Şimdi Ara

TaoTronics SoundSurge 90 kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Sennheiser hd 202 ii kulaklığım bozulduğu için yeni bir kulaklık arayışındayım Sennheiser hd 350bt düşünüyordum ama internetteki yorumlar pek fazla iyi değil taotronics i duydum ve araştırdım soundsurge 90 kulaklığı yabancı sitelerde iyi yorumlar almış ve hepsiburada da 550 tl civarında satılıyor şu an gözüm bu kulaklığa kaydı fakat deneyimleyen var mıdır acaba




  • Ben de çok kararsız kaldım anc şart değilse anker q10 aşırı övülüyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Q10 u deneyimleyemedim ama izlediğim videolara göre yorum yaparsam en iyi fiyat performans kulaklığı gibi ama bu kulaklık daha iyiymiş gibi gözüküyor keşke bu tür kulaklıkları deneyimleme imkanım olsa da daha rahat konuşsam bu kulaklığın gerçekten iyi olduğunu duydum hatta 800 tl lerde satılan sennheiser 350bt den daha iyi olduğunu düşünüyorum fakat deneyimlemeden kanıtlayamıyorum bir de q10 da kulaklık girişi yok kulaklığın daha uzun ömürlü olabilmesi için kulaklık girişi gerekiyor

  • gorkemis G kullanıcısına yanıt
    Kulaklık girişinden kastınız kablolu kullanım imkanıysa var. Tek eksiği anc gibi duruyor anc şartsa taotronics 90 alınır. Burak şolt incelemesinde q10 için q20den iyi demişti hatta q20 için de sennheiser 4.50den iyi demişti ses kalitesi olarak. Benim de kafam çok karıştı ama anc önemsiz benim için o yüzden anker q10a daha yakınım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni konu açmaktansa bu konuyu hortlatmak istedim. Ben de Anker Soundcore Life Q10 ve TaoTronics SoundSurge 85 arasında kaldım. Q10'u görünüş olarak pek beğenmedim ama fiyat olarak şu an 85'ten 130 lira daha ucuz. 85'in 130 liralık bir avantajı var mı rakibine göre görünüşten başka sizce, ekstra bu kadar para vermeye değer mi? Kendimi dışarıda Q10 takarken hayal edemiyorum ama ANC dışında ekstra bir artısı yoksa da sırf görünüşü iyi diye 130 lira fazla vermek istemiyorum. Teknik anlamda bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirip yönlendirebilirse çok sevinirim. Yıllardır market kasalarında 5 liraya satılan, kulaklık demeye bin şahit isteyen kulaklıklardan kullanıyorum. Artık güzel bir şey kullanmak istiyorum, bu anlamda içimin de sinmesi önemli. Genel olarak her türlü müzik türünü dinliyorum, çok müzik dinlemesem de dışarıda açıyorum bir şeyler toplu ulaşımda, film ve dizi izliyorum bol bol, tek oyunculu, rekabetçi olmayan oyunlar oynuyorum ve arkadaşlarımla konuşuyorum Discord üzerinden. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.





  • mawendir kullanıcısına yanıt
    Q10 aldım ben acayip memnunum fiyatına göre mükemmel anc varsın olmasın sadece bir tık ağır. Siyah-Gri rengi aldım ben dışarıda takılır gayet de.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de o rengi almak istiyorum eğer Q10 alırsam. 270 lira iyi bir fiyat okuduğum yorumlara göre. Sadece bir tek dediğim gibi görünüşüne biraz taktım, 85 kadar güzel gelmiyor gözüme, bir de kulaklık taraflarının içe ve dışa dönmemesi, sabit kalması pek hoşuma gitmedi. ANC'yi ben de pek umursamıyorum. Ses kalitesi anlamında ikisi arasında 120 liralık bir fark var mı ondan da eminim değilim, varsa da ben anlayabilir miydim bilmiyorum. Sadece görünüşü için 120 lira fazla vermek istemiyorum bir kulaklığa. Q10'un multimedya kullanım kalitesi nasıl peki, gerek film dizi izlerken, gerek oyun oynarken, gerek insanlarla konuşurken vs.?

