Şimdi Ara

Tablo Modelleri & Çerçeveli Tablolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Doğanın eşsiz görüntülerinin, portrelerin, figürlerin, çiçeklerin ve görkemli yapıların oluşturduğu tablolar birer sanat eseri niteliği taşımaktadır. Duvarlarınızda sanatın yansımalarını görmek istiyorsanız çeşit çeşit doğa fotoğrafları ve birçok farklı temaların işlendiği kanvas tablo modelleri arasından seçim yapmalısınız. Farklı ebat ve desenlerde üretilen kanvas tablo satın alırken dikkat edilmesi gereken önemli bir okta tuval bezinin kalitesidir. Peki, tuval bezinin önemi nedir?

     

    Tabloların uzun ömürlü olmasını, yıpranıp solmamasını sağlayan kaliteli tuval bezleri olmaktadır. Pamuk ağırlıklı bir tuval bezi kullanılmadığı takdirde çabuk yıpranma ve eskime belirtileri görülebilir. Bir değer önemli olan nokta ise kullanılan çıtalardır. Çıtaların kaliteli malzemeden oluşması kırılmaları ve yamulmaları önlemektedir. Tablo modelleri fiyatları ebatlarına göre değişiklik göstermektedir. Büyük boyutlu tablolar küçük ebattaki tablolara göre biraz daha yüksek fiyattan satışa sunulmaktadır.

     

    Tablo Modeli Seçimi

    Tablonun kendini göstermesi için ortam ile uyumlu olması gereklidir. Bu nedenle tablo seçimi mobilyalara göre yapılmalı ve gerekirse aksesuarlar ile desteklenmelidir. Ofis ve ev ortamlarında kullanılan kanvas tablo modelleri fiyatları uygun olmaktadır. Tablo modelleri;

    ·      dikey,

    ·      yatay,

    ·      üç ve beş parçalı,

    ·      panorama,

    ·      dekoratif tablo olarak değişiklik göstermektedir..

    Bu modeller arasından doğru seçim yapılması için ebat ve renklere dikkat edilmelidir. Güzel bir görüntü için mavi, yeşil ağırlıklı tablolar, rengârenk çiçekli tablolar tercih edilebilir. Masmavi denizler, ormanlar, vadiler bu tabloların sergilediği görüntülerdendir. Yüzlerce ürün arasından seçim yapmak zor olsa da iyi bir inceleme sonucu doğru kararlar verilmektedir.

     

    Doğa Manzara Tablo Fiyatları

    En beğenilen kategorilerden olan manzara tablo modelleri fiyatları uygun olup çok farklı malzemelerin kullanılmasıyla elde edilen tabloları içerisinde bulundurmaktadır. Tabiat harikaları ve doğal güzellikleri evlere taşıyan bu tablolar, mutluluk ve huzur veren görseller olmaktadır. Özel teknikler kullanılarak hazırlanan tablolar, kaliteli malzemelerin usta ellerle birleşimi sonucu ortaya çıkan ürünlerdir. Kaliteli baskı makinesi, kumaş, çıta, kasnak kullanılarak uzun ömürlü hale gelen kanvas tablo modelleri fiyatları uygun olduğundan çok sayıda müşteriye ulaşılır. Profesyonel şekilde hazırlanan ve yapım aşamalarında gerekli özenin sağlanması ile renkli kareler oluşturulma ve parçalı ya da terk parçalı olarak satışa sunulan bu tablolar sadece uygun fiyatları ile değil kalitesiyle de kendinden söz ettirmektedir.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.