Şimdi Ara

Tap Titans 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
13.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.. Oyun rehberi üstünde çalışıyorum şu anda. Forum içinde klan kurmayı düşünüyorum. Oynayanlar veya oynamayı düşünenler yorum yaparsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • oyun bir süre sonra sıkar heralde ayrıca oyunda klan menüsünü felan bulamadım.


    edit:klan belli bir seviyeden sonra açılıyormuş. klan açarsanız gelirim hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 30 Aralık 2016; 2:31:0 >
  • Hocam taktik teknik öğretirsen iyi olur
  • Grup kodu var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Donanım Haber grup kodu: w77d7

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam taktik ve oyun hakkinda bilgiler icin calismalarimi surduruyorum arkadaş klanı kurmuş isterseniz ona geçebilirsiniz grup kodu; w77d7
  • redditte ingilizce güzel bir rehber var ama 800. seviyeye kadar. ingilizce bilenler ordan bakabilir. aslında işten güçten boş vaktim olsa çevirirdim ama o rehber hakikaten uzun. birde şu an 1200. seviyedeyim. 2000. seviyeye gelip redditte bile hazırlanmamış bir rehber yapmak daha çok hoşuma giderdi. :D

    yinede sorusu olanlar çıkarsa bu başlıkta buluşup yardımlaşalım fikir alışverişi yapalım.

    Mesela ben oyun çıktığının ertesi gün oynamaya başlamış birisi olarak bikaç tüyo vereyim:

    1.130-150. seviye civarı kiraladığınız adamların gücü sizin tıkladığınızda verdiğiniz hasardan daha güçlü olacak. Bu yüzden ekipman olarak yakın dövüş, menzilli veya büyücü kahraman hasar bonusu veren miğferlerden birer tane saklamanızı öneririm. ve hangi kahramanın vuruşu daha iyiyse o kahramanla uyumlu evcil hayvan seçin. mesela harker büyücü kahraman hasarı verdiğinde büyücü kiraladıysanız harkeri seçin, hakın dövüşse basky gibi. Ama 600-700. seviyelere geldiğinizde evcil hayvanınız hem sizden hem kiralık kahramanlardan daha güçlü olacak.Bu yüzdende evcil hayvan bonusu veren ekipmanınızda olması gerekiyor. Tabi evcil hayvanım hepsinden güçlü vuruyor diye kahraman satın almaktan vazgeçmeyin, kahramanların toplam hasarı ne kadar yüksek olursa oranını bilmiyorum ama evcil hayvanınızda ona göre gücü yükseliyor.

    2.elmasları para yağmuru için falan kullanmayın onun yerine midası kullanın. elmasları yetenekleri sıfırlamak için veya artifact iadesi için kullanırsınız.

    3. klan görevlerini sallamayın ne kadar görev tamamlarsanız o kadar çok hasarınızı arttırıyor klanda olmak. mesela ben yabancı bir klandayım şu an 47. klan görevindeyiz ve klan benim hasarımı şu an %8,71K arttırıyor. şöyle örnek vereyim. 100 seviyedeki titanı öldürememek var veya klan görevi yüksek olduğu için tek atmak var. (abartmıyorum görürsünüz.)

    4. oyunda 1000. seviyeden önce 9 titan öldürüp 10. olarak liderle savaşıp diğer seviyeye yükseliyoduk. 1000. seviyeden sonra liderle dövüşmek için 13 titanı öldürüyosunuz 14. olarak lider geliyo aklınızda olsun.

    5. yine yüksel seviyeli oyuncular için bilgi vereyim, evcil hayvan kısmında en üstte otomatik saldırı ilerlemesi yazıyor. bu seviyeyi 500'e tamamladığınız zaman ( ben 354'teyim henüz tamamlayamadım ama araştırdığım kadarıyla) evcil hayvanınız her 2 veya 3 saniyede bir normal hasarının 3te 1'i kadar vuruş yapıyor. farkettiyseniz evcil hayvan sadece her 20 tıklamada 1 vurur. böylece telefonu boşta bırakarak ta seviye atlayabilirsiniz (tabii karakter güçlüyse). bunun yanında telefonun başında dururum derseniz her 20 tıklamada bir vuruşa normal olarak devam edebiliyosunuz.

