Şimdi Ara

Taahhütsüz interneti tercih etmek için 5 neden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Taahhütsüz interneti tercih etmek için 5 neden
    Bağımsız hız testi platformu Speedtest’in Ekim ayı raporuna göre Türkiye’nin sabit internetle ortalama indirme hızı 38,12 Mbps olarak belirlendi. Türkiye, indirme hızı bakımından dünyada 109’uncu sırada yer alıyor.



    Türkiye’deki internet hızı ve internet kalitesi dünya standartlarının gerisinde kalıyor. Düşük internet hızlarına yüksek ücretler ödüyoruz. Ayrıca firmalar tarafından uzun taahhüt süreleri isteniyor Hal böyle olunca yeni internet bağlatmayı veya kullandığı firmayı değiştirmeyi düşünen kullanıcıların karar vermesi epey zor oluyor. Bu içeriğimizde taahhütlü ve taahhütsüz internet arasında tercih yapmakta zorlanan kullanıcılar için taahhütsüz internetin avantajlarını anlatıyoruz.



    1. İstediğin zaman iptal edebilme



    Taahhütsüz kullanıcılar, aboneliğini dilediği zaman zahmetsiz bir şekilde iptal edebiliyor. İnternet hızını beğenmeme, hizmetten memnun kalmama, adres değişikliği gibi durumlarda hizmetinizi iptal edebilirsiniz.



    Taahhütlü internet kullanıcıları ise aboneliğini iptal etmek istediğinde cayma bedeli ödemek zorunda kalıyor. Yüksek cayma bedellerini ödemek veya memnun olmadığı interneti 12 ay, 24 ay gibi uzun süreler boyunca kullanmak zorunda kalıyor.



    2. TurkNet’ten 12 Ay Sabit Fiyat Avantajı



    Pek çok kullanıcı, ödeyeceği tutarın sabitlenmesi için taahhütlü interneti tercih edebiliyor ancak TurkNet’te taahhütsüz internet için de 12 ay sabit fiyat avantajı sunuluyor. Taahhüt vermeye gerek olmadan 12 aylık faturayı ayda 299,90 yerine 279,90 TL üzerinden ödeyebiliyorsunuz üstelik ister peşin ister kartınıza taksit imkanları da mevcut. Bu süreçte gelen zamlardan etkilenmiyorsunuz. Aboneliğinizi iptal etmek istediğinizde, kullanmadığınız ayların ücreti tarafınıza iade ediliyor. Böylece hem taahhütsüz internetin avantajları hem de taahhütlü internetin ekonomik avantajı bir arada sunuluyor.



    Kampanya hakkında bilgi için: TurkNet’ten 12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı



    Taahhütsüz interneti tercih etmek için 5 neden



    3. Kısıtlama Yok



    Taahhütlü internette üst pakete geçmek istediğinizde aradaki farkı ödeyerek geçebilirken, alt pakete geçmek istediğinizde buna izin verilmiyor. Taahhütsüz internette ise dilediğiniz gibi paket, hız, kota, kampanya değişikliği yapabilirsiniz.



    Ayrıca Bkz.İnternet faturanızı taahhüt olmadan sabitlemeniz mümkün mü? Kanayan yara taahhüt



    4. Deneme imkanı



    Operatör ve internet paketi tercihi yaparken kafanız karıştıysa, evinizde ne kadar hız alacağınızdan emin olamıyorsanız, internet kalitesinin beklentileri karşılayıp karşılamayacağını merak ediyorsanız taahhütsüz internete abonelik başlatarak interneti deneme imkanı elde edebilirsiniz. 12 ay, 24 ay gibi uzun taahhütlere sahip interneti “deneme amaçlı” kullanamazsınız ancak TurkNet gibi firmalarda deneme amacıyla 1 aylık taahhütsüz abonelik başlatabilirsiniz.



    5. Özgür İnternet



    Bulunduğunuz adreste fiber veya VDSL gibi teknolojiler bulunmadığı için düşük hızdaki internet hizmetine uzun süreler taahhüt vermiş olabilirsiniz. Zamanla adresinize yeni altyapı kurulumları yapılabilir ve daha yüksek hızlar sunulabilir. Yüksek hız elde etme imkanınız olduğu halde taahhüt süresiniz dolmadığı için düşük hızlı interneti kullanmak zorunda kalırsınız. Taahhütsüz internette ise adresinize daha yüksek hız sunan yeni bir seçenek çıktığı durumda aboneliğinizi dilediğiniz zaman sonlandırarak daha iyi bağlantıya geçiş yapabilmeniz mümkün.