  • mawendir kullanıcısına yanıt
    Mikrofon bence taotronicsden kötü testlerde dinlediğim kadarıyla ama 120 tllik farkı bırakın taotronics çok daha geride duruyor daha önce akg y500 kullanıyordum Samsung fiyatı 1000 TL diğer sitelerde 500 civarı fiyatı var mesela onun bile üzerinde kulaklık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mawendir kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada üzerinde 270 TL siyah gri satışta hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet, sadece içe doğru katlanamaması ve biraz görünüşü nedeniyle TaoTronics'e kayıyordu aklım, hala da kaymıyor değil. Saatlerce araştırdım, herkes ses kalitesi anlamında Q10 daha iyi diyor. Dediğim gibi bende zaten bu farkı anlayacak kulak yok ama Q10 ekstra olarak daha ucuz. Tam tersi olsaydı hiç düşünmeden 85 alırdım ama hem 120 lira daha ucuz olması hem de 85'ten daha iyi ses verdiğinin söylenmesi nedeniyle Anker'e daha yakınım ister istemez. ANC ve diğer teknik detaylara pek takılmıyorum, anlamam da zaten, sadece görünüşü, hafifliği, komforu nedeniyle 85'i beğeniyorum, rezalet bir ses çıkardığını da düşünmüyorum ama aradaki fark çok fazla gerçekten, sırf görünüşü ve rahatlığı için ekstra o kadar para vermeye değer mi emin olamıyorum. Anker'in de görünüşüne çok ısınamadım ama bugün biraz daha araştırıp son kararımı vereceğim artık mecburen.





  • mawendir kullanıcısına yanıt
    Ne yaptınız aldınız mı
  • Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt

    Evet fakat TaoTronics SoundSurge 85 aldım. İçim bir türlü Q10'a ısınmadı, beğenmedim, içime sinmedi. Kendimi ikna etmeye çalıştım, araştırdım ettim, yine de olmadı. 85'i aldım o yüzden, o da kargoda, henüz gelmedi ne yazık ki. İçimden bir ses teslimatın biraz gecikeceğini söylüyor çünkü normalde ertesi gün teslim edilirdi aynı şartlarda satın aldığım ürünler. Bakalım artık hayırlısı olsun, benim her halükarda dibim düşecek zaten, o yüzden pişman olacağımı hiç sanmıyorum, aklım da kalmamış oldu. Sadece biraz fazla para vermiş oldum ama ne yapalım...

  • mawendir kullanıcısına yanıt
    Anc performansı konusunda fikirlerinizi yazarsanız sevinirim bir tane daha alacağım onu belki 85 alırım denemek adına
  • Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt

    Elbette. Tahminimce yarın gelecek. Ertesi gün yazarım fikirlerimi yine buradan. Yine de belirtmek isterim ki ses işlerinden, müzikten, enstrümanlardan anlamam ne yazık ki. Dediğim gibi, yıllardır 5 liraya satılan kulaklıklar kullandım, yani kıyas yapabileceğim kaliteli bir marka ve model yok. Demek istediğim şu, her halükarda benim kullandığım en iyi kulaklık olacak, o yüzden yorumlarım fazlasıyla öznel olacaktır, hem tecrübesiz olduğumdan dolayı hem de daha önce kaliteli bir ürün kullanmadığımdan dolayı.

  • Anc performansını merak ettim müzik açmadan başka bir kaynaktan uçak gürültüsü vs açıp denerseniz memnun olurum
  • Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt

