Şimdi Ara

Tanrı sınavda başarıya ulaşmamı istemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 12.sınıfta açığa geçtim ve evde çalışmaya başladım. Sandalye başında oturmaktandır sanırsam 12nin başlarında bel ağrılarım başladı. Şimdiye kadar geçirmek için birkaç kere ftrye gittim doktor skolyozdandır dedi egzersizler verdi. Egzersizleri yaptım geçmedi bu sefer farklı bir doktora gittim. O da farklı egzersizler verdi gene geçmedi. Bu sefer özel klinikte fizyoterapiste gittim. Traversus Abdominus kasın güçsüz ve hamstringlerin gergin dedi. Abdominus kası için plank benzeri bir egzersiz verdi. Bir tane de hamstring egzersizi verdi ama nafile. Gene bel ağrılarım devam ediyor. Neredeyse 2 yıl olacak ve 2 yıldır her sandalyeye oturduğumda 30dk sonra bel ağrım başlıyor. Elimden geldiğince dayanıyorum bir süre sonra olmuyor. Bu şekilde de verimli ders çalışamıyorum. Fıtık olduğunu tahmin ediyordum ftr'ye gittiğimde mr istedim ama kabul etmedi belirtilerini göstermiyorum diye. Oldukça pahalı sandalye aldım iyi gelir diye ama bu da işe yaramadı. Tanrı bana güzel bir oda ve güzel teknolojik aletler bahşetti ama sağlığımı elimden alarak bu sınavı geçememem için handikap oluşturdu. 11.sınıfa kadar çocukluğumdan beri bilgisayar oyunları oynardım ve belim hiç ağrımazdı. Ne hikmetse ders çalışmaya başlayınca belim ağrımaya başladı. Bu durum gerçekten çok üzücü ama tanrının neden böyle bir şeye kalkıştığını anlamaya çalışıyorum. NEDEN BAŞARILI OLMAMI İSTEMİYORSUN. AL BELİMDEKİ AĞRIYI BU SINAVDA BAŞARIYA ULAŞMALIYIM YATARAK ÇALIŞAMIYORUM NEDEN BÖYLE YAPIYORSUN. sana söylediklerim için özür dilemem gerekiyorsa özür dilerim ama yeter ki belimdeki ağrıyı al.








  • Benim de ağrıyor. Yatarak çalışıyorum yatak masası aldım on numara oldu. Bahane değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Infernix kullanıcısına yanıt
    Hocam yatak masasında çalışmak rahat oluyor mu bir de nasıl bir şey aldınız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu yazıyı sandalyede iki büklüm otururken okudum Tanrı sınavda başarıya ulaşmamı istemiyor 

  • Geçmiş olsun yatar pozisyon hariç ayakta mı geçiriyosun çoğu zaman normal koltukta falan oturuş pozisyonunda sıkıntı var mı? Denemelerde ağrıyor mu hep

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aspinall kullanıcısına yanıt

    denemelerde ağrıyor hep. Günde genelde ya yatarım ya ayakta olurum çok nadir otururum oturduğumda da belim ağrıyor zaten. Oturuş pozisyonumda sıkıntı yok çok araştırdım doğru oturmayı. Dediğim gibi olmuyor ve muhtemelen sınav bitene kadar düzelmeyecek.

  • günlük ne kadar yürüyorsun? ben hayatım boyunca her zaman günde 5-6k adım yürürdüm ortalama. sadece son 1 aydır uyku düzenim değiştiği için erken uyuyordum dışarı çıkacak vakit bulamıyordum, sabah da çıkmıyorum zaten, bu nedenle yürümeyi kesmiştim. sadece evde oturuyordum ve inanır mısın bir anda belimin alt tarafında tam kalçanın bağlandığı yerde ağrı başladı. şimdi yürümeye tekrar başladım belki geçer diye. sanki iyi geliyor gibi. ama tabi 2-3 hafta yürümem lazım etkileri hissetmem için


    hatta geçen bir video gördüm. 4 saatten fazla oturmanın omurga plaklarında sıkışmaya neden olduğunu ve içindeki suyu azalttığını söylüyordu bir doktor. ve gösterdiği omurga plakları tam benim belimin ağrıdığı kalçaya yakın noktadaydı. nokta atışı orayı gösterdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsunkam -- 27 Mart 2024; 18:40:28 >
  • afsunkam kullanıcısına yanıt

    Hocam düzenli olarak yürümüyorum belki bu da yapabilir ama benden çok daha hareketsiz olup sandalyeden dizi izleyen arkadaşlarım var. Bence sorun bu olmamalı.

