Şimdi Ara

SyncMaster 740N mi Acer G195HQVb mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben monitör olarak Samsung syncmaster 740n kullanıyordum.Geçenlerde mönitörüm arıza yaptı ve bende samsung servisine götürdüm.velası kelam bugün beni samsung servisinden aradılar ve monitörün 110 liralık masrafı olduğunu söylediler.Açıkcası bu ücret bana cok geldigi icin bende yeni monitör fiyatlarına baktım ve bir çıkmaza girdim.Önümde 2 seçenek var
    1- Samsung syncmaster 740n monitörunu 110 liraya yaptırtıcam (yada)
    2- 250 küsür liralardan kapmanyaya girmiş Acer G195HQVb monitörunu 190 liraya alıcam.

    Tabiki monitör özelliklerine bakınca acerin modeli daha yeni oldugu icin daha iyi ama ben herzaman monitörde kendi panellerini üreten Samsung yada LG kullanılması taraftarıyım.Sizce acer markası iyimidir,yoksa eskide olsa samsung kullanmaya devam etmekmi lazım?
    Birde samsung monitörümde kontras 700:1 iken Acerda dinamik kontras 50000:1 ;yani cok buyuk bir fark var ama samsungda parlaklık 300 cd/m2 iken Acerda 200 cd/m2.
    Yorumlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkurler...

    PS:Bilgisayarı oyun oynamak icin kullanıyorum,lütfen ona göre değerlendirelim...
    Lütfen 200 lirayı aşan başka monitörler önermeyin.Bugun kapsamlıca bir arastırma yaptım ve benimde gönlümden 250-300 lira arasıda cok guzel monitorlerden almak geciyo ama malesef imkanlar el vermiyo.

    SAMSUNG SYNCMASTER 740N 17":
    http://www.all-monitors.com/monitors/manufacturers/pos/samsung_syncmaster_740n


    ACER G195HQVb 18.5" :
    http://www.all-monitors.com/monitors/manufacturers/pos/acer_g195hqvb







  • Mrb.lar üstad ne oldu sonuç? Kimseden ses çıkmamış ama herhalde tercihinizi yapmışsınızdır. Şimdi bahsettiğiniz Acer monitör B*M 01 Nisan kampanyasında 159,9 TL. Tercihiniz bu monitör oldumu? Olduysa memnun musunuz, yorum yaparsanız biz de aydınlanırız.
  • arkadaş çok olmus yazalı ama tam lcd değil monıtor. tft lcd tepkime süresi suan 2 ms ler varken bunun ki 5ms gibi bi rakam düşük yani.. ama 160 tl ye lcdsiz bi eve alınıp konulup kullanılacak bi monıtor.. cok fazla bişi bekleme.. ama bu fıyata şamda kayısı
  • Acer G195HQVb hdcp desteği varmı
    w/HDCP yazıyor. bu varmı demek yokmu demek :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vasco1925

    arkadaş çok olmus yazalı ama tam lcd değil monıtor. tft lcd tepkime süresi suan 2 ms ler varken bunun ki 5ms gibi bi rakam düşük yani.. ama 160 tl ye lcdsiz bi eve alınıp konulup kullanılacak bi monıtor.. cok fazla bişi bekleme.. ama bu fıyata şamda kayısı

    Tşk üstad yorum için. Biraz araştırdım pekte iç açıcı yorum yok. Hiç yoktan iyidir düşüncesiyle ya da en azından LCD adı var demektense 7 yıllık Philips CRT monitörümü az daha dişimi sıkar kullanırım ilerde bütçe rahatlayınca kaliteli birşey alırım artık. İyi forumlar, saygılar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karakarqa

    Acer G195HQVb hdcp desteği varmı
    w/HDCP yazıyor. bu varmı demek yokmu demek :)

    Arkadaşım isterseniz aşağıdaki linkteki konuya yazın, orada bu monitörle ilgili epeyce yorum var. Belki faydası olur ben bilmiyorum malesef..
    İyi akşamlar.

    http://forum.donanimhaber.com/m_47567609/mpage_1/f_/key_G195HQVb//tm.htm#47567609




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.