Şimdi Ara

Taksit Market güvenilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
351
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Taksit Market girişimi olarak Google Analytics raporlarına baktığımızda bizim hakkımızda en çok sorulan sorunun bu olduğunu gördük. Bununla birlikte web sitemizdeki online chat kısmından da yine "bize" aynı soru soruluyordu: "güvenilir misiniz" :)

    "güvenilir misiniz" sorusunun bize sorulmasını başta yadırgasak da anlıyoruz ki müşterilerimiz yine vereceğimiz yanıtlar üzerinden güvenilir olduğumuzu doğrulamak istiyorlardı. Donanım Haber iş birliğimizle birlikte sizlere kim olduğumuzu anlatacağımız bir fırsat yakaladık. Aşağıda birkaç temel madde ile kendimizi anlatalım, bunun dışında varsa sorularınız yanıtlayalım.

    1. Nerden çıktı Taksit Market?
    Fibabanka çalışanlarından oluşan bir ekibin, Fibabanka'nın alışveriş kredisindeki öncülüğününden destek alarak ortaya çıkardıkları bir proje olarak başladık. Bugün binlerce ürünün kredi ile müşterilere sunulmasını sağlıyoruz. Elbette kredi kartı ile alışveriş çözümümüz de var ancak asıl alameti farikamız "Alışgidiş Kredimiz".

    2. Ne zaman kurulduk?
    Yasal kayıtlara göre 9 Temmuz 2021'de doğduk. Ancak web sitemizin tamamlanıp satışa başlaması 2021 yılı Kasım ayını buldu.

    3. Yatırımcılarımız kim?
    Asıl ve büyük yatırımcımız Fibabanka'dır. Diğer ortağımız ise yıllardır e-ticaret alanında hizmet veren Nethouse Ltd. Şti'dir.

    4. Ticari unvanımız nedir, bağlı olduğumuz kurumlar neler?
    Ticari unvanımız Taksit Market Elektronik Hizmetler ve Ticaret AŞ'dir. Kozyatağı Vergi Dairesi ve İstanbul Ticaret Odası'na kayıtlıyız.

    5. Taksit Market'in adresi nedir?
    Yaklaşık 20 entegrasyon sayesinde tedarikçilerimize entegre olarak satış yapıyoruz. Bu nedenle ürünleri sergilediğimiz bir mağazamız yok. Ancak ofis işlerimizi yürüttüğümüz ofisimiz Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde Kolektif House içerisinde.

    6. Kapıda ödeme yapılıyor mu?
    Ürünlerimiz İstanbul'a dağınık tedarikçi depolarından çıktığından kapıda ödeme şansı veremiyoruz. Ancak "kapıda iade etme" şansına sahipsiniz. Ürün geldiğinde eğer beklediğinizin dışındaysa ve kutusu hiç açılmamışsa anında iade edebilirsiniz. Kutusu açılan ürünler içinse ürünün tekrar depoya gelip kontrol edilmesine ihtiyaç duyuyoruz.

    7. Her zaman ulaşabilir miyiz?
    www.taksitmarket.com/destek adresimiz her zaman ulaşılabilirdir. En fazla birkaç saat içerisinde destek kayıtlarınıza dönüş alabilirsiniz. Mesai saatleri içindeyse çağrı merkezimiz ya da online chat kanalımız üzerinden ulaşabilirsiniz.

    Şimdilik kendimizi 7 maddede böyle anlatabildik. Varsa sorularınız yanıtlamaktan keyif alırız.

    Sevgiler.

    Taksit Market Team



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaksitMarket -- 22 Ağustos 2023; 15:37:0 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.