Şimdi Ara

Tamer Karadağlı VS Ayşe Arman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet beyler ne düşünüyorsunuz bu olaylar hakkında. Gazeteci haberci takımı birbirinin ayıbını örtüyor başkasına çakıyor. Hepinizin bildiği ali kırca videosu unutuldu , mutlu ailesini anlatan can dündar karısını aldattı doğru düzgün kimse yazmadı.


    ''Kıçın yiyorsa Reha Muhtar'ı da yaz !''
    Tamer Karadağlı, Ayşe Arman’a verdi veriştirdi.
    05 Ekim 2009 / 12:34

    Gazeteci Ayşe Arman ile Tamer Karadağlı arasındaki polemik büyüyor. Arman’ın eski eşi Arzu Balkan ile ayrılık sonrası yaptığı röportaja içerleyen Tamer Karadağlı, “Ayşe Arman benim karımla röportaj yaptı ama Can Dündar’ın ya da Ali Kırca’nın karısıyla yapmaz. Çünkü aralarında gazetecilik dayanışması var” demiş ve üslubunu sertleştirerek, “Soyunarak gündemde kalmaya çalışıyor. Madem kocası izin veriyor. Memelerini de açsın. Memelerini görmek istiyorum” demişti.



    ‘BENİMLE İLGİLENİN’ ÇIĞLIĞI



    Arman, Karadağlı’nın bu açıklamalarına Hürriyet gazetesindeki köşesinde karşılık verdi. Arman, “Tamer Karadağlı’nın Hülya Avşar’ın programında, hakkımda söylediği şeyler kalitesizliğin, pespayeleşmenin örneği... Hepsi, ‘Benimle ilgilenin çığlığı. Çok çaresiz bulduğumu itiraf etmeliyim. İntikam almak isteyen birinin daha akıllı olması gerekir. Ayrıldıktan sonra karısıyla yaptığım röportaj yüzünden diğer gazeteci arkadaşlarımla birlikte, bana da kafa atmaya çalışıyor” dedi.

    KIÇIN YİYORSA REHA ‘YI YAZ



    Ayşe Arman’ın köşesinden yüklendiği Tamer Karadağlı’nın hakkındaki iddialara yanıtı geç olmadı. Gecce.com’a konuşan Karadağlı şunları söyledi:

    “Öyle bir laf ettiğinde isim vermesi verek. Deniz Uğur’dan mı bahsediyor? O zaman kıçın yiyorsa Reha Muhtar ile kapışmayı yazacaksın. O zaman evlilik dışı çocuğu da yazman gerekecek, yarı yolda bırakmak ne demek? Biz eski sevgiliydik, ayrıldık, insanlar ayrılamaz mı? Benim derdim kişisel değil, çifte standart uygulamasının yapılmasıdır. Bu benim tepkimle değişecek bir şey de değil ama sadece ama bu kişisel bir tepkimdi. Ben kimim ki basına savaş açacağım. Herkes ‘Acaba kantarın topuzunu fazla mı kaçırdık?’ diye düşünmeli..”

    http://www.haber3.com/kicin-yiyorsa-reha-muhtari-da-yaz--512109h.htm







  • İkisi de geberse umrumda olmaz,ikisini de sevmem;ama bu herif bu sefer doğru bir takım olaylardan bahsetmiş.Yerse gerçekten yazsınlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.