Şimdi Ara

Taahüt Bitmeden Paket Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuanda ttnet ultranet kullanıyorum. Taahütümün bitmesine 2 ay kaldı. Taahüt bitmeden fiber internete geçmek istiyorum tabi hızı vs arttırarak. Tabi taahütüde yenileyeceğim.(2 yıl) Kalan 2 aylık taahütüm yüzünden borç çıkarırlar mı? Yoksa daha yüksek bir pakete geçip taahüt yenilediğim için sıkıntısız geçer miyim?



  • Ttnet durum nasıldır bilmiyorum ama kablo net 1 ay kala taahhüt yenilenebiliyor.
  • Fiber altyapı varsa hemen geç. Müşteri hizmetlerini ara. En uygun teklifi almaya çalış. Şu an sanırım hızın 16mbit. 35mbit fiber al akn sonrası yine 16mbit e düşsün. Akn 50gb bile yeterli olacaktır bu şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: circassianmen

    Fiber altyapı varsa hemen geç. Müşteri hizmetlerini ara. En uygun teklifi almaya çalış. Şu an sanırım hızın 16mbit. 35mbit fiber al akn sonrası yine 16mbit e düşsün. Akn 50gb bile yeterli olacaktır bu şekilde.
    Fiber altyapısı var evet hızım 16mbit şuan, benimde amacım 35mbit alıp akk sonrası 16 olarak kullanmak. Merak ettiğim tek olay taahüt bitmeden geçtiğim için bir ceza ödermiyim. Birde geçiş işlemi ne kadar sürer ve bu sırada internetsiz kalır mıyım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkhelaos -- 29 Mayıs 2018; 20:47:20 >
  • Arkhelaos A kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri taahhüt olayını halleder. Arayın görüşün. Tüm sorularınıza cevap alın. Ceza olmayacağını sorun. Geçişi yapın. Geçiş yapılması gerek. Ama fibere geçiş olacağı için sanırım internet kopması yaşayabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.