Şimdi Ara

Takılma, kilitlenme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar pc de donanımdan kaynaklanan bi hata var sanırsam bir türlü bulamadım o hatayı kasadan garip bir ses geliyor pc kitleniyor sonra tekrar devam ediyor tekrar takılıyo tekrar kitleniyor anlamadım gitti harddiskte sorun vardır diye hd tune ile tarattım bad sector bulmadı ide kablolarını çıkarıp taktım gene aynı sorun toz temizliği yaptım aynı sorun ramlerin yerlerini değiştirdim yine aynı sorun . Acaba neden kaynaklanıyor bu hata hani kasanın power düğmesine basarsınız ya açılışta bi ses çıkar kasadan aynı o sesi veriyor pc açılınca donuyor .
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazyboy93

    Merhaba arkadaşlar pc de donanımdan kaynaklanan bi hata var sanırsam bir türlü bulamadım o hatayı kasadan garip bir ses geliyor pc kitleniyor sonra tekrar devam ediyor tekrar takılıyo tekrar kitleniyor anlamadım gitti harddiskte sorun vardır diye hd tune ile tarattım bad sector bulmadı ide kablolarını çıkarıp taktım gene aynı sorun toz temizliği yaptım aynı sorun ramlerin yerlerini değiştirdim yine aynı sorun . Acaba neden kaynaklanıyor bu hata hani kasanın power düğmesine basarsınız ya açılışta bi ses çıkar kasadan aynı o sesi veriyor pc açılınca donuyor .

    kardeş hdd tuneye güvenme bence HDD ni değiştirt veya başka bir hdd tak öyle dene benden sana tavsiye.o program dandik ben sana peşin peşin diyeyim benimde seninkine benzer sorun vardı taratıyom sıkıntı yok ama HDD nakavt olmuş.




  • Daha açıklayıcı başlıklar kullansanız da biz de sizlere yardımcı olsak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki işlemci ya da ekran kartının fanlarından biri yavaşlıyordur. İyice kontrol etmenizi tavsiye ederim.
  • Beyler sağolun yorumlar için harddiskin kablolarının yerini değiştirdim şu anlık bişey yok açılışta chkdsk yaptı bakalım devam edicekmi sorun hiç umudum yok ama :D bu arada maxblast kullanmayı düşünüyorum sıfırlamak için harddiski ne düşünüyorsunuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazyboy93

    Beyler sağolun yorumlar için harddiskin kablolarının yerini değiştirdim şu anlık bişey yok açılışta chkdsk yaptı bakalım devam edicekmi sorun hiç umudum yok ama :D bu arada maxblast kullanmayı düşünüyorum sıfırlamak için harddiski ne düşünüyorsunuz ?

    maxblast İDE lerde çalışıyo Sata larda çalışmıyo çok kez denedim olmadı.

    İDE de sıfırlamıştım hızda bile fark oluyo.
  • evet büyük ihtimalle hdd fakat değiştirmedende çözüm bulabilirsin içindeki bilgilerini yedekle maxtor powermax ve ya hddnin markasına uygun dos ortamı sıfırlama programını bul harddiskini fabrikadan çıktığı ilk günkü ayarına getir büyük ihtimalle düzelecektir bu şekilde kaç harddisk kurtardım sayısını unuttum :D
  • Arkadaşlar çok sağolun şu anlık ara sıra veriyor bu hatayı maxblast satalarda çalışmıyo hmm o zaman hdd regeneratör işime yarar benim .
  • Powermax sata hdd ti çalıştırır sadece cd okuyucun ide olması yeterli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.