Şimdi Ara

suzuki swift 1.5 A/T (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
1
Favori
107.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceycey84x

    haklısınız sanırım 2-3 ay ıcınde tahmınım piyasa fıyatları bıraz daha duser ole umut edıyorum suan bana pahalı gelıyor araba fıyatları.ya kısın cok rahat bulunan 20 bın cıvarı araclar suan 23 den asagı ınmıyor.yakıt tuketımı nasıl bu arada? 1 lıtre farkeder demıssınız.bıde sayenızde 4x4 model yerıne 4x2 modellere bakıcam ama hangı ozellıklere dıkkat etmem gerek donanım olarak?benım ıcın onemlı olan 4 cam otomatık olsun klıma olsun yeter bır nevi.


    yakıt tüketimi, şehiriçinde orta-seri kullanımda 7,3 lt yakıyor. şehirdışında 5.viteste 80 km sabit hızla gidince (bagaj yok, sadece sürücüyle) 4,8 lt yaktırdım 100 km de.

    donanım olarak 4 çeker ve 2 çeker aynıdır. sadece 4 çekerde fazladan çelik jant ve sis farları var. geriye kalan herşey aynı.

    abs, ebd, fren yardımı, 2 hava yastığı, elektro servo direksiyon, klima, dış aynalar içerden ayarlanabilir ve buğu çözücülü, 6 hoparlör direksiyondan kumandalı mp3 çalar gibi güzel bir donanıma sahiptir.




  • kararımı verdım artık bende kırmızı bırtane ıstıyorum sanırım mantıklı olan 4x2 almak sızce?valla su yuksek fıyatlar bıraz dussun bakmaya baslarım arac
  • aslında benım ıcın celık jant ve sıs farı onemlıdır 4x4 modelındede hos durmus ben 4x4 bakayım olmadı...
  • internetten hava, yağ ve polen filtresi bulabileceğim bir site tavsiye edebilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hebeley

    internetten hava, yağ ve polen filtresi bulabileceğim bir site tavsiye edebilir misiniz?

    http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=arac&sid=FSJ7SRCXJ1&likethis=kategori&aractip=3
  • Selam Arkadaşlar,

    Bir sorum olacak 2005 model suzuki swift 1.5 AT limited edition aracım var. Geçenlerde periyodik bakımını yaptırdım önceki sahibi hangi yağdan koyduğunu bilmediğim için usta bana bırak dedi 10/40 lukoil marka yağ koydu.. Araç ilk aldığımda sesini bile duymazken şimdi dizel araç gibi çalışmaya başladı . Motor sesi yükseldi . Sizden ricam hangi marka yağ ve numara kullanmalıyım .. Kıbrısta yaşıyorum havalar burda genelde sıcak olur ..

    Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler....
  • iYİ GÜNLER
    2007 MODEL 1.5 OTOMATİK 75000 km DE SUZUKİ SWİFT ALMAK ÜZEREYİM.
    LPG Sİ YOK OTOMATİĞE LPG TAKDIRANINIZ VAR MI VE NE MARKA TAVSİYE EDERSİNİZ
    ARAÇLA İLGİLİ NELERE DİKKAT ETMELİYİM
    CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM
  • Aracı dün akşam teslim aldım.. bundan önceki aracım 98 clio 1.4 motor du.. o da otomatikti.. sanki eskisi daha hızlı kalkıyor gibi... bunda ayağımı frenden kaldırınca araç gitmiyor.. illa gaza basmak gerekiyor.. öbürünü neredeyse zaptedemiyordum... iyi mi kötü mü açıkçası bilemedim... uzun yolda sonradan hızlanır belki.. ama ev iş arası gidip geldim sadece 1 gün.. toplasan 30 dakika... kullandım.... km 20 daha...
  • Suzuki swift otomatik kullananlar bi grup olustursak whatsapp dan da yazisirdik. 2009 1.5 at yarin teslim alicam 19.000 km de boyasiz 29.000 e aldim sizce nasil?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın pek kullanıcısı yok herhalde. aracı satın aldım 5 aydır kullanıyorum. sürmesi çok zevkli. şehir içi 8.7 lt yakıyor. bizim gibi arabaya çok binmeyenler için fena değil. yokuşlarda eğer devir düşük girerseniz çekiş iyice düşüyor ama hızlanıp girdiğinizde sorunsuz tırmanıyor.
  • Suzuki turkiyede tutulmuyan bir model bendede 2008 1.3 vardi 3 yil kullndm 18000 km sattim aln kiside 2 yil sonra satti kalite konfor sifir yernzde olsam fazla elimde tutmam koskoca senede 1500 tane zor satyr suzuki turkiyede karar sizin saygilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatalım biraz :)

    4x4 1.3 suzuki swiftim var aracım lpg li Antalya samsun arasında 100 km 6 lt tüketti 166 tl antalyadan samsun merkeze gittim ayrıca yukarıda yol bilgisayarı ile ilgili bir soru vardı aracınızın kontağını ACC moduna getirip yol bilgisayarının tuşuna basarsanız 100 km de tüketilen yakıt miktarını gösterir normalde 30 km den hesaplar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada fiesta i20 polo linea nasılsa avrupada suzuki swift o şekilde her köşe başında. ben avrupalılar bişeyleri biliyor düşüncesindeyim
  • Küçük arabalar şehir içi kullanımda daha iyi bu gerçek. Arkadaş elinden çıkar hiç durma diyor ama ben araçtan memnunum bugün ilan versem 1 saat içinde satarım alıcısı da var. yakıt tüketimi 8 litreden 6.5'a düşse tadından yenmez tabi. Arkadaşta fiesta 1.6 otomatik 2013 model var o da 6.5 lt yakıyor ama işte arabanın fiyatı 40 bin TL civarında. Herkes gücüne göre. 29 bin TL ye daha iyi otomatik yoktu ben aldığımda. varsa kazasız 20 bin km de 2009 model otomatik o fiyatlara araç onu alalım.
  • Aracın 1.5 AT olanını 7 ay kadar önce eşime aldık. Otomatik vites çok rahat, özellikle hanımlar için. Kaldırırken stop etme, yokuşlarda geri kaçırma derdi yok. Araç çok seri, keyifli ve konforlu. Vites geçişlerini kesinlikle hissetmezsiniz. Aracı sürerken mini bir SUV sürüyormuş gibi hissediyorsunuz. İç hacim olarak dışarıdan göründüğünden daha geniş :D Araç uzun yolda 25 kuruş, şehir içi 35 kuruş civarı yakıyor. Biz çok memnunuz, tavsiye ederim :)
  • devam burdan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 1 5 at kirmizi ile aranizdayim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.