Şimdi Ara

Takım odaklı aksiyon oyunu Spine, mobil cihazlar için duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Takım odaklı aksiyon oyunu Spine, mobil cihazlar için duyuruldu



    Yayıncılığını Nekki'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Banzai Games'in yaptığı aksiyon TPS oyunu Spine, mobil cihazlar için duyuruldu.



    Ayrıca Bkz.Viking temalı strateji oyunu Northgard, Android için çıkışını yaptı



    Ne yazık ki şu an için oyunun mağaza sayfaları açılmadığı için çıkış tarihi ve fiyat gibi detaylar belli değil. Oyun; iOS ve Android cihazların yanı sıra PlayStation 5, Xbox Series ve PC için de çıkış yapacak.



    Oyunun fragmanını ve detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.





    Spine Detayları



    Yakın ve menzilli dövüş yeteneklerinden başka hiçbir şeyin önemli olmadığı fütüristik dünyada arkadaşlarına katıl. Takım arkadaşların ve rakiplerinle daha derin bir etkileşim düzeyi getirecek sinematik oyun deneyimine sahip bir aksiyon filmi kahramanı ol. Olabileceğinin en iyisi ol.



    Bir aksiyon filmi kahramanı ol

    Takımın bir parçası olarak, en ikonik filmlerden ilham alan gerçekçi yakın dövüş haritalarında rakibin takımına karşı savaş. Çok oyunculu oyunlarda yaşayabileceğin en destansı sinema deneyimini yaşatacak benzersiz kamera açılarıyla oyunun her anının yoğunluğunu hisset. Her dövüş, kendini gerçek bir kahraman gibi hissedeceğin çarpıcı bir aksiyon sahnesidir.



    Kılıç ve silahlarla dans

    Gerçek Gun Fu'yu öğren. Yakın dövüşlerdeki silah oyunlarının ve dövüş sanatlarının akıllara durgunluk veren birleşimlerini keşfet. Zıplarken iki elinle ateş et, çift silahın tüm köşelerini keşfet, ateşli silahını yakın dövüş silahı olarak kullan. Her şeyi, gerçek savaşın vahşeti ve şiddetiyle harmanlanmış Kung Fu'nun zarafet ve hassasiyetiyle yap. Spine varsa, kimse sınırlandırılamaz.



    Fütüristik dünya

    Kendini Tenzor'un distopik dünyasının kavgalarının ortasında bulduğunda, kendi gerçekleri ve değerleri olan 2 grubun arasındaki muhteşem çıkar çatışmasını ortaya çıkartacaksın. Kesinlikle benzersiz karakterlerden oluşan listeden bir seçim yap. Her biri onları buraya getiren hikâyeyi ve ne için savaştığını anlatır.



    PvP

    Yaptığın Gun Fu'nun en iyi olduğunu mu düşünüyorsun? O zaman gerçek zamanlı savaşlarda gerçek rakiplere karşı bu yeteneklerini kanıtlaman gerekecek. Ama korkma, arkadaşların seni korumak için burada. Birlikte savaşı kazanacaksınız.




    Kaynak:
    https://www.gematsu.com/2021/08/team-based-action-game-spine-announced-for-ps5-xbox-series-pc-ios-and-android







  • Warframe benzeri bir oynanış olursa bağımlısı olurum. Takibe aldım, teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzele benziyor ama fiyat önemli burda.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.