Şimdi Ara

Tanklı yazıcı önerisine ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, 13 yıldır kullandığım Epson SX235W artık emekliye ayrılmak istedi ben de yeni bir yazıcı almaya karar verdim.


    Tanklı, hızlı baskıda kesik ya da kötü çıktı vermeyen, tarayıcı/fotokopi özelliklerini üzerinde barındıran, wifi ağına bağlanabilen bir yazıcıya ihtiyacım var. Özellikle çok sayıda sayfa basmaya başladığımda tıkanmaması ve yazıları bozuk yazmaması gerekiyor. Yani kronik sorunu olmayan ve uzun yıllar düzgün baktığımda sorun çıkartmayacak bir model olursa memnun olurum.


    Bütçe olarak maksimum 5000TL düşünüyordum ancak buna değer dediğiniz bir şey olursa 6000'e kadar düşünebilirim. Tabii ne kadar az ödersem o kadar iyi.


    Konudan 13 yıldır uzak olduğum için markalar ve piyasa ne durumda çok uzağındayım. Önerilerinizin her biri değerlendirilecektir.


    Ekleme: Evde kullanılacak ve gerektiğinde renkli baskı da alınacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 12 Temmuz 2023; 15:19:45 >



  • konu aslında çok geniş bir konu.sizin de dediğiniz gibi burda kullanım amacı , ne kadar sıklıkta kullanılacağı ve ihtiyaçlarınızla beraber beklentilerinizin ne olduğu önemli. paylaşacağım linkte karşılaştırma var. okuyup size en uygununu seçebilirsiniz. fiyatlar gün be gün değişiyor malum...


    https://teknodestek.com.tr/epsoncanon-ve-hp-yazicilarin-karsilastirilmasi/

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.