    6.yetenek olarak midasın eli ve kahraman kiraladıktan sonra savaş narası kullanın. diğerleri sadece mana ısrafı o kadar güçlü değiller.


    aklıma gelenler bunlar bilgi isteyen çıkarsa yardıma hazırım :)




  • Bende şu an 2650. seviyedeyim, yardıma ihtiyacı olan kişilere bende bu başlık adı altında yardımcı olabilirim. İyi oyunlar, iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • interneti kapatıp saati ileri alabilirsiniz bende hilesini vereyim :)
  • irep32 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle selamlar sayın dh arkadaşım. Bu söylediğin hile iyi güzel ama sana bir yerden sonra inaktif altın kazanma ihtimalini değiştirdiğin/zamanda atlama yaptığın süre kadar (time warp hack olarak adlandırdığımız hile) sana inaktif altın vermiyor. Erken oyun safhasında belki yardımcı olabilir ama orta ve endgame dediğimiz safhada seni çok zor durumlara sokabiliyor. Uzun lafın kısası ben önermiyorum ^_^



    İyi oyunlar, iyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FurkyyTR F kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam ben pek ileri gitmedim o oyunda o yüzden bilmiyorum . teşekkürler bilgi için :)
  • Bi ipucu daha vereyim,

    artifactlardan book of shadows (gölgeler kitabı) bulmaya çalışın. her prestijde daha çok relic almanızı sağlıyor. 2640. seviyeye geldim mesela, normal prestijde 8k relic alıyorum, 37 level book of shadows bana ilave 17-18k daha veriyor.

    her seviyede ne kadar relic alacağınızı öğrenmek için bi excel formulü yazayım kopyalar yapıştırır kullanırsınız

    =((seviye-75)/14)^1,75

    excele yapıştırıp seviye yazan yere relic sayısını öğrenmek istediğiniz seviyeyi yazın relic sayısını verecek.

    Bu arada yukarda da söyledim yine söyleyeyim. 2500 seviyeye gelince son kahramanları açıyorsunuz. bundan sonra kahraman açılmayacağı için elinizdekileri güncelleyip evcil hayvan hasarına abanmanız lazım. evcil hayvan bonusu veren giysileri kesinlikle atmayın sadece elinizdekinden daha çok bonus veren giysi çıkarsa eskisini satın o kadar. 1. seviyeden 2200e gelmek yarım saatlik iş ama 2200 küsürden sonra çakılıyosunuz çok yavaş ilerliyor oyun.






  • Selamün aleyküm öncelikle TAP TİTANS 2 DE TÜRK KLANI AÇTIM NICK: MEGA TURKEY

    katılmanızı isterim oyunda türk görmek istiyorum



    Benim nick: The Quanti Fier



    Klan kod : mqedk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende oynuyorum şuan :) varsa 200 aşama üstü klan gelirim
  • peki arkadaşlar hani bazen yanlarında küçük titanlar olanları kesince canavar kafası ve yanında çarpı veya artı 2 3 4 sayıları oluyor onlar ne işe yarıyor bilgisi olan vatmıdır acaba.

    Ayrıca ateş kılıcı gayet kullanışlı bence özellikle ilerlemek zorlaşınca çünkü normalde ben 140 aşamalarda artık kesemiyordum ama ateş kılıcı sayesinde 226. Aşamaya kadar geldim. Yani aşama geçmede sıkıntı yaşarsanız bence ateş kılıcı gayet kullanışlı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lejyon2172 -- 14 Ağustos 2017; 2:16:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lejyon2172 L kullanıcısına yanıt
    Ekranda kaç tane titan görürsen o kadar titanı transit geçiyosun. Splash damage olayı var (oyunu ingilizce oynuyorum çevirisini beğenmediğim için) hasarın yeterince yüksekse çoklu titanı beklemeden 4 titan birden es geçebiliyorsun

    mesela yeni başlayanlar için bir sonraki seviyeye geçmen için 10 tane titan kesmen lazım. ekrandaki atıyorum 5 titanlık grubu kestiğinde 5 titan birden atlıyosun. sağ üstteki titan sayacına bak ne demek istediğimi anlarsın
  • Örnek veriyorum 500. aşamaya ya da 1000. aşamaya kadar en çok kendimizi mi geliştirmeliyiz yoksa kahramanlarımızı mı? Bazı kişiler gördüm kendisini 500 level yapmış sadece kahramanlara kasmış kendisinin çok DPS'i yok yani. Hangisi daha mantıklı?
  • devam eden var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam Eden Varmı Arkadaşlarr
  • Ben varım! Bu konuyu görünce hesap açtım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.