Şimdi Ara

Taksici ile Tartistim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler bugun yagmurda taksiye bindim fakat sofor soylenmeye kufur etmeye basladi, yine trafige girdiginden. Biraz ilerledikten sonra adam yuruyerek daha cabuk gidersin tarzinda konusmaya basladi. Bende sinirlendim, parasiyla degil mi diyerek kapiyi yandaki park edilmis arabaya carptiracak sekilde sertce acip indim. O yagmurda 15dk boyunca yurudum ve montum hala sirilsiklam ve ben 6da binmistim taksiye.

    Kisacasi, ben bu arkadasin plakasini aldim ama bagli taksi duragini okuyamadim inerken silinmisti biraz. Ben bu herifi nasil sikayet ederim ve ya taksi duragini bulabilirim. Cidden cok sinirliyim bu adama.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Boşver kardeş aracın şoförüdür o olan arac sahibine olur veya kiralayana.
  • Park edilen araca hasar geldiyse sıkıntı..
  • Korsan taksi şoförleri daha kibar diyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TiredWarrior

    Korsan taksi şoförleri daha kibar diyorlar

    +1 muhabbetleri de sariyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi dövmemiş seni taksici adamın arabasının kapısını sürtüp de inip gitmek var mı la öyle
  • Bosver trafige girdigiyle kalmis hemde soylenmese alacagindan daha az para alip. O yeter ona

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık yolcular taksiyi değil, taksi şoförleri yolcu seçiyor...
  • Çoğu çok aç gözlü mesela bir kaç gez başıma geldi 20.50 lira civarı tuttu tutar. Cüzdana baktım 20 lira bozuk yoktu pantolonun cebine bakayım dedim parayı çıkardım 1 tane 100 lük 1 tane 20 lik çıktı. Adam çat diye 100 lüğe atladı birde bozuğum yok bahanesiyle 75 lira vermeye kalktı. Dedim ver bozuk parayıda(adama bak 50 kuruş için hem 100 lirayı bozuyor hemde paranın üzerine yatıyor adam gibi olsa 1-2 lira bozuk taşımamak için,uğraşmamak için almadığım oluyor ama bu lavuk yüzsüz)hani bozuk istedim ya uğraştıracak 10-25 kuruş şeklinde verdi para üstünü. Bende açtım camı(havada yağmurlu parayı versin diye içerde oturmuş bekliyorum) bütün verdiği bozuklukları camdan dışarı atıp indim. Sonra bam diye kapısına kapatım gittim. Ah keşke o kapı kırılsaydı. Adam yağmurda inemedi bile arkadan korna sesleri,sonra güvenlikten sorumlu arkadaşlar(izbandut gibi herifler yani ) geldi Vatov Bey bir problem mi var diye uzun süre taksiden inmeyince merak ettik diye. Ah o taksici oradan ineydide bunlar kaşını gözünü patlatsaydı. Bende sorun yok dedim içeri girdim.




  • 444 1 523

    Haberlerde çıkmıştı 1 hafta evvel. Taksi Şikayet Hattı . Güvenmiyorsan numarayı nette araştır ekşide falanda bahsetmişler.burayı arayıp şikayet edebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen hemen aynı olayı üniversite için İstanbul'a geldiğim ilk sene yaşadım. Bebek - Ortaköy civarında akşam trafiğinde zor da olsa bir taksi buldum ve valizimi bagaja yerleştirdikten sonra yola koyulduk. Adama gideceğim yeri söyleyince küçük kıyamet koptu. Vay efendim bu trafikte nerden binmişim taksisine, akşam akşam trafiğe sokmuşum beyefendiyi falan filan gibi resmen hakarete varan laflar söyledi. Taksiden indirmesini söylesem de söylene söylene varıncaya kadar gittik. Aynı olayı şimdi yaşasam çok daha farklı bir tepki verirdim ama o zamanda yaşımın vermiş olduğu çömezlikle fazla ileriye gidememiştim.

    Özet: Genellemek doğru olmasa da taksicilerden hemen hepsinden nefret ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.