Şimdi Ara

Taahhüt bitimi-Yeni taahhüt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, çok sancılı 2 yıllık bir vodafone net tecrübem oldu ve sonunda 2 eylülde taahhütüm bitiyor. Şu anki tarifem 35mbit 103 tl, aynı şekilde devam teklif ediliyor ama asla kabul etmem vodafone bir daha. Araştırmaya giriştiğimde bölgemde türk telekom dışında sadece kablonet altyapısı varmış, vodafoneda aynı altyapıyı kullanıyordu ki zaten haberim vardı ama türkcellde sanıyorum o altyapıyı kullanıyormuş. Evime yaklaşık 100-150m ötede saha dolabı var türk telekomun aradığımda 53mbit'e kadar altyapınız destekliyor vdsl dendi ve geçmeyi planlıyorum. Tv paketi ihtiyacımda var tivibu ile birlikte 24mbit+tivibu 124 tlye okey gibiyim yeterki sağlam internetim olsun. Fakat sorum şu; Halihazırda kullandığım vodafoneun hala 1 aylık bir süresi var, bu süreç içerisinde örneğin bu hafta telekom gelse internetimi bağlasa taahhüt bozmuş sayılıyor muyum? Bu konuda tecrübesi olan var mı? Ayrıca vodafone.net'ten ayrılırken modem vb. konusunda neler yapılıyor sorun çıkıyor mu? Önceden fax muhabbeti vardı sanırım bitti o olay değil mi?


    Şimdiden teşekkürler








  • 35Mbit Hesaplı Taahhüdsuz paket öneririm. Yanında hesaplı uydu TV.. yada android TV box içine ip TV paleti.. Vodafone TV paketi de olabilir
  • Sorum bu değildi ama yinede teşekkür ederim :)

  • bireysel.turktelekom.com.tr
    Tivibu'lu Fiber İnternet Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/tivibu-lu-internet-kampanyasi.aspx

    Tivibu istediğiniz için bu paketlerden birini seçmeniz sizin için daha uygun olacaktır.35mbit almanızı tavsiye ederim.Üst paket tivibu var.Buna birde 6 Tl modem ücretide var unutmayınız.Kablonet veya Türkcell süperonline varsa onlara geçmeniz fiyat açısından yararınıza olacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigcrysis93 -- 9 Ağustos 2021; 9:56:51 >
  • hayır olmaz ama son faturayı ödersiniz yine de hayırlı akşamlar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.