Şimdi Ara

Taahhüt yenilemeyi düşünmüyorum, modemi ve iptv kutusunu ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önümüzdeki ay Taahhütüm bitiyor ve başka bir şirkete geçmeyi düşünüyorum. Bu durumda bize verdikleri modemi teslim işlemleri nasıl oluyor bilen var mı?




  • Abonelik sırasında verilen modemi iptal sırasında iade mi etmeliyim?

    ​Aboneliğiniz sırasında size verilen modem abonelik süreniz boyunca kullanımınız için verilmiştir. Aboneliğinizin sonlanması durumunda modeminizi iade etmenlisiniz. Modeminizi, iptal talebinizi ilettikten sonra size gelecek mesaj doğrultusunda en yakın Turkcell Superonline bayilerine teslim edebilirsiniz. Size yakın bayi bulunmuyor ise, iptal sonrası gelecek mesajdaki kargo kodu ile modeminizi ücretsiz olarak kargolayabilirsiniz.

  • Teşekkürler. Peki iptal başvurusunu yapınca hemen interneti kesiyorlar mı? Veya fatura nasıl yansıyor bilginiz var mı?

  • lordposeidon L kullanıcısına yanıt

    O konuda yok. Tahmini keserler, taahhütten sonraki kullanılan kısım taahhütsüz üzerinden hesaplanır gibi.

  • lordposeidon L kullanıcısına yanıt

    İptal talebi yapıldığında genelde 24 saat içerisinde internet kesilir ve abonelik geçici pasif duruma geçer bu durumda fatura işlemesi durur, bu aşamadan sonra genelde 1 haftalık süreçte arama tacizleri başlar paket teklifleri gelir kabul etmez iseniz 1 hafta sonra abonelik kalıcı olarak sonlanır, abonelik iptali gerçekleştikten sonra da elinizdeki cihazları nereye teslim edeceğiniz ile ilgili bilgi gelir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.