Şimdi Ara

T200 - C336 Sen Olsaydın Hangisi Tercih Ederdin ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • <b>Arkadaşlar sizin deneyiminize güvenerek soruyorum t200 ve c336 arasında hangisi daha iyi internet+telefon olarak sadece net için değil.

    C336 nın Class 8 olduğunu biliyorum.
    <font color='blue'>T200 ün Class'ı kaç ?</font id='blue'>

    Yardım ederseniz sevinirim...</b>

    [flag][flag][flag]<b></b>



  • O konuda pek biLgim yok arkadaş ama ben 3 küsür aydır c336 kuLLanıyorum gerek teLEfon oLarak gerekse GPRS oLarak çok memnunum .. iLk 2 ayımı ayceLL iLe geçirdim bir aydırda TeLsimdeyim her bakımdan çok iyi .. Sadece c336 da şu polyfonic ziL sesine pek aLışamdım ama zaten biLdiğim kadarıyLa yeni çıkan bir çok teLEfonLarda böyLe .. Sana tawsiyem c336 oLur ..

    SewgiLerimLe !! ..
  • ben de bu iki telefon arasında karrsız kaldım fakat t200 yanında data kablosu da hediye ediyor galiba ben t200 alıcam
  • c336 GPRS de daha hızlı. T200 Win XP de sorunlu.
  • bakdostum o fiyata en uygun bence t200 al benden sana atvsiye sonuç olarak sana söylemek isterimö ki 226 milyona hem datakablo alıyorsun hem de cok guzel ve de srounsuz bir makina motorololar problemli su foruma bir bakta kaç kişi motorolayı övebilir sana ama ben sana t200ü överim hem de sana bağlama konusunda da yardımcı olurum.yine de karar senin.hadi bye.
  • Tüm önerileriniz İçin Teşekkürler !!!
  • c336 al bence sorunu cozuldu data kablosuda piyasada 5 milyon lira usb
  • C336 nın az çıkan sesi sabit pili düşük bekleme süresi göz önüne alırsanız eğer arkadaşın dediği gibi XP de sorunu yoksa T200 al
  • nasil cozuldu sorunu anlamadim..
  • Pilinin sabit olmasının ne gibi bir dezavantajı var, onu anlayamadım? Zevk olsun diye pili takıp çıkartmayacaksan -zaten yan tarafında ufacık bir switch var, pil ile telefonun bağlantısını kesmeye yarıyor- aynı işi görür.
    Bekleme süresi de 4 gün kadar yeterli bence.
    Download hızı olarak da 3+1(T200) < 4+1(C336). Ben C336 ile 5kb/s hıza ulaşabiliyorum, yarım saat sürse de 4 küsürlerde bolca geziyorum. t200 bunu pek yapamaz bence.
    Polifonik zil sesi şiddeti de melodisine göre değişebiliyor, bazı melodiler az çıkıyor, bazıları bangır bangır [:=)]. Ama polifonik olduğu için zaten kolayca farkedilebiliyor(yani en azından ben daha kolay farkediyorum).

    Sorun da yok, artık SORU ÇÖZÜLDÜ :=) O yüzden geçmişin sorunları ile uğraşmayalım :=)
    Merak eden varsa,
    http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=25632




  • Ediyle Büdü,Aslı ile Kerem,Hacivat ile Karagöz ve tabi T200 ile XP sorunsuz ikili...
    C336 alıcaksın;kuvvetle muhtemel son yazılımını yükletmek zorunda kalıcaksın.Rehbere girdim kitlendi,ingilizce menü seçeyim kitlenmesin,yok öyle yok böyle...
    3+1,4+1 +1 ler aynı,demek ki????
    +1 öncesi ister 10 olsun ister 1000 olsun şebeken gerekli desteği vermedikçe hiç bir şey farketmez hepsi aynı...
    Ya her tür risk ile C336 yada sorunsuz T200...
    Ben şahsen C336 alma riskini göze alamadım ve T200 aldım vede çok memnunum.
  • Hocam yapmayın yaa..
    +1 ler aynı ama ne işe yarıyor kii....
    zaten bir dosya çekerken oran 1/30.
    yani 30 mb çekmek için 1 mb upload etmen(server a hangi paketlerden kaç tanesinin doğru geldiğini haber vermek için) gerekiyor.
    yani 4/0.1 bile yeter, +1 fazla zaten, yani download önemli, upload ÖNEMSİZ!!!
    xp ile c336'nın da sorunu yok.
    ayrıca c336'nın t200'e karşı birçok üstünlüğü var.
    çoğu ericsson'da kendi kendine kapanma sorunu olduğunu hatırlatırım.

