Şimdi Ara

symbol kumanda problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar, babamda clio symbol 2011 model 1.5 dizel expression var. Aracin uzaktan kukumandasi kapilari kilitleyip acmiyor. Once pilini degistirmisler. Kumandadaki tusa basinca isik yaniyomus ancak kapilari kilitlemiyor veya acmiyor. Oto kilitciye gitmis. Beyin arizali falan demis ve 600 tl fiyat cekmis. Sizde neden olabilir?
    Not:arac icindeki kapi kilitleme tusuna basinca kapilar icerden kilitlenebiliyor. Anahtari sofor kapisina takip kilitlediginde sadece o kapi kilitleniyir, diger kapilat kilitlenmiyo. Bende fiesta var ben aynisini yapinca tum kapilarim kilitlenir veya acilir. Ama babamin aracinda sadece o kapi kilitleniyr veya aciliyor. Belkide symboller oyle.

    Isin en garip tarafi ilk problem oldugunda tusa basinca isik yanmiyordu ve kilitlemiyodu. Pil degisti, isik yanmaya basladi ancak yine kilitlemiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • adurann kullanıcısına yanıt
    Not:arac icindeki kapi kilitleme tusuna basinca kapilar icerden kilitlenebiliyor. Anahtari sofor kapisina takip kilitlediginde sadece o kapi kilitleniyir, diger kapilat kilitlenmiyo. Bende fiesta var ben aynisini yapinca tum kapilarim kilitlenir veya acilir. Ama babamin aracinda sadece o kapi kilitleniyr veya aciliyor. Belkide symboller oyle. evet symbollerde öyle bence kilitin bozulma ihtiali daha yüksek anahtarı immobilayzer dan anlayan bir anahtarcıya kontrol ettirin öyle hareket edin.
  • cevabınız için teşekkürler, problem kendiliğinden düzeldi, nasıl oldu biz de anlamadık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.