Şimdi Ara

*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ *** (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
298
Cevap
32
Favori
89.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Radyo kanalların da sizlerde de bazı kanalların logosu eksik mi? Süper fm, nr1 , joytürk kanalları gibi

  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Evet joylarin hiç birinde yok mesela.
  • 5510gokhan kullanıcısına yanıt

    Usb belleğe atıp Radyo logosu yüklemeye çalıştım olmadı.

  • Merhabalar 2022 t cross um var avrupa navigasyonunu guncellemek istiyorum servisler yapmiyor nasil yapildigini bilen varmi
  • xous kullanıcısına yanıt

    Yazilimsal olarak navigasyon bölgesi degistirilemiyor. Sadece arabanizdaki ile ayni model numarasina sahip avrupa çıkışlı teyp beyni bulabilirseniz mumkun olabilir.

  • strategos kullanıcısına yanıt

    Vosgagenin sitesinde ki guncellemede avrupa haritasinin icinde turkiyede var yinede olmuyormu

  • xous kullanıcısına yanıt

    Sizin cihazda sadece TR haritası var. Farklı bolgenin haritası yüklenemez. Belki ileride bunun yöntemi bulunur. Ama şuan sadece teyp beyni değiştirilerek çözülebilir.

  • Merhaba arkadaşlar T-Cross life 1.0 Dsg derin siyah aracımı 30 aralıkta 1.150 ye 5 ocak ta İstanbul Esenyurttan teslim aldım. Antalya ile arasında 90 bin fark vardı.


    Yakıt tüketimi uzun yolda ilk 6,2 ye kadar düştü şuan sakin şehir Antalyada 6-6,5 trafik yoğun olursa 8 ve üstü y

    Dijital kokpite navigasyon orta ekrana gelmiyor. Büyük ihtimalle daha büyük olan ekranda geliyordur.

    Arka koltuk emniyet kemer ikazı gerçekten rahatsız edici kemerlerin dışında kalıyor arka koltukta uzanınca rahatsız ediyor yanlız ön sağ koltuğun öne katlanması ile arka koltuktan ayakları uzatarak seyehat rahat oluyor.




    istanbuldan antalya gelişim

    *** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ ***



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedOctober -- 17 Ocak 2024; 10:49:18 >




  • RedOctober kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun sizin bu 6.2 şehir içi yakmış gibi gösterip kendini tatmin edenler var. Hava şartları ve trafik çok değiştiriyor tüketimi. Navigasyonu ortaya vermiyor ama diğer ekrandan bakabilirsiniz veya sağ- sol taraftaki seçeneklerden navigasyon seçip oradan da görülebilir ama tabi ortadaki gibi olmaz gene de bir seçenek tarif etmesi bakımından işe yarar.
  • Teşekkürler Allah olmayanlara daha iyisini nasip etsin. Benim yakıt tüketimi İstanbuldan Antalyaya gelirken 3 kişiydik araçta, şehir dışı ilk tüketim 6,2 şehir içi tüketimi çok sakin trafik olmaması gibi bulunduğun ilin dediğiniz gibi şartlarına göre değişir. Bende zamanla görüyorum ama süzülme (yelken) modundan sonra sakin boş trafikte daha 5-10 bin km den sonra tam oturur diye düşünüyorum farika verisine yakın değerleri

    Navigasyon sadece yönlendirme tarifi geliyor ekrana, sesli navigasyon olunca ona da gerek kalmıyor.


    Bu arada sıfır alacak arkadaşlar yanında benzin ile gitsin mutlaka aracı teslim aldık. Yakıt azdı en yakın benzinliğe gittik 400mt ilerideydi ona rağmen, yakıt aldık. Araç 30-40km hız sınırını geçmedi tekrar bayiye geri dönerken araç normal hızlanmasına kavuştu biz ne olur ne olmaz serviste hata koduna baktırdık. Hava pompası şişmesinden kaynaklanmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedOctober -- 17 Ocak 2024; 14:42:12 >
  • RedOctober kullanıcısına yanıt
    Hata kodu mu verdi ? Bende de verdi sildirdim dediğiniz gibi çok düşük yakıt koyduğu için tahminen teknisyen öyle dedi hata verebiliyor.
  • Motor arıza ışığı yandı

  • RedOctober kullanıcısına yanıt
    Evet şu sarı lamba bende de yandı az daha benzin koysa batacak sanki, benzinle gitseniz de koymazsınız bence koruma olması lazım.
  • Ya sorma bunu satış temsilcisine ilettim bende ya siz müşterilerin böyle bi olayı abim renaultta da yaşamıştı onun aracı dizeldi yolda kaldılar babam baya bi kalayladı. Maliyet muhasebesi yapıyorlar yanlız yanlış yapıyorlar.

  • *** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ ***

    Bir Chery kadar olmasa da az trafikte, Ankara şehir içi motor sıcak yapılan ortalama, aynı yolu sabah trafiğinde15 km/h ile 9-10 litre ile gidiyorum. Yani az yakmasının rodajla alakası yok uygun koşul olursa dikkat edersen az yakar. Adam 60-70 km ortalama hızla çevre yolunda 8 litre yakıp şehir içi diyor.
  • Aynen kullanıma yol şartlarına bağlı uzun yol gece trafik yoktu sakin kullanım araçta iki kişiydik 5,3 düştü ortalama


    Bu arada life paketlerde olan 8"dijital kadran için kaplama yaptıran oldu mu? 10,5" style ile gelen dijital kadran için olan baya denk geldi. Alsam uyar mı?

  • Arkadaşlar aracın kaldırıma değince sağ ön teker yan taraftan yarıldı. Giti marka 205/60/16 92H Lastikçiler de Antalyadaki lastik bayiiler ve VW iki bayi de de yok Dacia da kullanmış onlara da sordum yok dediler.


    Tanıdık lastikçi de aracın 1200km de olunca çift değiştirme 1 tane tek aynısından al dedi. Tek alırsan da çizgileri diğer tekerlerle ile tutmaz yolda savurma yapabilir dedi.


    İnternette de 2700 e kadar satan yer vardı kargo bedava 2021/2022 model lastikler onlarda.


    Bende lastiği bi araştırayım dedim. Türkiye dist. varmış giti.com.tr Konlas aradım. Ellerinde olduğunu Antalya da anlaşmalı lastikçilerinin olduğunu numarasını verdi. İletişime geçtim. Sipariş verildi bugün 2-3 güne gelir dedi.

  • Arkadaşlar merhaba ben polo kullanıyorum fakat ikisi de vw olduğu için bir şey soracaktım. T-cross'ta android auto üzerinden google maps ile hedef seçip yol tarifini başlatınca navigasyon oklarını ve mesafeyi (harita değil de 300 mt sonra sağa dönüş gibi) dijital gösterge de görüntüleme imkanı var mı? Eğer varsa nasıl yapıyorsunuz gösterebilmek için açıklayabilirseniz sevinirim ben de deneyeyim. Teşekkürler

  • aziz istifa A kullanıcısına yanıt
    Digital göstergede seçeneklerden navigasyon seçtiğinizde orada dediğiniz gibi yol tarifi çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.