  • ve 1000 mbps olan altyapı'da 100 mbps üzeri hız rüyası görmek gibi bir şey.

  • Önceden taahhüt ile bizi sömürürlerdi. Şimdi öyle bir enflasyon var ki taahhüt olmayınca her ay zam yiyorsun.

    Firmalar da farkında artık 2 yıllık yerine yıllık taahhüt yapıyorlar..

  • Taahhütsüz 10 sene önce falan mantıklıydı da şu enflasyonist ortamda her türlü 24 ay taahhütlü tercih ederim.

    Bir de telekom altyapılı fiber abonelerine artık yüksek hızlar sunabilmeleri gerekiyor, 1Gbit vermedikleri için bırakmak zorunda kaldım malesef.

  • Yahu TurkNet evimize hizmet getirdi de biz mi almadık? Yok, TurkNet yok bulunduğum mevkiide maalesef. Hem de şehrin merkezi.

    Kurtarın bizi TT'dan sayın TurkNet. FTTH istiyorum.

  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    bosver kardes gelmesin. 1000mbps alsanda 5 mbps alsanda ayni parayi oduyorsun. Sorun olmayan yerlerde birsey yok ama sorunlu bolgedeysen kanser olursun. Telesekreter dinlemekten. Sisteme sadece ariza kaydi actirmaktan baska hicbir ise yaramaz . Dh ye bakipta yazilanlwrdan etkilenmeyin. Turknet kullanan es dost akraba varsa fikirlerini alin yeterli

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • türknetin kendi alt yapısının olmadığı yerlerde geçmenin bir mantığı yok.

  • Türknet keşke internet fenomenlerinin evine fiber çekmekle uğraşacağına altyapısını genişletse de biz de kullanabilsek!

  • DburakKoc D kullanıcısına yanıt

    valla youtubeda hangi fenomen cıksa karsıma evı ne gigafiber götürmüşler iyice tiksindirmeye başladı bu durum 2 sene önce gebze mustafapaşa mahallesi planlamada dediler 2 senede sadece osmanyılmaz arapçesme ve sultanorhanı yapıp bıraktılar ne zaman sorsak ne zaman gelicek alt yapı diye devlet sırrı gibi saklıyorlar

  • 1. memnun kalırsam neden iptal edeyim. kalmazsam zaten öder çıkar başkasına mecbur geçerim.
    2. sabit fiyat zaten taahhütlüde. artmaz. daha iyi.
    3. yüksek pakete zaten geçebiliyorsun. düşük pakete geçiş yok.
    4. deneyip zaten 1. ay vazgeçebiliyorsun. kanunda var diye biliyorum.
    5. yeni altyapı gelince zaten kaç ay kaldıysa adamlar ödeyip geçiş yapabiliyorlar. bağlı kalınıyor diye birşey yok. max 2-3 ay beklenir yenisine geçilir.

  • 6. madde olarak da iş bilmemek, ekonomiden anlamamak eklenebilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Taahhüt = Borçlu yapar ( Cayma bedeli)

    Peşin Ödeme = Alacaklı yapar (Geri iade)

    Taahhütsüz = Endişeli yapar ( Zam)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady-Of-Ice -- 23 Kasım 2023; 14:28:33 >
  • Yılların turknetlisi olarak beni bile tiksindirdi bu iş, comneti keşfettiğimden beri kafam rahat, veriyorum yıllık parasını en karta 6 taksit böldürüyorum sen sağ ben selamet. kendi kendime referans olup evde işte yazlıkta bir ay ekstra abonelik alıyorum vs vs. Turknet herkese o paraya 1000mbps verirse belki düşünürüm


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıllık taahhütüm kaldı, 1gbps hıza 410 lira ödüyorum bence fena değil. Bakalım Ttnet taahhüt bitince ne isteyecek :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tamam, anladık yine Türk.Net...

  • Turknet hala Türk Telekom altyapısında maksimum 100 mbps mi veriyor yoksa alınabilecek maksimum hız mı veriliyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • halocanaydin kullanıcısına yanıt

    Eyvallah da TT'de 2 sene taahhüt ile kilitliyor seni. ADSL hizmeti alıyoruz hala, 2003'ten kalma. Ben FTTH isterim evime, bu da zaten 1 GBit hız verir.


    FTTH=Fiber-to-the-home yani evin içine kadar geliyor fiberoptik kablo.


    Adamlar uzaya roket gönderip dikine geriye indiriyor, biz bir kabloyu eve kadar uzatamayacak mıyız! Türk milleti zekidir ve çalışkandır!

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.