  • Forumu bırakma hocam. Senin konuları okurken gülüyorum ben hep

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YKS2024Hedef15000 kullanıcısına yanıt
    Böyle ayakların uzanmış hafif yatarak şekilde ders çalışma şeyi bul hocam denemede yine sıkıntı olur ama gerçek sınavda beynin acıyı arka plana atar.

    Hocam birde depresif konular açıp bir şeyleri kabullenince evrene mesaj yolluyorsunuz, inanır mısınız inanmaz misiniz bilmem ama yazdıklarınız, düşündükleriniz sizin şekillendiriyor. Anonim bir hesap bile olsa burda başkalarının sizle dalga geçmeleri vs sizin alginizda arka planda gerçek kişiliğinize yansıyor bence dikkat edin sizi düşürmesin burası birkaç yıldır buradasınız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aspinall kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum, dikkat edilmesi gerek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halledeceğim.


    Buradaki insanlar sadece benimle dalga geçmiyorlar ki konu açana zıtlaşmalıyım gibi bir zihniyetleri var.

  • Ben ünideyim ama sindirim sorunları yaşıyorum ve anlıyorum.Bi insan çubuk kraker bile yese sindiremez mi? Adeta yemek yemeden yaşıyorum midem bulanmasın diye nereye kadar gidecek bilmiyorum.Doktorun verdiği ilaçlar işe yaramadı yazın daha detaylı bir hastane turu yapacağım bakalım nolacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ughasdas -- 27 Mart 2024; 23:1:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendine daha rahat oturabilecegin bi oturma pozisyonu bulmaya çalış.Ağrımaya devam edecektir ama en azından dogru bir pozisyonla agrıyı hafifletip masa başında kalma süreni artırabilirsin diye düsünüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtlasCamus kullanıcısına yanıt

    Boş alanın fazla olmuyor ama ben alıştım, seviyorum. Zaten 11 inch ipad ile çalışıyorum, kitap ve kağıtla çalışmam gerekirse masama geçiyorum.


    https://www.hepsiburada.com/hodbehod-yatak-koltuk-ustu-laptop-masasi-ceviz-p-HBV00000GXRHY?magaza=İşkur%20Makina&&wt_gl=cpc.6825-Mobilya.pmax.camp20489410748adgr000000&gad_source=4&gclid=CjwKCAjwh4-wBhB3EiwAeJsppJI66QWKwanzLXbzYZmTMa6MFNkvaqF_Dr1Z6L0paaV6H0QN7dlsFxoC__kQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds





  • sınav senesi harbi insanın başına gelmeyen kalmıyor bende de durum aynıydı

  • Infernix kullanıcısına yanıt

    hocam bundan bende varda nedense rahat pozisyonu bulamadım. Siz nasıl bir pozisyonda oturuyorsunuz omurga dik mi yoksa 30 derece eğimli vs mi? Kafanızın altına yastık koyarak mı yoksa kafanız yukarıda olacak şekilde mi?


    Tanrı sınavda başarıya ulaşmamı istemiyor

    Bu pozisyonda mısınız?

  • YKS2024Hedef15000 kullanıcısına yanıt

    Değişiyor derse göre. Sayısal bir şeyse fotodaki gibi çalışıyorum, sözelse ve ingilizceyse masayı kaldırıp ipad’i alıyorum, kitap defter kullanmam gerekirse mecbur masaya geçiyorum. PC’de vakit geçirirken 30 derece açıyla yatıp pc’yi kucağıma alırım, hayatta masada laptopla uğraşmam. Yoksa 30-40 dakikadan sonra bel ağrısı geliyor, çalışma koltuğum da rahat şu gamer koltuklarından aldım geçer diye ama fayda etmedi. sebebi ne bilmiyorum fitim ve sporla da uğraştım.


    arabayla okula gidip geliyorum 45dk gidiş sürüyor, belim acayip ağrıyor keza masada çalışınca öyle. Doktora da gitmedim zaten ne zaman hastaneye gitsem sorunum çözülmüyor. Alıştım işte, sen de kendine uygun bir şeyler bul.


    YKS senesi günde düzenli 5-6 saat çalışırdım istisnasız, çoğunda masada değildim fakat denemeleri masada çözmek lazım. Sınav anına alıştır kendini.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infernix -- 28 Mart 2024; 12:1:38 >
  • Infernix kullanıcısına yanıt
    Tanrı sınavda başarıya ulaşmamı istemiyor

    3 yastıkla böyle bir şey denedim iyi mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YKS2024Hedef15000 kullanıcısına yanıt

    Ben böyle yapmadım hiç, la böyle de çalışılmaz ki alanı baya daraltmış laptop. Dik durursan yine ağrı olur gibi.


    he söylemeyi unuttum, benim yatak kötüydü gidip ortapedik yatak aldım biraz geçirdi gibi.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.