Şimdi Ara

Taksi'nin plakasından durağını bulma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
93.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar, bugün yine bir taksici yüzünden gerçekleşen trafik kazasına tanık oldum ve tam arkamda gerçekleşti olay..ankarada....önümde belediye otobüsü gidiyor ve köprülü kavşaktan sağa dönecek ben arkasdındayım, benim arkamda bir bayan sürücü ve onun arkasında da belediye otobüsü....

    önümdeki otobüs kaöprülü kavşaktan sağa dönen yola girecek iken(yol tek şerit) sol şeritten hepimizin solundan gelen bir taksi ( 06 T 1768 ) otobüsü önüne kırdı ve neredeyse bu otobüse de çarpacaktı. otobüs çok sert bir şekilde fren yaptı ve durdu...ben de sert bir frenle ve abs'ler devereye girererk zor bir şekilde durdum sanırım 1-2 cm kalmıştı otbüse çarpmama...tam o sırada arkama bir baktım ki bayan sürücü de zorla durdu ancak onun arkasındai otobüs duramadı ve arkamdaki araca sağlam bir şekilde geçirdi...kadının araba 2m öne uçtu, ve neredeyse bana da çarpıyordu...

    hemen trafiği aradım ve taksicinin plakasını bulundugu konumu bildirdim...takip de ettim ancak ortamdan hareket edene kadar kaçtı arkadaş..

    şimdi benim merak ettiğim bu taksiyi plakasından nasıl bulabilrim. hangi durakta çalıştığını...kendisine bir iki çift lafım olacak... (06 t 1768 )

    teşekkürler,







  • İstanbul Taksi Şikayet ve Danışma Hattı 444 15 23

    Belki bu numaradan yardımcı olabilirler.

    Edit: Nası bi kafa varsa İstanbulun şikayet numarasını vermişim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirigmus -- 22 Haziran 2013; 17:56:29 >
  • 155 e plakasını verin mobese kamerası ile bakma imkanları varsa kontrol ederler diye düşünüyorum. Umarım öyle olur yani.
  • espanolun kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun öncelikle. bu durum hepimizin başına gelmiştir sebep olan kişi takisici veya başka biri de olsa. ancak temas olmadığından resmi olarak taksici suçlu sayılmadığından bir yerlere şikayetle taksiciye ulaşmanız mümkün değil. ancak taksiciler odası gibi bir yerde tanıdığınız varsa ulaşabilirsiniz, veya taksiciler odasına "şu plakalı takside cüzdanımı düşürdüm" diyerek durağını öğrenebilirsiniz. amma velakin ben yine de muhattap olmanızı önermiyorum.
  • İstanbul'da Taksiciler Odası var ama Ankara'da yok sanırım. Aradım, bulamadım daha doğrusu. Ankara'da Taksiciler Odasını bulursanız oraya şikayet edebilirsiniz.
  • Plaka No06t1768MarkaHYUNDAIModel Yılı2008Ruhsat Tarihi10/04/2012Tescil BirimiANKARACinsi Renk 1SARIRenk 2 BİLİNMİYORÇalıntı mı?HAYIRHak MahrumiyetiYOK
  • Bu Ankara'nın taksicileri sıkıntılı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marmaratic

    Bu Ankara'nın taksicileri sıkıntılı.
    Türkiyede taksicilerin yüzde 90ı terörist. Trafik teröristi...
  • 34 tgn 56 hangi durağa ait

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.