Şimdi Ara

Takım Kurdum Adam Akıllı Maç ATMAK AMAC BUYRUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bazı sebeplerden ötürü eski takımım 2 ay önce dağılmıştı.

    Kanaldan ya da solo maç girdiğimizde genelde sıkıntı oluyor. Biri feedliyor yada beceremiyor tüm oyun kabus oluyor.

    Bundan bıktım bende bir takım kurdum kaptanlık tecrübem vardır ve sup oynuyorum ben. Katılmak isteyen arkadaşlar olursa bekliyorum mesaj atın steam profil linkinizide yollarsanız iyi olur.

    En azından adam gibi maç atarız sıkılmadan. Kaptan benim fakat pickler olsun stareteji olsun hep beraber yaparız zaten dediğim gibi tecrübem de var.

    Buyrun steam nick :http://steamcommunity.com/id/sphcno35

    Bu arada lütfen gereksiz yorum yapmayalım. Pro olduğumu falan söylemiyorum ama şükür noob da değilim. Kaptanlık tecrübemde var amaç beraber eğlenebileceğimiz maç atabileceğimiz arkadaşlarla buluşmak.







  •  Takım Kurdum Adam Akıllı Maç ATMAK AMAC BUYRUN
    Support oynadığına emin misin?
  • evet pub maçlarda can sıkıntısına carry alıyorum bazen
  • sırf en çok oynanan herolarda 352 defa carry play var, ve bazen can sıkıntısına carry alıyorsun, 3k maç var herhalde :D
  • bak bro şöyle diyim carry de iyiyim supta iyiyim ama takım maçı olmadıkça zaten 2 aydırda dağıtmıştım carry takılıyorum maç sırasında takımı rahat yönlendirebilmek için sup oynuyorum carry kasarsam yönlendiremem farmımla uğraşır dururum anlatabildim mi ?
  • Bence takim kurmaya degil pub atmaya adam ara.Bu isin ozu oynayacagin adami tanimak,senin kurdugun sekilde 4 takima katildim,gormedigim oyuncu kalmadi.1v1 de timbera 5 kere olen brist mi dersin, razora ezilen viper mi yoksa 25. Dakikada 35 last hitle karsi takim rylaisinden daha az last hiti olan storm mu...Sen iyisi mi pubda ezilmeye devam et,yavas yavas duzeliuor.Ya da pub atmalik arkadas ara, takim kurmaya calisma bence...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeFSuH kullanıcısına yanıt
    Tabi bu senin düşüncen, bende zaten direk olarak takım maçı atmayı düşünmüyorum dediğin gibi.

    İlk olarak pub gireriz alışırız 1-2 hafta sonra uyumu sağladık mı takım maçlarına başlama düşüncesindeyiz. Sağol önerin için :)
  • Yabancı adam bul kardeşim, Türkler kibirlidir. Zaten çoğu oynayabildiğini sanar ki oynayamazkar. Bi kere elin nooblarına karşı Rampage atılarak: " Qampi bak şimdi beni bi de SeFe'yle gör. " moduna girilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadaş adam iyi niyetli bir şey yazmış rezil etmişler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.