü İstanbul'da kullanacağım ve biraz da riski seven bir sürücüyüm. Umarım aracın güvenlki önlemleri gelişir ve bunun gibi çevreci ve ekonomik araçlar türkiye'de daha fazla kullanılmaya başlanır.




  • 2 sene 2005 alto kullandım. neredeyse yakıt üretecekti araba
  • Merhabalar 2004 ve üzeri otomatik ALTO aracı olup satmayı düşünen arkadaşımız var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkann86

    2 sene 2005 alto kullandım. neredeyse yakıt üretecekti araba

    araba yakmıyor koklamıyor yakıt olsun ona bakarak gidiyor 10 kuruş ve daha az yakanlar var motorsikletler daha çok yakıyor
  • 2004-2006 arası alto arıyorum temiz
  • 2005 lpg li alto amayı düşünüyorum bayram biter bitmez. Araç 152.000 KM de. Ama çok diri ve temiz görünüyor. Kısmet...
  • arkadaşlar nette 2005 altolara bakıyorum da hala. Alto'nun Alto diye bir modeli var mı. Nette bazıları öyle işaretlemiş de Suzuki-Alto-Alto gibi. Varsa bunlar kaç CC kaç HP dir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanov07

    arkadaşlar nette 2005 altolara bakıyorum da hala. Alto'nun Alto diye bir modeli var mı. Nette bazıları öyle işaretlemiş de Suzuki-Alto-Alto gibi. Varsa bunlar kaç CC kaç HP dir

    alto gl glx hepsi aynı cc leri filan.
    ufak tefek makyaj farklılıkları vardır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhadmin -- 30 Ekim 2012; 16:47:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dhadmin

    quote:

    Orijinalden alıntı: hakanov07

    arkadaşlar nette 2005 altolara bakıyorum da hala. Alto'nun Alto diye bir modeli var mı. Nette bazıları öyle işaretlemiş de Suzuki-Alto-Alto gibi. Varsa bunlar kaç CC kaç HP dir

    alto gl glx hepsi aynı cc leri filan.
    ufak tefek makyaj farklılıkları vardır

    ilan vermek için suzuki-alto-1.1 gl veya glx seçildiğinde sistem 51-75 hp arası veriyor, suzuki-alto-alto seçildiğinde 50 hp ye kadar veriyor. incelediğim ilanlarda kasaları tamamen birbiriyle aynı, ya donanım farkı ki, pek de donanımlı olmadığını düşünecek olursak fark ne diye düsünüyorum, ya da motor farkı olabilir mi acaba. hepsinde AC var, hepsinde sadece ön cam otomatiği var. Her iki modeli de bilen birileri var mıdır acaba?




  • sUZUKİ Alto türkiye de gerçekden keşfedilmemiş bir araç bu araba hem fiyatı , hemde kalitesi ile Bi çok arabanın üstünde bir araba . Alto almak isteyen arkadaşlar tereddüt etmeden alıp binebileceiniz bir araba . suziki Alto 2005 otomatik vites .
  • BEN DE 2,5 YILDIR 2004 MODEL SUZUKİ ALTO KULLANIYORUM.ALIRKEN ÇEVREMDEN OLUMSUZ İFADELER DUYMAMA RAĞMEN ŞİMDİ İYİ Kİ ALMIŞIM DİYORUM.ÇOK GÜZEL MASRAFSIZ BİR ARABA....HER YERE GÖNÜL RAHATLIĞIYLA GİDEBİLİRSİNİZ.....BEN ÖYLE YAPIYORUM.......
  • altosunu satmak istiyen varmı :) alto aranmakta :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.