Şimdi Ara

Tablet Seçimi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, arkadaşlar kendime tablet pc arıyorum ancak bazı aradığım özellikler var, tabii hepsini bir arada sunan tablet varmı bilmiyorum çok fazla anladığımı da söylemem tablet işinden. O yüzden bu konuda sizden yardım istiyorum, bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim.,İstediğim özellikler şunlar 7 veya maximum 8" ekranı olsun, mümkün olduğunca yüksek çözünürlüklü ekranı olsun. wi-fi ve 3g sim girişi olsun. Android sürümü 3 ve üzeri olsun. Ya da şu anki sürümü 3 veya üzerine güncellenebilen modeller olabilir. Kapasitif çoklu dokunmatik ekranı olsun. En çok önem verdiklerim bunlar. Bu özellikte bildiğiniz herhangi bir marka (Kalitesiz çin malları hariç) önerebileceğiniz tablet pc varmı? Yardımlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merttuna34 -- 29 Aralık 2011; 22:13:49 >



  • viewsonic viewpad 3g bance çok iyi. exper easypad le aynı ürün. 10" ama oyunlarda büyük ekran çok farkediyor. hdmi çıkışı var. kapasitif ekran . bugün galaxy tab ve xoom ile karşılaştırdım kesinlikle dokunmatik daha iyi.
    yazılım desteği super. advent vega romlarını kullanabiliyor. şuan 3.2 sürüm rc2 yakında finali çıkacak. 4.0 içinde çalışmalar başladı ve alfa sürümü çıktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 31 Aralık 2011; 0:25:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.