Şimdi Ara

Tampondaki ufak cizik nasil giderilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba, bu gun babam arabayi alip bir yere gidebilir miyim dedi ben de verdim. Geldigi gibi tamponda bu cizigi farkettim. Arac 0 oldugu icin icimde ciddi bir uzuntu olustu.
    Yer yer boyanin altina giren bu cizige nasil bir islem uygulamaliyim? Beyaz kisimlarin bir bolumu yuzeysel gorunse de yer yer boyanin altina kadar inmis soyledigim gibi.
    Ankara'da tavsiye edeceginiz bir yer var midir? Yoksa kendim mi halletmeliyim? Beyaz kisimlari nemli bez ile almayi denedim cikmadi.

     Tampondaki ufak cizik nasil giderilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamb0fGod -- 8 Eylül 2015; 2:27:59 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >







  • Up! Ayni durumda benim de ne yapmam gerektigi hakkinda bir seyler sormam gerek. Arastirin felan demeyin. En guncelini ogrenmek gerekir.

    Bu boya kalmasi nasil giderilir? Simdi bir sekilde hallettim diyelim. Aracim boyali olarak mi gececek? Araci satacagim diyelim. 'Hic bir boyasi yok' olarak nitelendirebilir miyim araci? Suan hic boyasi yok. Acemiligimden soruyorum, guzelce cevaplarsaniz sevinirim.


     Tampondaki ufak cizik nasil giderilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lamb0fGod kullanıcısına yanıt
    pasta ile geçiçektir boyaya gerek yok. boya pişmanlıktır özellikle plastik aksamlarda zamanla esnemeden dolayı kalın boya atıldığı için boyada çatlamalar oluşuyor.. tecrübe ile sabittir.
  • fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    aracınız beyaz bir araç komple aracınız hem kış bakımıda olmuş olur. komple bir pasta cila ve boya koruma işlemi ekstradan olarak tamponun çizik kısmına beyaz bir rütüş aracınız sade beyaz olduğu için fark bile edilmicektir. bu kadar bir çizik için boyatmanıza gerek yok... orjinal boya herzaman iyidir.
  • n1say kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. Rutus boyasi yaptirildiktan sonra artik tamponum boyali olarak mi gececek? Merakimdan soruyorum. Suanlik bir sey yaptirmak istedigimden degil. Bir de pastaya gerek var mi ki? Sadece cila+boya koruma yapamaz miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyanın altına inen çiziğe pasta işlemez. Lokal boya veya bence en iyisi rötüş. Komple tamponu boyamaktan kurtulursunuz.
  • Birşey olmaz burası türkiye sıfır araç alınaz aslında kafana takma
  • Arkadaşlar merhaba konuyu dağıtıyorum fakat size de danışmak istedim.Bende turtle wax ptfe katkılı cila ve meguiars nxt generation var önce turtle wax sürüp üzerine de meguiars sürsem bir zararı olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugur051

    Arkadaşlar merhaba konuyu dağıtıyorum fakat size de danışmak istedim.Bende turtle wax ptfe katkılı cila ve meguiars nxt generation var önce turtle wax sürüp üzerine de meguiars sürsem bir zararı olur mu?

    Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz
  • Aracım 0 bir aylık araba beyaz alışveriş merkezinde biri sağ arka tampona sürtmüş 5 cm kadar tırnak girmiyor Nasıl yokedebilirim siyah bir çizgi halinde

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.