Şimdi Ara

Taahhütsüz İnternette Sabit Fiyat Fırsatı TurkNet’te!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
3
Favori
29.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hem Taahhütsüz Hem Sabit Fiyatlı İnternet TurkNet'te

    İnternetinizi hem taahhütsüz olarak memnun olduğunuz sürece kullanabileceğinizi hem de bu özgürlüğe 12 ay boyunca sabit fiyat garantisiyle sahip olabileceğinizi biliyor muydunuz? TurkNet sabit fiyat fırsatını hayata geçirdi! Yeni abonelik başvurusu yaparak ya da mevcut internetinizi kapattırmadan hızlıca TurkNet’li olun, detaylarla uğraşmadan taahhütsüz internette 12 ay sabit fiyatın avantajını yaşayın.

    İnternetinizi sabit fiyattan, indirimli olarak kullanın

    Fiyat değişikliklerinden etkilenmemeniz için TurkNet size 12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı sunuyor. Üstelik bu fırsata bir de indirim avantajı ekleniyor. Yani internet fiyatını her ay 399,90 TL yerine 369,90 TL’den bir yıl boyunca sabitleyebilir, fiyat değişikliklerinden etkilenmeden hizmetinizi indirimli kullanabilirsiniz. 12 aylık faturanızı tek çekim ya da bankanızca sunulan 6 aya varan taksit imkanı ile ödeyerek fırsata katılabilirsiniz.

    Sabit fiyatta da taahhütsüzlüğün özgürlüğü var!

    Üstelik sabit fiyat avantajında internetiniz her zamanki gibi yine taahhütsüz. Cayma bedeli ödemeksizin 12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı’nda dilediğiniz zaman abonelik iptali yapabilir ve kullanmadığınız ayların ücretini kesinti olmadan geri alabilirsiniz. Çünkü taahhütsüz internet ile özgür iletişim avantajı hep sizinle.


    Taahhütsüz İnternette Sabit Fiyat Fırsatı TurkNet’te!



    İnternetinizi iptal ettirmeden özgür internetle tanışma zamanı!

    İnternetinizin taahhüdü mü bitiyor? Taahhüdünüzü yenilemeden önce TurkNet’teki fırsatlara göz atabilirsiniz. GigaFiber altyapısına geçmeyecekseniz mevcut internetinizi kapattırmadan TurkNet’e hızlıca geçiş yapabilirsiniz. Yerleşik operatör geçişlerinde geçiş işlemlerinizi sizin için TurkNet yapar, kurulum ücreti ödemezsiniz. Yeni bir hat tesis edilmesine gerek kalmayacağı için kısa sürede yeni internetinizin avantajlı dünyasına katılabilirsiniz. Evraksız, ıslak imzasız tamamen dijital ortamda abonelik işlemlerinizi yürütebilir, dakikalar içinde e-Devlet üzerinden dijital sözleşme onayınızı verebilirsiniz.

    Mevcut operatörünüzde cayma bedeli ödemek durumundaysanız endişelenmeyin, yerleşik operatör altyapısında 240 TL’ye, TurkNet GigaFiber’de 1.000 TL’ye kadar cayma bedeli TurkNet tarafından karşılanır.

    Hemen altyapınızı sorgulayın, adresinizde alabileceğiniz internet hızını öğrenin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 18 Ocak 2024; 23:58:30 >




  • helal olsun bir ayda arkadaşını getir den verin tam olsun

  • 100 liralık interneti 250 ye satınca öğrencilerin yanında olmuyorsunuz sevgili turknet :) başka iss hizmet alsalar 2.5-3 ayda çıkacak faturayı 1 ayda gönderiyorsunuz.


    siz bildiğinizi okumaya devam edin. bu kafayla daha çok kampanya yaparsınız...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algkmn -- 22 Şubat 2023; 0:6:14 >
  • Halihazırda aboneniz olan öğrenciler de faydalanabiliyor mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata122 -- 22 Şubat 2023; 18:5:6 >
  • kalsın...

