Şimdi Ara

Taraftar Kompleksi ve Realite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar gelirimiz,satılan kombine sayımız rakiplerimizin üçte biri kadar,Şampiyonlar liginde yokuz,Avrupa Liginde yokuz,Türkiye Kupasında bile yokuz.Şampiyonluk ümidimiz çok az.Transfere bütçe ayıramıyoruz,imkanımız yok.Bu şartlarda ya kiralık adam alacaksın yada 1 milyon € altı bonservisli oyuncu arayacaksın.Lescott olacaktı,MC stoper alamayınca olmadı.

    Ortayada iki seçenek kaldı.Bu dar vakitte ya transfer yapılmayacaktı yada geçici bir çözüme gidilecekti.O geçici çözümü uzaklarda aramayıp,ligi çok iyi tanıyan,Galatasaray oyuncusu olmasa yadırgamayacağımız geçici çözüm Dany’i aldık.Adam 4 ay oynayıp gidecek.Neyin derdindesiniz.

    Bırakın şu saçma Galatasaray kompleksini.Adamlar yaz ve ara transfer döneminde toplam 41 milyon € bonservis ödedi,ödeyebiliyor.Üç kulvarda devam ediyorlar.Sen klüp tarihinin en zor zamanlarından birini yaşıyorsun.Bu dönemin girişinde “Gerekirse 5 yıl şampiyon olmayalım.”,”Gerekirse 10. Olalım” vs laflarını diziyorsun.Şimdi de gelmiş samimiyetsizlik yapıyorsun.Yapma,yakışmıyor.

    Yönetimin transfer anlamında başarısızlığı bir gerçek.Basına isimlerin sızmasına izin verdiler sonrada işi batırdılar sonra da haklı bir tepki çektiler.Bunları ,inkar eden yok.Ama Dany mevzusu gibi basit ve mantıklı şeyler için ortalığı velveleye vermeye gerek yok.Çok sevdiğiniz/sevdiğim Önder Hoca ve Bilic’in isteğiyle geldi Dany.Taraftarın vereceği tepki biliniyordu.Ama buna rağmen profesyonellikten taviz verilmedi.Beş tane stoperin oldu,artık alternatif var.Dany tutmasa da problem değil.600k € maliyeti var.Dört ay klübede oturup gitse de problem değil.Şu kompleksden kurtulalım.







  • Madem alamıyorsun adam yapma transfer.Gidipte rakibin olduğunu söylediğin gs'nin çöpünü alma.Bu taraftar yıllardır bunu istemiyor.Geçen sene Sezer bu sene Dany.Dany transferi beni büyük hayal kırıklığına uğrattı.Madem Dany alınacak Önder Özen neden geldi futbolun başına?Böyle mi geçeceğiz biz GS'yi?
  • Escude ile devam et 5 ol bu taraftar ses.etmez Ama dany aliyorsan by tepkileri cekeceksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

    Escude ile devam et 5 ol bu taraftar ses.etmez Ama dany aliyorsan by tepkileri cekeceksin

    hee taraftar ses etmez o yüzden ilk 4 haftada takımı şampiyon ilan edip ondan sonra teneke bağlayanlar var di mi?
  • İbrahim Toraman'a çok ayıp edildi çok.
  • Yazıyı okumadım 41 m euro yazısı gözüme takıldı herhalde parasal anlamda azlıktan dem vurmuşsun ama madem para yok Ronaldinho ya teklif edilen değer 5-6 m euro + Lescott da en az 2.5 a gelecekti demekki isteyince bulunabiliyormuş


    ++++ @Bora T nin yorumu benimkilerin ardından güzel gidiyor.


    Madem alamıyorsun adam yapma transfer.Gidipte rakibin olduğunu söylediğin gs'nin çöpünü alma.Bu taraftar yıllardır bunu istemiyor.Geçen sene Sezer bu sene Dany.Dany transferi beni büyük hayal kırıklığına uğrattı.Madem Dany alınacak Önder Özen neden geldi futbolun başına?Böyle mi geçeceğiz biz GS'yi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paradise_

    quote:

    Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

    Escude ile devam et 5 ol bu taraftar ses.etmez Ama dany aliyorsan by tepkileri cekeceksin

    hee taraftar ses etmez o yüzden ilk 4 haftada takımı şampiyon ilan edip ondan sonra teneke bağlayanlar var di mi?

    İyi gün taraftarlarına sen ne bakıyorsun. Biz asıl taraftarlardan bu takımı her durumda takip edecek olan taraftardan bahsediyorum. Sen q7'ci taraftara ağzında kuş tutsan zaten benğendiremiceksin kendini onlar halen daha demirören zamanında sanıyorlar kendilerini. Ama dany ile asıl taraftarlarını da kaybettiler. Ben takım 4. 5. hatta 10. olsun gene tutarım. Ama gidip Dany'yi alıp rakibime allah razı olsun çektireceksem. Taraftarına Dany Ronaldodan iyidir üzülmeyin dedirteceksem. Siz zaten ŞL demisiniz neyinize yetmiyor Dany dedirteceksem. Allah kahretsin böyle transferi. Bilsem ki şampiyon olacağz gene istemiyorum gene istemiyorum.




  • Abicim Onder Ozen geldi diye tum transferler yurtdisindan mi olacak. Tum dunyada transferlerin cogu kendi ligleri icinde olur. Dany gelecekti neden Onder Ozen var demek sacma bence. Dany i getirdiler , basarili olursa ne ala , olmazsa tepkiyi karsilarlar. Ama oynamamis oyuncu icin bu tepkiler sacma. Ki ersan ve escude den daha kotu oldugunu iddia edecek de yoktur heralde.
  • Alabileceginiz en iyi stoperi aldiniz. Sadece galatasaraydan gelmesini problem etmenizi anlayamiyorum. Hayirli olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biz yıllarca BAM üçlüsüne tahammül etmek zorunda kaldık. Sol bek yoktu, Kewell oynadı. Forvet yoktu, Arda oynadı.

    Oluyor böyle zamanlar. BJK büyük takımdır, bir kaç seneye silkinir kendisine gelir. Dany, bu şartlar içinde alabileceğiniz iyi bir transfer. Can sıkmayın, üzülmek yok
  • Dany bence çok iyi adam hepinizi utandıracak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.