Şimdi Ara

Tamisabet tarife değişikliğinde faturalandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar arkadaşlar,
    henüz 11 gündür tam isabet kampanyasından faydalanıp kullandığım net12 paketim dolmuş.
    öncelikle ayrıntılı data transferi dökümünü istediğim müşteri hizmetleri bu bilgiye ulaşamadıklarını, faturayla beraber müdürlüğe başvurmam gerektiğini söyledi.
    tamam diyerek bir sonraki adım olan paket değişikliği talebimi ilettim. netlimitsiz paketine geçmek istediğimi söyleyince temsilci ay sonuna kadar beklememi, yoksa daha fazla ücret ödeyeceğimi söyledi. gerekçe olarak da ttnet tarafından kendilerine şöyle bir bilgi aktarıldığını söyledi; kotalı paketlerde paket değişikliği talebinde o güne kadar kullanılan ortalama günlük data tüm aya orantılanır ve fatura aedilir. örneğin ben 11 günde 11gb internet kullanmışım. günlük 1gb yapıyor bu. ayın bitmesine 6 gün var. yani faturama 6gblık daha ek ücret gelecek(kotayı aştığım için).
    ttnetin sitesinde böyle bir bilgiye ulaşamadım. ulaşabildiğim tek bilgi tam isabet kampanyasıyla ilgili sayfada, o da şu;

    "12 aylık taahhüt süresi boyunca müşterilerimiz kampanyaya girdikleri tarife paketinin altına düşmemek kaydıyla tarife hız ve paket değişikliği yapabileceklerdir. Düşük ya da yüksek tarife hız/paket, hıza göre değil tarifedeki ücretine göre değerlendirilecektir"

    tam isabet kampanyası

    bu konu hakkında bilgisi olan, benzer durumla karşılaşmış arkadaşlar var mı?

    bu arada bu 11 gün boyunca sadece win8 indirdim. kotanın bu kadar çabuk dolması da çok ilginç.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.