    c336'yı teknik servise yakın yerden alırsan, teknik servise götürüp 2 saat içinde taş gibi telefona sahip olabilirsin, yani aynı günde babalar gibi telefonun olur.
    bu arada şebekenin 57.6kbps hızı desteklemediğini nereden biliyorsunuz ki?!?!?!?!
    şu anda desteklemese bile(ki ben desteklediğini düşünüyorum) teknoloji çok hızlı..
  • Arkadaşlar İçin Açıkcası benim telefonum C336 fakat arkadaşımın biri için bu soruyu size yöneltim forumlardaki GPRS hızlarına baktım içlerinden sıyrılan C336 ben yeni yazılımı yükletmediğim halde 700-800 mb veri transfer etmişim üstelik 100 saat felan tabi sürenin çoğu gece uyuyup kalmaları da etlersek çok iyi. Ben arkadaşıma bunları okuttum ve T200 almayacağını söyledi....
  • Bir de nasıl olurda <b>3+1 4+1</b> önemli değil dersiniz işin püf noktası zaten bu. belki bugün şebekelerimiz tam olarak destek vermeyebilir ama zaten yarış içindeler yarın neden keşke 4download slotu olanı alsaydım demeye ne gerek var...<font color='red'><b>REQUIEM</b></font id='red'>'in dediği gibi upload önemsiz ama sürekli web yayımlıyorsanız bilmem.
    <b>Class 12, 10 ile 8 arasında bir fark yok sadece download ediyorsanız.
    Fakat Class 4 ile 8 arasında çok fark var +9600 bbs lik ir veri yolu daha bu çok önemli.</b>
    Tama siz de haklısınız internette sörf yaparken bu önemli değil fakat dosya download ederken hele bir de getright tarzında bir program kullanıyorsanız tüm veri yollarını kullanırsınız.
    <font color='red'><b>İnanması güç ama ben c336 ile 8.1 kb/s hızına ulaştım</b></font id='red'> getright ile iki siteden 4.0-4.1 ile download ediyordu. ve 5 MB lık dosyayı 10-12 dakikada indirdim tabi indirdikten heme sonra telefon kilitlendi ama olsun yeni yazılım yüklü değil. Rehber diyorsunuz Koskaca veri hatasını güncelleyen minik bir rehberi mi güncellemeyecek. Herşey İçin Teşekkürler. (Tokalak)[flag][flag][flag]




  • Tokalak yazdıklarımı dikkatlice okursan "şebeken gerekli desteği vermedikçe" diye ifade etmişim.Tabiki class 4 ile 8 arasında fark var ama şu an için hiç bir şey ifade etmiyor.Ayrıca herhalde dikkatini çekmiştir C336 sorunları ile ilgili 25 sayfalık bi topic var.O topic benim C336 dan vazgeçmemdeki tek etkendir.Kimse yeni aldığı bi telefonla servislerde koşturmak zorunda değil ama tercih meselesi tabi.Ben C336 kullanıcısı olmadığım için fazla yorum yapmamda doğru olmaz.

    requiem Telsim müşteri hizmetlerini ararsan 57.6k hızında hizmet verilmediğini öğrenirsin.Bide GPRS hızınızı ölçün diye bi topic var orada hızla ilgili her şey ortada.T200 ün restart olayına gelince,eski versiyon yazılım olanlarda olabiliyormuş o da yazılımla hallediliyor,benim başıma gelmedi...

    Umarım yeni yazılımlarla C336 tamamen sorunsuz olur hem kullananlar keyfini sürer hemde biz arkadaşlarımıza tavsiye ederiz.
  • "+1 öncesi ister 10 olsun ister 1000 olsun şebeken gerekli desteği vermedikçe hiç bir şey farketmez hepsi aynı..."

    bunu daha once baskalarida soyledi ancak sadece teorik dusundukleri icin farketmez diyorlar. Soyle ki teorik dusunecek olursak gercektende fark etmemesi gerekir sebebi iste herkesin dusunebildigi olay.
    Ama gercekte boyle degildir yani farkeder. simdi bunun nasil farkettigi teknik olarak da aciklanabilir ama ben size soyle cok basit aciklayabilirim. Bir otoban dusunun ama dumduz degil yani donuslu, inisli, cıkıslı, hiz siniri 120 diyelim otobanin basindan bir dodge viper ile bir sahin start aliyor. nedir dodge viper in son hizi 280 diyelim, sahinin son hizi nedir 180 diyelim. simdi gayet basit sinir ikisininde altinda sizce bitis noktasina sahin mi daha once varir yoksa viper mi.
    Bu olayin fark edecegini anlamak iste bu kadar kolay. ama genede inanmak istemiyorsaniz classlari farkli iki telefonu(diger teknik ozellikleri birbirine yakin olursa daha nesnel sonuclar cikar) network analyser la pasalar gibi test eder farki gorursunuz.




