Şimdi Ara

Suzuki sx4 destek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi geceler öncelikle aranıza yeni katıldım konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Yöneticiler doğru kısıma taşıyabilirlerse sevinirim.

    2011 model suzuki sx4 gl benzin lpg 130 bin km araç aldım. Sosyal medyada ve internet te bu araç ile detaylı bilgi bulamadım siz kullanıcılara danışmak istediğim birkaç konu ihtiyacım olan birkaç malzeme var yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    -aracın kitapçığı yok ilkkez suzuki ve ilkkez otomatik araç kullanıyorum kitapçığı temin edebileceğim biyer varmı.

    -Aracı yeni aldım eksper al muhafaza yok isterseniz sonradan takılabiliyor bunlara dedi nerden temin edebilirim internet sitesi vs biyer varmı

    - araca tam uyumlu havuzlu paspas ihtiyacım var

    - cam rüzgarlıkları yok cam rüzgarlığı takmayı düşünüyorum.

    - internet te bazı araçlarda sx4 yazılı ön ve arka koruma demiri takan bazı araçlar gördüm bunlar muayene de sorun oluyor mu sökmeden muayeneden geçer mi. Bunlardan nereden temin edebilirim.

    -Karabük de yaşıyorum burda biliğim kadarıyla servisi yok yakın illerde veya ankara da tavsiye edeceğiniz usta servis varmıdır. Özellikle şanzıman yaği değişimi için lazım. ve yukarıdaki parçaların temini için.

    Şimdiden hepinize teşekkür ederim hayırlı geceler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • merhabalar beyfendi arcın önüne mikalajlı tampon takarsan muayne geçmez camlara güzgarlıkta ankaraya geldiğnde japon araçları parçaacılarından bulabilirsiniz veya aksesuvarcılarda bulunur aracınıda hayırlı günlerde kullan.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.