Şimdi Ara

Takım iyi iyi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • VP bence gayet iyi td, forumda bir arkadaşta yazmıştı hırslı diye, hırslı olsunki gaza gelelim bizde futbolcularda. Adam ailesini istanbula getirmeyip şl bizim çok önemli diyerek takımla yatıp takımla kalkan adam.(Şimdi elendik ya gslı arkadaşlar dalga geçecektir). Geçmiş senelerde aykutun sogukluğu(ki alex konusunu açmıyorum, hala içim yanıyor) ismail kartalın ne idügü belirsiz vasıfsız takım yapışı buna etkende aziz ile emredir zaten ikisi kurmuştu geçen sene kadroyu. Bu sene farklı beyler. Yaptığımız 2-3 maçtan çıkartıyorum geçen seneler gibi değil oyuncular daha gaz. Tek sorun takım çok yeni oturmadı ve oturması zaman alcak, allah aşkına nolur burada şu gitmeli bu ne b.ka yarıyor takımda gibi yazılar yazmayın. Herşeyin iyi gitmesi için zaman zaman zaman diyorum.
    Belli başlı şanlı yaptıgımız transferler tabikide herkesin agzını sulandıracak ve iş iyi gitmeyince b.k atıp durcaklar. Ulan (diyorum afedersiniz) nani'nin futbolunu kariyerini hatta daha oynamadı ama van persie'nin oyunculuğunu tartışıp laf edenler var. Van persie yahu yok böyle birşey ne diyeyim.(şimdi diyorum yine gslı arkadaşlar biz neyi drogba'yı getirdik diyecekte ne diyeyim) İnanın futbol köşesinde sadece takip eden adamdım hiç yorum yapmam ama tak etti canıma sıkıldım. Bu oyuncuların kariyerlerini tartışanların pes veya fifa haricinde bir bilgisi var mı?
    Göreceksiniz bu takım 2-3 sene adam gibi adam olcak. Biz ismail kartalları aykut kocamanları( td igrenç kişiliği ne bilemem ama çocuklugumun gol kralıdır) atlatan taraftarız. Biz 3 temmuz olayını yaşamasak çoşacaktık bakmayın siz geyik olcak ama önümüzü o sene harbi kestiler.
    Son sözlerim umutsuz olacak bir şey yok herşey yolunda shaktara elenmek hiç sorun değil hatta liğde ilk 4 hafta saçma sapan sonuçlarda alaniliriz ama ben alex'in gitmesinden sonra ilk defa bu takım yine adam olacak diyorum olacak olacak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Olur olur sıkma canını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok gol kaçırdık maçta birde Volkan olunca kalede skor normal. 4 kaleyi bulan şut 3 gol.biz 6 kaleyi bulan şut.

    Geçen sene cl'de Gs bizim Lviv'de girdiğimiz pozisyona 6 maçta giremedi:)

    Diego Volkan oynamamalı.Fernandao deplasmanda oynamamalı.Sow satılmalı öyle bir gol kaçırdı ki aklım almadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.