Şimdi Ara

symbian mı windows mobile mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar sizce hangisi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersoyozbek -- 10 Temmuz 2008; 14:56:46 >



  • Tabii ki WM . Yakında 7'si geliyor..
  • ben yıllardır(4 sene kadar- yaklaşık 4 smartphone 10dan fazla ppc) wm kullandıktan sonra n95 kullanmaya başşladım ve kesinlikle symbian diyorum.
    çünkü wm çok gereksiz gelmeye başladı bana çünkü windowsun hakkını 100de 10 oranında bile veremiyor zaten böyle bir beklenti içine girmek bile yanlış ama telefon olarakta kullanılmıyor böyle iki arada bi derede enteresan bir sistem. symbianda ise telefon kullanışlılığı 1 numara ve gerekli yazlımlırıda wmdekinden farksız. misal core player vs vs... fanatiktim bu sözleri söyleyeceğime düne kadar inanmazdım ama wm artık bana çok gereksiz geliyor. ayrıca internette sayfa görüntülemek çok daha hızlı 3 farklı wm(x51v-s710-p4350- opera ile de denedim.) ile n95 i kıyasladım arada uçurum var.
    iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpy -- 10 Temmuz 2008; 16:22:18 >
  • Kesinlikle symbian diyorum.Şu anda S.E-LG-Samsung bile ona gecmeye başladı.sevgiler
  • iyi bir donanıma sahip cihazla tabii ki symbian
  • mpy dostum ben hem Symbian OS'a sahip hem de WM'a sahip telefonlar kullandım.

    Hiçte öyle arada fark yoktu uçurum denecek kadar bence. Sana şunları sormak istiyorum, bence yavaşlık bunlardan kaynaklanıyor.

    1-Browser olarak Internet Explorer Mobile mı kullandın?
    2-Bağlantı olarak Wi-Fi'ı mı kullandın?
  • Kusura bakma Opera'yı da denedim kısmını görmemişim, fakat 2. soruyu cevaplayabilirsin hala.
  • WB telefonlar için pek kullanışlı değil
    symbian ise çok kullanışlı.
    arada çok bir fark yok ama symbian tercihimdir
  • bağlantı wifi- ben önceden internet browser kullanıyordum ama son 1 -1.5 senedir opera kullanıyordum. ve hızından memnun kalamadım hiçbirzaman.
    x51v de biraz daha iyiydi ama n95 çok daha iyi arada bariz bir fark var artık windows veya symbian versiyonlarındamı kaynaklanıyorsa sen farklı gözlemledin bilemeyeceğim ama ben bariz bir şekilde n95in üstünlüğünü söyleyebilirim. genelde wm6.1 kullandım bu cihazlarda. ama official değillerdi çünkü çıkmamıştı- xda-developers rom kaynağımdır...
    not: bahsettiğim husus internet sayfası görüntüleme hızıdır. onun dışında n95in çekim gücü çok zayıf pdalarda komşularınkini bile görürken n95te kendi evimdekini bile bazı yerlerde bazen bulamıyor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpy -- 10 Temmuz 2008; 18:23:49 >
  • Windows Mobil derim ben. Symbian' a göre daha profesyonelce geliyor bana. Symbian' da yabana atılamaz tabi. Aslında Windows Mobil' mi; Symbian' mı sorusunun cevabı kişiden kişiye ve ihtiyaca göre değişir. Normal kullanıcılar için Symbian daha uygun bence. Eğer gerçekten Windows Mobil işletim sistemine ihtiyacınız yoksa ve tutupta Windows Mobil işletim sistemli bir cihaz alırsanız size eziyet olur. Ama işiniz gereği vb. gerçekten ihtiyacınız varsa o zaman çok işinize yarar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.