Şimdi Ara

Tablet Tavsiyesi Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Tablet almak istiyorum. Aradığım özellikler şunlar:
    wi-fi
    6 saat pil ömrü (en az)
    1gb ram
    1024 x 600 çözünürlük
    3G (doğrudan içine sim kart takılabilir olsun)

    Mümkün olduğunca hesaplı birşey almak istiyorum.

    Ne tavsiye edersiniz?



  • Aradığın tarz bundan hesaplısı yok gibi...


    http://www.kliksa.com/urun/piranha-aristo-9-7-3g-tablet-/901761554
  • Evet aradığım cihaz tam böyle birşeydi. Hatta 2 gündür bakıyorum. Verdiğin linke baktıktan sonra da araştırmaya devam ettim. Daha uygununu bulamadım. Fırsat bu fırsat deyip 2 tane aldım
    Bir de worldcard'ım olsaydı 50TL world puan hediye kazanacaktım, tam süper olacaktı. Ama buna da şükür.

    @virtualfrog sana ne kadar teşekkür etsem azdır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fornewage -- 24 Mart 2014; 20:50:37 >
  • Yardımcı olabildiysek ne mutlu cihazları iyice kurcalayıp yorumlarını buraya yazarsan güzel olur..Hatta resimlerde koyarsan süper olur rehber niteleğin de alacaklara yardımcı olmak için..
  • Cihaz bugün elime geçti. Herşeyden önce Kliksa olayı aşmış. Akşam 8 gibi sipariş verdim. Ertesi gün öğlen elime geçti. Kargoyu UPS ile gönderim seçeneği var. Onlar da olayı aşmış zaten. Gönderdikleri kargo takip linkinden an ve an kargoyu getiren aracın nerde olduğunu takip edebiliyorsun. Mest olmuş durumdayım

    Cihazla daha fazla haşır neşir olamadım. Ama biraz kurcaladıktan sonra yorumlarımı yazacağım.
  • kliksa gerçekten iyi bir firma benimde bir alışverişim oldu buharlı ütü almıştım cihazda bir sorun olmuştu müşteri temsilcisi hemen ilgilendi.
  • Cihazı çok detaylı kullanamadım. Çünkü işyerime iş amaçlı aldım ve asıl kullanıcısı ben değilim. Ama kullandığım kadarıyla en azından birkaç bilgi paylaşmak istedim.

    Öncelikle şunu belirteyim. Bende daha önceden iPad3 new generation tablet vardı ve 2 senedir kullanıyorum. İster istemez "Piranha Aristo 9.7" 3G Tableti" de iPad'le kıyasladım. Buna göre yorumlarım:

    • Pil şarj süresi 8 saati buluyor. Çok uzun bir süre. Kullanırken şarjı 6-7 saat gidiyor. (Ipad 2-3 saat içinde şarj oluyor ve 6-8saat kullanabiliyorum)
    • Yandex navigasyon yükledim. Yolculuk sırasında rota değişikliği yapmak istedim. Alet kendini kaybetti, düzeltemedim. Uygulama kaynaklı mı yoksa tablet kaynaklı mı bilemiyorum. (Ipad'de de aynı uygulamayı kullanıyorum ama hiç böyle bir durumla karşılaşmamaştım.)
    • Açık havada güneş biraz fazla olmaya başladığında ekranı görebilmek zorlaşıyor. Parlaklığı yükseltmeme rağmen yine de rahat bir kullanım olmadı. (Ipad bu bakımdan oldukça iyi ve rahat)
    • Dokunmatiği bazen can sıkıcı olabiliyor. (Ipad çok iyi)


    Yukarıda hep olumsuz yönlerini yazdım. Bunlar tabletin sıkıntılı tarafları. Ama bunlar dışında gayet kullanışlı. Özellikle de fiyat performans açısından bakarsak iyi. Sonuçta Ipad fiyatları belli. Bu nedenle (eğer mükemmelliğe takıntılı değilseniz) ben almanızı tavsiye ediyorum.




  • Tableti biraz daha kullanma fırsatım oldu. İzlenimlerim olumlu yönde değişti. Çünkü artık 6 saatte şarj olabiliyor. Ayrıca tüm gün internetini paylaşarak bilgisayarı internete tablet aracılığıyla bağlamama rağmen, şarjı tüm gün (10-12 saat kullanım) rahat gidiyor. Aynı özelliği telefonumda (Samsung Galaxy I5510) kullanınca 4 saatte telefon nakavt oluyor.

    Diğer özelliklerine de kullandıkça daha çok alışmaya başladım.

    Ekonomik ama bol özellikli tablet arayanlara tavsiye ederim.
  • reeder 7s ips birde bu tablete bak derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.