Şimdi Ara

SX1 mi yoksa K700i mi daha iyi karşılaştırın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mandrake

    mrb.

    arkadaşlar neyin kavgasını yapıyorsunuz ki...
    Bende de K700 var ama ne yalan söyleyeyim.. SX1 de çok karizma telefon.. İşletim sistemi vb.. gerçekten de çok hoş uygulamaları var, çokta şık bir telefon.. Kendi telefonuma gelince on da arkadaşlar daha önceki yazılarında güzelce belirtmişler.. Bizim buradaki tartışmamız aynen şuna benziyor.. Kahve mi seversin - Çay mı?, Fener mi GS mi?. BMW - mercedes mi..
    Ya sizce ...



    buradaki amacımız tartışmak değil ama dediğin gibi tartışma ortamı doğdu bunda haklısın ama amacımız özellikler bakımından hangisi bana daha faydalı olur onu saptamaya çalışıyorum gerçi kararımı verdim sx1




  • mad bu son kararınmı? sana lazım olan compack yapıda annemin bile kullanabilecegi rahatlıkta içinde windows işletim sistemi olmayan ama.... iyi bir sıradan telefonmu? mpx220 yi bekle derim.... zaten paranda yetecektir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: asinehir

    mad bu son kararınmı? sana lazım olan compack yapıda annemin bile kullanabilecegi rahatlıkta içinde windows işletim sistemi olmayan ama.... iyi bir sıradan telefonmu? mpx220 yi bekle derim.... zaten paranda yetecektir.


    sx1 in fiyatı baya iyi şimdilik onu alıcam herhalde sonra mpx220 çıkınca biraz bekleyeceğim fiyatı düşünce ve beğenirsem değiştirmeyi düşündüm herhalde öyle yapıcam
  • ok daha başka bir şey söylemiyecegim mad hadi iyi akşamlar inşallah tuş takımına kolayca alışırsın bye bye.........
  • quote:

    Orjinalden alıntı: johnny

    lütfen böyle kalıp bilgiler kullanmayın. mesela bi arkadaşım bana aman sakın siemens alma yavaş telefon dedi. ne alakası var, kendisi bi ara c35 kullanmış, yavaşmış bana bunu söylüyo. sx1 almama karşı çıktı. kendi nasıl bişey olduğunu bilmiyodu.



    puhahah çoook iyi yaa
  • Başkasını, hele de tanımadıklarımızı ikna etmeye çalışmak çok saçma. Herhalde kendi yaptığının doğruluğuna inanmayanlar kendilerine destekçi "yalancı şahit" arıyorlar.

    Burada yanlış bir bilgi görüp onu düzeltmeye çalışmak yerine bir iki laf sallamak kişisel egonun tatmininden başka bir şey değil.

    Gidin, ne isterseniz alın kardeşim. Konuşulan ve belli olan konuları incelemeye zahmet etmeden soran adamın alacağı telefon da memnun etmez, böyle adama telefon tavsiye eden de sevilmez.

    .oO°Oo.
  • k700i doğru seçim
  • bence k700 sx1 e gore daha ıyı




    nokia 6600



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceza fun -- 22 Ocak 2005, 0:28:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.