Şimdi Ara

TakashiMaya serüvenim (güncellenecektir) DİKKAT! RİSKLİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,


    TakashiMaya bildiğiniz gibi uzun süredir gündemde, ne zaman patlayacak? patlayacak mı? gibi sorular soruyor herkes birbirine.


    Bugun TakashiMayaya girişimin 29. günü, 12000TL yatırarak başladım, ana paramı çektim ve devam ediyorum fakat ben hala çok riskli ve tehlikeli görüyorum.


    Bugüne kadar yatırdığım toplam para;


    11700TL %3 Token yatırım bonusu ile birlikte; 12051TL hesabıma geçti.


    Bugüne kadar çektiğim toplam para;


    11700TL ana parayı + her 3 günde bir 500TL çekim yapıyorum harçlık niyetine.


    -----


    Vergi iadesi vesaire vesaire diyorlar fakat sistem nasıl işliyor, bu paraları nasıl ödüyor gram bir fikrim yok. Anladığım kadarıyla şirketin japonya ile bir bağıda yok ama bugune kadar bir sorun yaşamadım.


    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, kazanç tablosu oldukça güzel gözüküyor, ilk giren ekmeğini yer sonra girenler patlar muhabbeti olabilir, dikkatli şekilde ana parayı kurtararak ilerleyebilirsiniz.


    Ben 13.günde ana paramı çektim bu saatten sonra %100 risk ile devam ediyorum, konu eğer yasak değil ise sürekli güncelleyeceğim, uyarı gelirse konuyu direkt olarak silebilirim.


    -----



    TakashiMaya serüvenim (güncellenecektir) DİKKAT! RİSKLİ!



    Kayıt Linki(REFLİ): https://takashimaya.online/index/user/register/675308



    Kayıt olduğunuzda ücretsiz 20TL kazanıyorsunuz, her gün 0.60 kuruş kazanç veriyor, ayda 18 tl kazanabiliyorsunuz.



    GÜNCEL KASA VE ÇEKİLMİŞ TOPLAM PARA;


    28,245,25 TL - Bugüne kadar çekilen para: 17500TL (13.10.2021)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Njosnavelin -- 13 Ekim 2021; 20:45:48 >







  • sistemi biraz anlatabilir misiniz ben üye oldum ama hiçbir şey anlamadım. nasıl ne yaptınız da 13 günde yatırdığınız parayı geri alabildiniz?

  • Güncel hesap bakiyem 27.900 TL, Macbook Air alana kadar çekim yapmayacağım, Macbook air almaya başladığımda her 3 günde bir 1000TL çekim ile Hermes Çantaya kadar çekim yapmayı planlamıyorum.

  • bjk_murat B kullanıcısına yanıt

    Merhaba, yatırdığınız paraya göre değişkenlik gösteriyor;


    1400TL yatırıma ayda 1600TL ( ana para hariç)


    4000TL yatırıma ayda 6000TL ( ana para hariç)


    getiri sağıyor. 13 günde yatırdığımı şöyle aldım 11 bin küsür yatırdım, 13. günde 22 bin tlye yakın bir rakam oluyor bu rakama ulaştığım gibi ana parayı çektim.

  • Dostum ben biraz araştırma yaptım ama takashimaya resmi sitesinde böyle bir uygulamamız yok demiş adamlar. Yani bu sistemin ne zaman patlayacağı belli olmaz. Ben 11bin değil de 1000tl falan yatırarak denemeyi düşünüyorum ama elimde patlar diye korkuyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ponzi..daha dogrusu ponzi bir ayagi..mantik olarak soyle isliyor..x bir magaza var. dikkat cekmesin diye japonyada bir avm zinciri adi secmisler. ama ilgilisi yok avm zinciri ile. onun internet sayfasindan alisveris yapiyorsun. herhangi birsey gondermiyorlar. sen de alisverisi iptal ediyorsun. bu arada yabanci oldugun icin vergi iadesi icin basvuruluyor. o vergi iadesi getirisi..araci firma belli kismini kesip belli parayi sana yatiriyor. .................. seklinde anlatiliyor. arti ponzisi var..

  • Ponzi oldugu konusuna bende katiliyorum, fakat suan ciftlikbank acilsin 10 bin atar ana parayi kurtarir devam ederim TakashiMaya serüvenim (güncellenecektir) DİKKAT! RİSKLİ!  Bugune kadar odemelerde sikinti olmadi elbet olacaktir ama ilk giren ekmegi yer mi bakicaz TakashiMaya serüvenim (güncellenecektir) DİKKAT! RİSKLİ! 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.