Şimdi Ara

SUZUKI SWIFT FUN CLUB (170. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.410
Cevap
86
Favori
185.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • drummer_bjk D kullanıcısına yanıt

    Araç daha 10 bin km bile olmadı. Su püskürtme motorunun km ilgisi yoktur biliyorum ama aracı az kullanıyorum yani. Suyu kuvvetli şekilde de püskürtüyor onda da bir problem yok ama su gelene kadar 2 saniye bekliyor ve o sırada kuru çalışıyor silecekler. Tıkanıklık olsa suyu da verimli püskürtmez ama dediğim gibi kuvvetli şekilde çıkıyor su. Satana kadar değiştirmem ben. Kuruş harcamak istemiyorum artık bu arabaya. 2 yılı geçti yağını değiştirmedim hala.

  • Merhaba arkadaşlar bizim araçların üzerinden çıkan orijinal balataları TEXTAR SC33A 214316L, ülkemizde yok Suzuki Swift 2022 Ön fren balatası olarak TRW-GDB3437 kullanabilirsiniz parça numarası 55810-52R50 yada 55810-52R51

  • the_kid1 T kullanıcısına yanıt

    Video oynat ayarlardan açılıyor demiştim, bulamayanlar için baktım, araba ayarları içinde.


     SUZUKI SWIFT FUN CLUB



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adepex -- 28 Şubat 2024; 13:40:19 >
  • adepex kullanıcısına yanıt

    Bizim multimedia çok farklı, benimki CPAW-462M, ya yazılımı değiştirmişler yada komple değiştirmişler.


    Bu arada sizde akü voltajını yukarıda sağda bilgi olarak çıkaran bi ayar daha olması lazım, onu açarsanız akünün durumunu görmüş olursunuz. Elektronik yeni arabalar bi sabah tak diye bitiyor ve araç hiç çalışmıyor, en yakın akücüye muhtaç kalıyorsunuz, bitmeden önce bilginiz olur. referans voltaj değerleri internette vardır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_kid1 -- 28 Şubat 2024; 15:34:7 >
  • the_kid1 T kullanıcısına yanıt

    Benim arabam hibrit değil, akü voltaj ayarı var mı yine de, ona da bakayım.

  • adepex kullanıcısına yanıt

    Olması lazım, ben YouTube bı videoda görmüştüm, sizinkine benziyordu menüsü ayni

  • Bugün bursa nilüfer Ceketciler servisinde, suzuki swift 2021 gl aracımın periyodik bakımını yaptırdım, 6.588 TL bakım masrafı çıktı, aracın km si 24.400 deydi. 5 ile 6 bin km arası balataların değişmesi gerekiyormuş, o da işçilik dahil güncel fiyatı 4.500 TL olduğunu öğrendim.
  • mrt5589 M kullanıcısına yanıt

    Fren balataları garantiyi bozmaz, kendiniz alıp herhangi bir yerde değiştirebilirsiniz. 1200 balata, değiştirmesi 400 deseniz 1600 halledersiniz.

  • 2022 Suzukide aşağıdaki gibi bir sıkıntım var, apple car playerden açtığım navigasyon konumu hatalı gösteriyor, 2021 ve üstü modelleri olan arkadaşlar da da durum böyle mi? Yoksa benim bilmediğim bir güncelleme filan mı var?


    Benim Android telefonumda konumu Android Auto ile paylaşmayı kaldırarak çözdüm ama eşimin iphonenun da o ayar yok, Konum izinlerinde CarPlayer ile paylaşma diye bi ayar yok iphonelerda.


    Navigasyon Model AV-1297W


     SUZUKI SWIFT FUN CLUB




  • the_kid1 T kullanıcısına yanıt

    Yazılımla ilgili sıkıntı varmış, düzeltildi arkadaşlar. Ayrıca mikrofon ses seviyesi ayarıda yapıldı

  • the_kid1 T kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,

    bende de böyle bir sorun var,

    carplayde navigasyon açtığımda 5.dk düzgün gösteriyor sonra sapıtıp 100 metrelik alanda biryerde göstermeye başlıyor, yanlış konumdan dolayı da yönlendirme saçmalıyor,

    model 1297 aynı model

    yazılım güncellemesini siz mi yaptınız?

    servise mi götürdünüz?

