Şimdi Ara

*** T-CROSS KULLANICI KULÜBÜ *** (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
299
Cevap
32
Favori
92.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ddex D kullanıcısına yanıt

    4 kişi klima açık şehir içi yolculuk yaptık 2 kere. Araç biraz hantal kalıyor bazen. Dsg nin sürekli düşük devir çevirmek istemesinden. Bir videoda gördüm Dsg hafıza sıffırlama diye. Kontağı açıyor ve 30 sn boyunca gaza basılı tutuyor Sonra gazdan ayağını çekmeden kontağı kapatıyor. Sonrada ayağını çekip çalıştırıyor. Ben yapmadım ama yapınca düşük devir çevirme isteği azalıyor yazmışlar yorumlara. Ben Spor moduna aldım o zaman çok istekli gidiyor hiç yormadan. Rodaj zamanı hantal kullanmamak lazım aracı diye biliyorum. Yani sürekli farklı devirlerde 3000 deviri geçmeden özellikle 2000-2500 devir aralıklarında sürmeli diye okumuştum 1000-1500 km kadar. Bir de ilk 1500 km hız sabitleme yapılmamalı. Ama benim ilk dikkatimi çeken şey araç gerçekten sessiz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelos79 -- 26 Eylül 2023; 17:30:22 >
  • Merhaba,


    Ben de T-cross almak istiyorum. Bugün fiyatlara güncelleme geldi ve artış söz konusu. DSG olarak Life ve Style paketleri arasında 110 bin TL gibi bir fark var. Sizce bu fiyat farkı Style paket almaya değer mi? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.


    İyi forumlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: themacirr

    Merhaba,


    Ben de T-cross almak istiyorum. Bugün fiyatlara güncelleme geldi ve artış söz konusu. DSG olarak Life ve Style paketleri arasında 110 bin TL gibi bir fark var. Sizce bu fiyat farkı Style paket almaya değer mi? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.


    İyi forumlar.

    Bayide gidip incelemenizi tavsiye ederim böylece beklentilerinize göre karar verirsiniz. Valla benim şahsi fikrim style paket üzerine birkaç opsiyon daha eklenerek alınmalı çünkü geri görüş kamerası, front assist özelliği, kablosuz şarj, anahtarsız çalıştırma gibi donanımlar Renault, Citroen gibi markaların uygun fiyatlı modellerinde bile standart olarak bulunurken bu araçta opsiyon. Başlarda dersiniz yav ne gerek var ama gün geçtikçe arabanın eksikleri gözünüze batmaya başlıyor özellikle de 2023 model bir araç olduğu için canınız sıkılabilir. Gerçi bu kadar donanım eklenince bi 110 bin daha fark olur herhalde   2. el opsiyonlu bulup sıkı pazarlıklar belki alınabilir.





  • Arkadaşlar branda almak istiyorum da tavsiye edebileceğiniz düzgün, kaliteli ve t-cross'a tam uyan bir branda var mıdır acaba? Daha önce başka bir araca 2 kere internet üzerinden branda satın aldım 2'sini de pek beğenmemiştim o yüzden güvenemiyorum. Kullandığı brandadan memnun olan çıkar mı acaba burada?

  • themacirr T kullanıcısına yanıt

    17 jant, otomatik klima ve led far harici kayda değer farklılık yok. Bence bunlarda en önemlisi led far ancak ona da o kadar verilir mi tartışılır. Opel e güvenemediğimden VW aldım. Ancak o kadar fark vermeyi ödeme kosulları (kredi yok vs) el vermediğinden istemedim.

  • Arkadaşlar son 1-2 hafta içinde teklif alanlar var mı? fiyatlar nasıl?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaio -- 6 Ekim 2023; 13:29:22 >
  • selam arkadaşlar

    park halinde bizim araca çarpmışlar.

    sol arka stop kırıldı.

    tamponda az çizik var ama önemli değil.

    yarın tutanak tutulcak.

    stop fiyatı bilen varmıdır acaba?

    tutanak tutmaya değermi ?

    en az 10 gün arabasız bırakırlar bizi bu yetkili servisler.

  • riderman R kullanıcısına yanıt

    Sahibinden de 5500 tl ye var satılık orijinal diyor

  • Kış lastiği olarak ne onerirsiniz? Aracın lastik ebatları 205 60 16 oldugu için seçenekler az ve pahalı. 205 55 16 olur mu ona da emin olamıyorum. Sapma payı yüzde 5 i geçiyor. Lassa snowways ve falken eurowinter uygun fiyatlı. Aklıma yatan modeller şuan bunlar. Bir de Kumho wp52 var ama test sonuçları kötü.
  • dhamat D kullanıcısına yanıt

    bayiye sordum.

    5500 tl fiyat verdi.

    kaskodan halledilecek.

  • Selamlar, Style pakette arka görüş kamerası var mı acaba park için yoksa ekstra mı alınıyor? Ekstra alan varsa ne kadar ödemek durumunda kaldı acaba bayiye? Teşekkürler

  • ddex D kullanıcısına yanıt
    Bire bir yasiyprum. Yahu sifir egimli asfalt yolda kalkiyorum sayiyorum 40-50 saniye geciyor hala 30 yakiyor. Ufak bir egimde baslangicta basiyorim inanilmaz yuksek.

    Duz yolda stabil giderken 80-90dayken, frene bastigimda bile 10-12 yakiyor.

    Bu sorunu yasayan var ki? Otomatik olmayan jettayi kullandim, yeri geliyor 2 litre yakiyor ayni hizlarda.


    Arac hele kalkarlen 20den asagi gormuyorum azcik dokunsam bile.

    Arac 1000km’de. Acaba sensoru mu bozuk anlamadim..
  • Life modeli için soruyorum.Ekranda bagajı kırmızı gösteriyor sebebini bilen var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni Kullanıcı1 -- 9 Aralık 2023; 22:7:23 >
  • Life paket t-cross ta malum halojen farlar var. Bunu acaba yetkili serviste veya dışarıda led far ile değiştiren oldu mu? Style paketteki çizgi ledten bahsediyorum, yalnızca ampül değil. Sadece o özellik için de aracı alırken 100 bin fark ödemek istemedim. Cunku diger gelen özellikler benim için anlamsızdı.
  • gcx G kullanıcısına yanıt

    Ekstra olarak alınıyor daha doğrusu Türkiye'ye ekstralı olarak geliyor yani yoksa ekletemiyorsun. Volkswagenin sitesinden donanım ücretine bakabilirsiniz.

  • Merhaba tcross almayı düşünüyorum ancak benim için en önemli konu yalıtım konusu. Kullanan arkadaşlar diğer b suvlara göre yalıtımı nasıldır aynı paralara alınabilecek arabalara göre?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anoktacan -- 26 Kasım 2023; 23:30:18 >
  • Vaio kullanıcısına yanıt

    Ben bu ayın 18 inde arabayı teslim aldım. Mtv ve tescil masrafları ile beyaz renk style 1195000 TL ye mal oldu.

  • nicktyler kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, kablosuz şarj yok değil mi? Birde kablosuz carplay var mı?
  • Birde park sensörü görsel destekli demiş kamera mi var ?
  • 5510gokhan kullanıcısına yanıt

    Kablosuz car play life'da var. Dolayısıyla Style da vardır. Park sensörleri görsel destekli kısmı bildiğimiz yakınlık sensörü ile kademeli uyarı şeklinde. Ek olarak direksiyon yönüne göre de manevra yönünüzü gösteriyor. Kamera yok hiçbir paketinde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 30 Kasım 2023; 8:47:2 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.