    2 gündür kullanıyorum şu an. Ürün çok hafif ve çok rahat. Malzeme kalitesini, görünüşü çok beğendim, gerçekten güzel duruyor. Saatlerce kullandım, kulağımı ağrıtmadı veya terlemedi. Boynumda da çok rahat durduğunu söylemem gerek. Bağlantıda hiçbir sıkıntı yaşamadım, bilgisayarıma ve telefonuma kolaylıkla ve hızlıca bağlanıyorum, bağlantıda kopma, yavaşlama, gecikme yaşamadım. Mikrofon da benim için önemliydi, çok fazla görüşme yapıyorum. Konuştuğum kişiler sesimin net ve temiz geldiğini söylediler. Kulaklıklar pasif olarak zaten bir gürültü önleme sağlıyor haliyle fakat ANC gerçekten çok ama çok iyi çalışıyor. Yanımdan geçen arabaların dahi gürültüsünü duyamadım, çok güzel soyutluyor. Yalnızca ANC açık olduğu sırada seste bir değişim yaşanıyor. İyi ya da kötü diyemem, azalma ya da yükselme gibi de değil, biraz toklaşma gibi. Benzetmek gerekirse evde otururken pencereyi kapatmak gibi bir etki yaratıyor, güzel anlamda. Ayrıca maksimum seviyesi bana aşırı fazla gelmedi, çoğu zaman kısma gereksinimi duymadım ama kulaklığı deneyen arkadaşlarımdan bazılarına çok yüksek geldi ses, kısmak istediler. Ses kalitesine gelecek olarak, bana gayet dengeli geldi. Her türden, her dilden müzik dinledim, Netflix izledim, arkadaşlarımla konuştum. Tek bir şikayetim dahi olmadı sesten dolayı kullanımım sırasında, hiçbir koşulda. Ses hakkında teknik anlamda bilgi sahibi olmadığım için de ekstra bir bilgi veremiyorum. Ben genel anlamda çok beğendim, hiçbir şikayetim yok. Ses yüksekliği daha fazla olsaydı olur muydu, bilemiyorum. Ben en yüksekten daha fazla açmak istemezdim öyle olsaydı bile. Bu aşırı yüksek sesle müzik dinlemeyi sevenler için, kulağı "eskiyenler" için belki bir eksi olabilir. Görünüşü çok güzel olan, ANC'si çok iyi çalışan, çok komforlu, çok hafif, ses kalitesi çok iyi bir kulaklık. İyi ki satın almışım. Q10 alsaydım içime hiç sinmeyecekti, eminim. Umarım Q10 ve 85 arasında kalan arkadaşlar için bir fikir verir. Q10 veya başka bir kulaklığı kullanmadığımdan dolayı kıyaslama yapamıyorum. Ayrıca amatör bir kullanıcı olduğumu da belirtmek isterim.





  • merhaba mawendir soundsurge 85 sporda kullanılırmı sizce nasıl buyuk bir kulaklıklıkmı bende q10 ile arasında kaldım aradaki 130 tl ye değermi bilen varsa teşekkür ederim

  • dhsound84 D kullanıcısına yanıt

    Yaptığınız spora göre elbette değişiklik gösterecektir muhakkak. Ben uzun zamandır spor yapmıyorum. Ancak yaptığım zamanları düşündüğüm zaman, bu kulaklıkla oldukça rahat ederdim diye hayal ediyorum. Kullanım süremin içerisinde bana "bu kulaklık sporda kullanılmaz" dedirtecek bir emareye rastlamadım. Yine de kesin bir şey söylemek güç olsa da, kulağımda ve boynumda aşırı rahat durduğunu, terletme, ağrı yapmadığını belirtmem gerek. Özellikle çok sessiz bir yerde değilseniz dışarıya ses vermiyor, siz de dışarıyı duymuyorsunuz, bunlar da harika diğer özellikleri. Görünüşü, rahatlığı ve komforu, ANC'si nedeniyle bence aradaki farka değer, ben kesinlikle pişman olmadım. Ayrıca ben de dahil olmak üzere takanlar ve taktığımı görenler kulaklığın büyük olmadığını düşünüyorlar. üstelik de gayet hafif bir kulaklık. Buna rağmen yapısı, sağlamlığı, elastikliği çok hoşuma gitti. Kulaklık kısımları içe doğru katlanabiliyor veya kulaklığı tamamiyle ikiye katlayabiliyorsunuz. Malzemesi gayet güzel, kolay kolay kırılacak, bozulacak bir şey gibi hissetmiyor asla kullanırken, taşırken. Şu ana kadar çok memnunum. Sevgilerle.





  • mawendir kullanıcısına yanıt

    Kulaklığın dip ses sorunu var mıdır? Ayrıca baska bir forumdaki bir kullanıcı sağ pedin ezik olduğunu ve duzelmedigini söylemiş, sizde de böyle bir sorun var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.