  • Ya GPRS hızını test etme olayı da biraz boş gibi.
    Bizim üniversitede 34mbit internet var, fakat 768kbit in %30'u mu ne diyor hız için.
    Yani topu topu 2 siteden resim yükleniyor.
    Bütün internet 2 siteden mi ibaret? Siz hızınızı sadece location 1 ve location 2'ye göre ölçüyorsunuz sadece...
    Yani bu hız testleri telefonun gerçek hızını yansıtmayabilir, fakat 2 ayrı internet bağlantısı arasındaki farkı görmemize yardımcı olur.

    Bu arada ben de C336 ile 9.1kbps hıza çıktım gibi gösterdi GetRight fakat, teorik olarak bile imkansız, çünkü 4+1 olan telefon, max. 57.6kbps download hızını destekler ki, bu da teorikte 7kb/s hıza tekabül eder. Ama bu kaymak gibi otoyol da olsa, yine de rüzgar etkeni vardır diyerek, sürtünmeyi sıfır yapamaz, ve illaki düşüşe neden olur. Fakat şu gerçektir ki, 7kb/s'nin üzerine çıkılamaz!!
    Ama 4+1 ile 3+1 arasındaki fark ortalama hızda bariz bir şekilde belli olabilir.
    Çünkü 3+1'de de sürtünme vardır.
    Yani max 5kb/s hıza çıkabileceksek, 3+1'in de gücü yeter, onla da çıkarız değil olay..

    Siz de şu kadar paraya mükemmel telefon bekliyorsunuz, fakat alet zaten bir damlacık, fiyatı da 1 milyar falan değil, ayrıca teknik servisleri de süper!!
    Bence gülü seven dikenine katlanır, adamlar çalışıyorlar...




  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by requiem</i>
    <br />Pilinin sabit olmasının ne gibi bir dezavantajı var, onu anlayamadım? Zevk olsun diye pili takıp çıkartmayacaksan -zaten yan tarafında ufacık bir switch var, pil ile telefonun bağlantısını kesmeye yarıyor- aynı işi görür.
    Bekleme süresi de 4 gün kadar yeterli bence.
    Download hızı olarak da 3+1(T200) < 4+1(C336). Ben C336 ile 5kb/s hıza ulaşabiliyorum, yarım saat sürse de 4 küsürlerde bolca geziyorum. t200 bunu pek yapamaz bence.
    Polifonik zil sesi şiddeti de melodisine göre değişebiliyor, bazı melodiler az çıkıyor, bazıları bangır bangır [:=)]. Ama polifonik olduğu için zaten kolayca farkedilebiliyor(yani en azından ben daha kolay farkediyorum).

    Sorun da yok, artık SORU ÇÖZÜLDÜ :=) O yüzden geçmişin sorunları ile uğraşmayalım :=)
    Merak eden varsa,
    http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=25632
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    uzun bir yazı hazırladınm ama bilgisayarın azizliğine uğradıkısaca yazıyorum
    -T200 C336 gibi class8(4+1)
    -devamlı şarj ettiğimizi düşünürsek GPRS te yan sanayi pil kullanarak orjinal pilin(29.000.000TL) ömrünü uzatırdık
    -hız dahga çok bazaağlı aynı ortmda T200 le test ypmadan genelleme yapmak yanlış olur
    -özellikle kışın sesli ortamlara zil sesi duyulmuyor duyulmdığı klasik melodyi kullanıktan sonra polifonık in esprisi kalmıyor C55 teki her yazılım güncellemesinden sonra zil sesi yükseliyor bu neden C336 da olmuyor hep merak etmiştirim




  • Ya class 8 demeyin şu telefona..
    46.2kbps hız ne demek?!?! Bir slot 14.4kbps olduğuna göre, 43.2'yi 14.4'e bölme sureti ile basit bir işlem sonucu ?+1 olduğunu bulabilirsin..
    "T200 bir GPRS telefondur ve 43.2 kbps'ye kadar hızı destekler. Böylece mobil tarama olabilecek en yüksek hıza ulaşır." --> form SonyEricsson.com'dan..
    Saygılar..

    Zil sesi hakkında birşey söylemiyorum, bana göre yeterli..
  • Çok özür dilerim, ikinci satırın başında 46.2 yazmışım, 43.2 olacak..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.