Şimdi Ara

Switch drift problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
4.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben 2. El olarak geçen ay switch aldım aldığım arkadaş mart ayında Amazon Fransa'dan
    Almış. aldığımda bu sorun yoktu son 10 güdür giderek arttı garantisi hala duruyor sol joycon solda takılı kalıyor ve oyun zevkimi bozuyor bunun bir çözümü varmıdır yoksa garantiye mi göndereyim yanıtlarınız için teşekkür ederim



  • Aynı sorun benim cihazda da var. Cihaz televizyon arkasında, modem yanında ya da başka bir elektronik cihaz yanında olmasın. Tv önünde ya da ön tarafta olsun. Bu şekilde deneyin birde.
  • Youtube a joycon drift problem yazıp çözümlere bakabilirsiniz. Ben wd40 sıktım analogları. On numara oldular.
  • gamefry kullanıcısına yanıt
    Hocam onun ile alakası olduğumu sanmıyorum çünkü dağa kamp yapmaya gittiğinde de oluyor :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haqoco

    Youtube a joycon drift problem yazıp çözümlere bakabilirsiniz. Ben wd40 sıktım analogları. On numara oldular.
    Benim sol joycon'da sağ sol yaparken hafif takılıyor,wd 40 sıksam mı diye düşünmüştüm sen sıkmışsın hocam. Bir sorun yaşadın mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Father Gascoigne

    Benim sol joycon'da sağ sol yaparken hafif takılıyor,wd 40 sıksam mı diye düşünmüştüm sen sıkmışsın hocam. Bir sorun yaşadın mı?

    Alıntıları Göster
    Hiç bir sorun yaşamadım. Nasıl yapılacağına dair videolarına bakabilirsin.
  • haqoco kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunu çözdümü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zSuat

    Hocam sorunu çözdümü
    Evet benim dirft problemini çözdü.
  • Bu sorun vita'da da vardı vaktiyle, ve nemden veya tozdan kaynaklanıyordu, switchlerde de nem veya toz kaynaklı mı?
  • wd 40 gevsetici dir analoglarda yanlis kullanilirsa geri donulmez sonuclar olabilir..dikkatli kullanilmali fazlasi analogun bir daha kullanilmayacak derecede gevsemesine neden olabilir.bu bir uretim hatasi..bu tip durumlar uretici tarafindan genelde kabullenilmez kabullenmesi milyon cihazin toplatilmasi demektir ki bunu yapan oyun firmasi daha gormedim.fiyati acaip olan bu parcalarin zaaflari da var.garanti ye gonderebiliyorsan gonder bu tip cozumler gecicidir analog degisecek.

    https://www.technopat.net/2019/07/24/nintendo-joy-con-drift-sorunu-yuzunden-davalik-oldu/

    Bu islem garantide ucretsiz..youtube videolariyla risk bu islem imkani olmazsa anca..son care.......kalibrasyonu da deneyin.

    bu arada aklima geldi buraya yazayim..nintendo 64 un analoglari nin nintendo nun asla yag kullanmam prensibiyle zamanla eriyerek gevsedigini biliyoruz..henuz analogu gevsememis bir nintendo 64 kol analogunuz varsa biraz gress yagi ile analoga mudahale etmenizi oneririm icindeki erimis plastik tozlarini cikarmayi unutmayin burada youtube a bakin cunku analogu toplamasi biraz zor ve asla analogu bastirip kullanmayin nazik olun tum sorunlarin kaynagi bir de bu.ve.nintendo da gercekten gamecube haric analog uretiminde pek dikkatli degil.bunu en son switch te de gorduk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 14 Kasım 2019; 3:11:10 >




  • ben amazondan bunu aldım. elim ince işlere yatkın olmamasına rağmen kendim halledebildim tabi ilk başta yanlış montaj sonucu driftler devam etti birkaç aç kapadan sonra çözdüm yaklaşık 6 aydır sorunsuz kullanıyorum. içinden gerekli tornavidalar çıkıyor ekstra olarak analog lara kauçuk başlık da geliyor.yapacaklara tavsiyem benim gibi balık hafızalıysanız fotolar çekin her adımda.
  • "Önemli Güncelleme: Bu davanın kısa bir süre sonrasında Nintendo yaptığı açıklamayla, Drift sorununun ücretsiz servis kapsamına alındığını açıkladı. Eğer cihazınızın Joy-Con’unda böyle bir sorun varsa, Nintendo kontrolcünüzü ücretsiz olarak tamir edecek."

    https://www.technopat.net/2019/07/24/nintendo-joy-con-drift-sorunu-yuzunden-davalik-oldu/
  • 2 joycona da biraz wd40 sıktım düzeldi
  • Devre temizleyici ile temizledikten sonra daha iyi durumda ama hala daha yarım saatte bir de olsa drift yapıyor.
    Bir de benim "A" tuşum sertleşti. bununla ilgili bir bilgisi olan var mı? onu nasıl çözebilirim? oynamaya elime aldığımda sert olduğundan basılmıyor. daha sonra basılır duruma geliyor. ama 5 dakika kenara bırakayım hemen takılıyor.
  • zSuat Z kullanıcısına yanıt
    Hocam benim joy con da da drift sorunu var. Acaba nasıl düzeltebilirim.
  • Wd 40 ucucu olan yag kesin cozum benim iki driftimide cozdu 8 aydir skinti yok
  • Bende bir haftadır WD40 sayesinde hiç sıkıntı yaşamadan oynuyorum. Hatta pro controller ı kenara koydum hep joy conlarla takılıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XanthiN

    "Önemli Güncelleme: Bu davanın kısa bir süre sonrasında Nintendo yaptığı açıklamayla, Drift sorununun ücretsiz servis kapsamına alındığını açıkladı. Eğer cihazınızın Joy-Con’unda böyle bir sorun varsa, Nintendo kontrolcünüzü ücretsiz olarak tamir edecek."

    https://www.technopat.net/2019/07/24/nintendo-joy-con-drift-sorunu-yuzunden-davalik-oldu/

    Türkiye'de de gecerli mi?





  • Kulak sopasının pamuklu kısmına iyice kolonya yedir. Joyconun anlogunun etrafında gezdir içine kolonya girsin. Sonra joyconu çevir iyice 15-20 saniye. Kolonya yüksek alkol içerdiği için ve uçucu olduğu için içindekileri temizleyerek düzeltecek. Bende 15 günde bir oluyor böyle yapıyorum düzeliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psikotrex

    Kulak sopasının pamuklu kısmına iyice kolonya yedir. Joyconun anlogunun etrafında gezdir içine kolonya girsin. Sonra joyconu çevir iyice 15-20 saniye. Kolonya yüksek alkol içerdiği için ve uçucu olduğu için içindekileri temizleyerek düzeltecek. Bende 15 günde bir oluyor böyle yapıyorum düzeliyor.

    Tesekkürler, benim sorunumu cözdü.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.