Şimdi Ara

SX1 e msvdrive.sis yükledim mesajlar açılmıyor. YARDIM EDİN NOLUR...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Msvdrive.sis dosyasını telefon hafızasına yükledim menu ye yerleşti. menuden çalıştırdığım zaman hata verdi. bende kaldırdım. Şimdi ne mesajlar kısmı açılıyor nede gelen mesajlara bakabiliyorum. Nasıl kurtulucaz bu problemden.

    Teşekkürler.

    [OFX]



  • Kendi kendimi cevaplayayım bari. anet news grubunda bir arkadaşın tavsiyeleri ile telefonu kurtardık. Msvdrivee dosyasını yükledikten sonra menü altında mesajlar klasörü açılamaz hale gelmişti. "Mce" hatası veriyordu. KARTI çıkardığım vakit MENU deki tüm işlemlere sistem hatası veriyordu. Yaptığım işlemler şunlar:

    - Öncelikle c:\system\mail klasörü ve e:\system\mail klasörünü sildim.Bu arada e:\system\mail kalsörünün içindeki index dosyası silinemiyor.

    - Silme işlemi bittik sonra kartı çıkarıp telefonu kapatıp açtım. Telefonun menu -> masajlar klasörü ve diğer fonksiyonlar çalışmaya başladı. Kartı tekrar taktım normal olarak çalışıyor.


    MSVDRIVEE.sis dosyasını tekrar yükleyeceğim tavsiyesi olan arkadaşları dinlemeye hazırım. (Yükleme ve çalıştırma konusunda)

    Teşekkürler

    [OFX]




  • mmc ye yükle msdriveyi. ozaman tüm programlar sorunsuz çalışıyo. ama önce telefona format at derim. hersey yepyeni olsun sonra mmcye kur. ozaman makine canavar oluyo.
  • İyide format nasıl atılır telefona onu bilmiyorumki. Hem format atmak bilgisayar gibimi yani tümden herşeyi uçurmakmı??? Sonra nasıl yükleme yapıcam.??
  • TELE FORMAT ATMAK İÇİN *#7370# YAPARSIN SONRA TEL KODUNU GİRERSİN (12345) YANİ.FORMATTAN SONRA SADECE TELDE KAYITLI OLANLAR SİLİNİR OK?TELAŞLANACAK BİŞEY YOK YANİ.
  • hafıza mmc kartnı cıkar teli ac kapa ondan sonra kartı gene tak tekrara gelan measaj hafızan tel olsun ama eyer patc yapmadıysan tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.