Şimdi Ara

Switchblade ile Nintendo Switch konsolu daha yetenekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Switchblade ile Nintendo Switch konsolu daha yetenekli



    Rakipleri ile yarışacak donanımı olmamasına rağmen oyun desteği ve fonksiyonelliği sayesinde rekor satışlar yapan Nintendo Switch konsolu bilindiği üzere özel dock ünitesi üzerinden harici ekranlara bağlanıyor. Bir girişim bu ünitenin yerine yenilikçi bir aksesuar geliştirmiş.



    Switchblade özellikleri ve fiyatı



    Switchblade aksesuarı normal dock bağlantısı üzerinden Switch konsoluna tutturuluyor ve pek çok önemli fonksiyonu bir araya getiriyor. Özellikle konsolun bazı eksik kalan taraflarını tamamlamış diyebiliriz.



    Ayrıca Bkz.Dünyanın ilk çalınabilir piyano LEGO seti piyasada



    İlk olarak Switchblade aksesuarı Bluetooth 5.0 teknolojisini destekliyor. Böylece kablosuz kulaklıklarınızı bağlayabiliyorsunuz. İkinci olarak iki kartuş yuvası var ve oyunlarınızı burada saklayabiliyorsunuz. Gerektiğinde konsola takarak hızlı bir şekilde oyun oynamaya başlıyorsunuz.



    Switchblade ile Nintendo Switch konsolu daha yetenekli



    Son olarak ekstra çıkışlar avantaj sağlıyor. HDMI üzerinden televizyona bağladığınızda USB Tip-C ana girişi yanında Tip-A çıkışı da olduğu için ekstra bir kontrolcüye enerji verme imkanınız oluyor.



    Switchblade oldukça kompakt ve hafif. Bu nedenle orijinal dock ünitesindeki taşıma sıkıntısı ortadan kayboluyor. Tablet modundayken dahi aksesuarı rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Dahili standı ile kolaylık da sağlıyor. Switchblade aksesuarı en az 50$ bağış karşılığında dağıtılıyor ve kısa sürede rekor bir bağış elde etmiş durumda. Ekim ayında aksesuarın sevkiyatı başlayacak.



    Kaynak:https://www.indiegogo.com/projects/switchblade-hub







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.