  • Kendim yaptım.


    Servise msj attım, navigasyon firmasından arayıp nasıl yapacağımı anlattılar, dm den tel yazın, mesajı size atayım kendiniz yapabilirsiniz.


    Yada isterseniz sizde servisi arayın garanti vs bilemiyorum.


    Yalnız güncelleme için usb ayırıyor sistem, 3 ayrı usb denedim, kingston usb güncelleme yapabildim bilginiz olsun.

  • Bizim bu arka sileceğin lastiğini değiştirmek istiyordum lakin öncesinde koldan süpürgesini nasıl sökebileceğimi anlayamadım , zorlayarak zarar vermek de istemiyorum acaba yöntemi nedir ?

  • Swift 2022 Hybird in silecekleri için silbak hibrit aldım, güzel uydu. takıldığı yerde üstten çok boşluk kaldı gibi görünüyor ama silecekler U kancaya kilitlendiği için herhangi bir sorun yaratmıyor.


    şoför tarafı 500mm, yolcu tarafı 480mm olacak, hibrit kancalı tip.


    Ben şu isimle aldım "silbak toyota mr2 2000-2006"


    silecek lastiği değişimi için türkiyede uygun model lastik bulamadım, sadece aşağıda linki vereceğim aliexpreste var ama ne kadar kalitelidir ne kadar atlama yapmadan kullanılır bilmiyorum.


    https://tr.aliexpress.com/item/32916909141.html?spm=a2g0o.cart.0.0.21f0406axjwZqA&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur


    C tipi minumum 26inc alıp kesmeyi düşünüyordum ama silbak bulunca alıp uğraşmak istemedim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_kid1 -- 26 Mart 2024; 14:20:14 >




  • york34 kullanıcısına yanıt

    kanca tipse kanca çıkınca boşta olacak konuma getirip, bir elinizle silecek kolunu bir elinizle sileceği tutup kancadan çıkarma yönünde kuvvet uygularsanız çıkar, tarif etmesi zor anlaması daha zor olur, onun için youteben kancalı tip arka silecek sökümü/çıkarılması yazarsanız birçok video çıkar

  • the_kid1 T kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim , evet dediğiniz gibi sökmeyi başardim ama lastik satan bi yer bulamadım ben de sizin gibi ( hatta aynı marka sanırım cunku kutusunu orada bıraktım ) aldim ve aparatıyle birlikte takınca aynen dediğiniz şekilde görünse de performans olarak gayet uygun oldu ...

  • Merhaba kıbrıs ta yaşıyorum aracı yeni aldım 1.4 turbo 2021 model aracım araç hakkında bilgisi olan var mı birde aracın gösterge tablosundaki dil Japonca google translate üzerinden bakarak çeviri yaptım araçta başka dil seçeneği yok bunu nasıl Türkçe yapabilirim
     SUZUKI SWIFT FUN CLUB  SUZUKI SWIFT FUN CLUB  SUZUKI SWIFT FUN CLUB




  • tolganuman@hotmail.com kullanıcısına yanıt

    O motor tipin hakkıda bilgim yok, bende 1,2 atmosferik mild hibrit var. ben olsam gösterge tablosunda dil ayarının youtube videolardan kaçıncı sırada olduğu bakıp, sıra sayısına göre değiştirirdim yada sizin yaptığınız gibi translate ile de olur, çinden gelen tv montaj hattının elektrik bağlantılarını translate ile çözmüşlüğüm vardır :)

  • the_kid1 T kullanıcısına yanıt
    Bende o şekilde yaptım herseyi denedim ama araştırmalarim sonucu gösterge paneline yazılım ile yüklenmesi gerekiyormuş
  • tolganuman@hotmail.com kullanıcısına yanıt

    Yazılım ile yüklenmesi gerekiyormuş dediklerine göre sizin aracınızda japonca dışında başka dil desteği yok ama normalde gösterge panelinde birçok dil vardır, birçok cihazda birden fazla dil desteği vardır.

  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.