  • ata122 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu kampanyamız yeni başlatılan abonelikler için geçerlidir.
  • evde interneti olmayan arkadaşlarım var kurulum ücreti de alınmıyorsa kampanya dahilinde o zaman öneririm hizmetinizi

  • desteğe bak. bu kampanya nın Turkcell in 1 ay faturanızı erteliyoruz açıklamasından ne farkı var ya. çok komik bir destek. keşke hiç yapmasanız. yapsanıza bu yılki eğitim bitene kadar destek? yemez dimi? öğrenci arkadaşlar bu adamlarla çalışmayın paranızı kaptırmayın.

  • Mantığını anlamadım arkadaşını getir ile aynı altyapıyı kullanmıyor mu bu sistem sadece kodu türknet veriyor. Eğer öyleyse zaten DH türknet kullanıcısı kaynıyor dakikasında kod bulunur çok zor bir şey değil ki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • unununium U kullanıcısına yanıt
    Kurulum ücreti 3 taksitte faturaya yansıtılıyor. Bu kampanyamızda 1 aylık fatura bedeli alınmıyor.
  • turknet cazibesini bu fiyat politikaları sebebi ile kaybetti. eskiden en uygun internetti. Şimdi de en uygun olsun diye beklentimiz yok ama en pahallısı da olmasın bir zahmet. Üstüne arızalardaki destek zayıflığı da cabası.

  • Bu fiyat politikası ile daha çok çabalamanız lazım. En az 3 tane İSS sayarım sizden %50 daha ucuz fiyat politikası olan. Öğrenci arkadaşlar gidin onlardan birine davet kodu ile geçiş yapın. Türknetin faturasına göre 2 ay kar etmiş olursunuz

  • Düşünün böyle bir aldatmaca ile bir sürü insanların kafalarına girebiliyorlar. Yazık. Tam destekmiş gerçekten. Büyük olasılıkla öğrencilerin altyapısı VDSL bağlantı türü vardır, 250 TL tam destek TurkNetten. Sadece ilk ay ücretsiz :) Sonra diğer firmalara göre %100 daha fazla ücret desteği alacaklar.

  • buda yeni soygun yöntemleri türknet pişmanlıktır.aldığınız paranın hakkını verin her akşam pingler tavan paket kaybından oyun oynanmıyor.

    Taahhütsüz İnternette Sabit Fiyat Fırsatı TurkNet’te!
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    300 tl ye ne gibi kurulum yaplıyor onu da söyleyin fiber mi çekiyorsun fiber olmayan bölgeye




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 23 Şubat 2023; 19:30:43 >
  • ilk ay zaten ücretsiz değil miydi. Biz ilk ay ödememiştik.

  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sadece kurulum işlemi için değil arka planda yapılan farklı işlemler içinde bu ücret alınıyor.
  • CoolSnow kullanıcısına yanıt
    Beğenmezseniz ilk 30 gün içinde ücret ödemeden iptal ettirebiliyorsunuz ama abonelik devam ederse faturalandırma yapılıyor.
  • Sevgili @TurkNetDestek ;


    Yaklaşık olarak eski oturduğum lokasyonda Fiber varken 2 sene kadar aboneliğim vardı. Hak yemeyelim belki 1 kere arıza kaydı oluşturmuşumdur tarafınıza. Sonrasında taşınmak durumunda kaldım ve bulunduğum lokasyonda VDSL vardı sadece. Arıza anında ulaşılabilecek müşteri temsilcisi olmaması VDSL internet için en büyük sorun olmak ile birlikte müthiş bir zam politikası uyguladınız.


    Fiyat politikanız Fiber ve GigaFiber bağlantı sağladığınız aboneler için çok fazla olmak ile birlikte bir nebze kabul edilebilir. Ama bizim gibi VDSL internet kullanan aboneler için bir çok yüksek. Sene olmuş 2023 halen bakır kablolar ile internete çıkıyoruz ve bu fiyatlar çok fahiş.


    Firmanız artık tek fiyat politikasından vazgeçmelidir. Bizim gibi VDSL internet kullananlar için düzgün fiyatlı bir paket oluşturulmalıdır. GigaFiber kullanıcılarının maliyetini bütün abonelere yansıtmanız çok yanlış bir politika. Ayrıca yapmış olduğunuz öğrencilere tam destek kampanyanız çok kötü ve saçma. Artık yaptım oldu yerine kullanıcılarınızın abonelerin isteklerine kulak verin..


    Saygılar.





  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.