Şimdi Ara

Tanix TX3 Mini Amlogic S905W 2G RAM 16G ROM Android7.1 4K TV Box (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
6
Favori
45.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Max için uyumlu değil yüklemeyin cihazınız brickte kalır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cihazı aldım alalı verimli kullanamadım. Takılıyor kasıyor. Internet hızından mıdır bilmiyorum yaklaşık ortalama 10 mbps hız var fiber olmadığı için. YouTube bile dönüp duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sekurite S kullanıcısına yanıt
    malasef aynı durum bende de var.Sırf bu cihaz yüzünden ip tv yi alıp koca sene kullanamadım.Hep adamlara suç buldum sonra arkadaşa verdim ip tv yi oda sağolsun sorunsuz izlediğini aylar sonra söyledi.1 yıllık ip tv çöp oldu bu cihaz yüzünden takılıp donduğundan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atv rom gerçekten cihazı daha stabil ve hızlı yapıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Noix~ kullanıcısına yanıt

    Selam

    Bu konu hala geçerliliğini koruyor mu bu romu 1 hafta önce yükledim tanix t3 mini için cihazın önündeki saat çalışmadı bazen açtığım zaman fare çalışmıyor güç fişini çekip geri takıyorum çalışıyor kendi YouTube kullanmıyorum sildim YouTube vanced kullanıyorum memnunum.youtube vanced ana ekrana maalesef eklenmiyor ve Netflix sağa veya sola tıklayın ca 10 saniye ileri geri tuşları yok Netflix görüntü kalitesinde değişiklik mümkün değil 05063817165 konu ile ilgili bilgis olan yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brhtn B kullanıcısına yanıt

    Selam bu romu yükledim saat gitti geri eski haline dönmek neden zor yana başka bir rom yüklemek bazen mouse çalışmıyor güç fişini çekip geri takıyorum çalışıyor sorun nedir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamer7373 T kullanıcısına yanıt
    konuya uzun süredir girmiyordum. bu cihaz hala elimde var ancak çok fazla kullanmıyorum. sebebi ise yazılım çok eski kaldı. şöyle bir özet geçeyim:

    atvXperience ROM android 7 versiyonuna sahip ve bu ROM'da bazı sorunlar var. youtube uygulamasının android TV versiyonu çalışmıyor. telefon versiyonunu kurmanız lazım, o da verimli olmuyor.

    Bu sebeple farklı bir arayışa girdim. android 9 kullanan slimboxtv kurdum. Ancak bendeki Tanix TX3 mini'nin wifi chip'i android 9 ile uyumsuzmuş. (Bu arada android 9 ile uyumlu wifi chip'i barındıran başka Tanix TX3 miniler piyasada varmış) En son android 7 sürücüsü varmış. bu yüzden android 8 ve üstü sistemlerde wifi çalıştırmak mümkün değil. slimboxtv de android 9 olduğu için sadece kablo ile çalışıyor. Tv box da modeme uzak olduğu için farklı bir arayışa girdim.

    Elimde başka bir S905W işlemcili tv box vardı. Onun wifi chip'i android 9 ile uyumluymuş. ona slimboxtv kurdum. Bunda youtube güzel çalışıyor. Sanırım slimbox'da daha çok özellik olduğu için atv xperience'a göre biraz daha kasıyor. ayrıca sleep / wake özelliği çalışmadığı için her defasında power off / power on yapmam gerekiyor. atvXperience/Tanix'de sleep wakeup çok güzel çalışıyordu. düğmeye bastığım an çalışıyordu.

    L1 lisanssız TV box'ların bir sorunu da lisanslı dizi platformları hep sorun çıkartıyor L1 lisanssız kutulara. hepsiburada premium ile beleşe blutv üyeliği geldi. blutv'nin android tv uygulaması bile çalışmıyor. telefon versiyonunu kurunca bir sürü sorun çıkıyor. En sonunda lisanslı bir tv box alıcam sanırım.

    Bazıları cihazdan çok şikayet etmiş, bazıları memnun. Bunun sebebi sanırım piyasada dışı aynı olup, içinde çok farklı parçalar kullanılmış. wifi chip'i gibi. Bendeki cihazda ben sorun yaşamadım. donma takılma vs pek olmuyordu. belki de bu wifi chip'indendir. ama bendeki wifi chip'i de android 9 desteklemiyor. belki de android 9 destekli wifi chip'leri donma, takılma vs'ye sebep oluyordur. kim bilir? :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 8 Ekim 2023; 11:7:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.