Şimdi Ara

Taraftara özel bölümlerle ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar taraftara özel bölümlerin açılış amacı kendi takımınızla ilgili konuları rahatça konuşabilmenizi sağlamak. Ancak görülüyor ki kendi takımlarınızdan daha çok başka takımları konuşuyorsunuz. Bazen durum öyle bir hal alıyor ki dışarıdan gören biri Fenerbahçelilerin bilerek Galatasarayı, Galatasaraylıların da Fenerbahçeyi takımı olarak seçerek ilgili bölümde konuştuğunu sanır. Bu diğer bölümlerde de aynen bu şekilde. Bu nedenle bundan sonra kendi takımınız dışındaki konuları ortak alanlara açmanızı rica edeceğim. Hem karşı tarafın cevap hakkı hem de birbirinize saygı açısından bunu sizlerden rica ediyorum.

    Bu ricayı önemsemeyen arkadaşlara da gerekli yaptırımlar uygulanacaktır. İlk olarak bölüm yasağı gibi.

    Herkese iyi forumlar.



  • Umarım bu kural uygulanır. Zira diğer taraftar bölümlerinde bizim yaptıklarımızın 20 katı yapılıyor.
  • Genelde futbol bölümlerinin sorunuda bu zaten. Biz yapıyoruz ama karşı taraf daha fazla yapıyor
    Siz birşey yapmayın karşı tarafıda şikayet edin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bazıları adına çok üzüldüm kendi bölümleri durgunlaşacak artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Am@deus

    Genelde futbol bölümlerinin sorunuda bu zaten. Biz yapıyoruz karşı taraf daha fazla yapıyor
    Siz birşey yapmayın karşı tarafıda şikayet edin.


    Bu arada görüldüğü üzere senin iş tamam hocam. Msn'ini bilmediğim için burdan yazayım dedim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Citi Galatasaraylıymış.
  • Peki tamam güzel de, konudışında bir üyeye hakaret ettiğim için 4 gün ceza yedim. Fenerbahçe bölümünde hakarete uğradım, fakat sadece mesaj silindi.

    Galatasaray bölümünde açılan tahrik edici konuya dokunulmazken, Fenerbahçe bölümünde açılan tahrik edici konu ise hemen silindi.


    Forumda bölümden bölüme ayrım bildiğim kadarıyla yok.
    Ben de yöneticilerden biraz daha adil olmalarını istiyorum. Bizim kafa dağıtmak için girdiğimiz bu siteden sinirimizi bozarak çıkmak da cabası.
  • Gidin gslilere söyleyin o bölüme girip gsnin transfer haberlerine bile bakamıyorum sacma sapan sinir bozucu yorumlardan dolayı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Citizen


    quote:

    Orijinalden alıntı: Am@deus

    Genelde futbol bölümlerinin sorunuda bu zaten. Biz yapıyoruz karşı taraf daha fazla yapıyor
    Siz birşey yapmayın karşı tarafıda şikayet edin.


    Bu arada görüldüğü üzere senin iş tamam hocam. Msn'ini bilmediğim için burdan yazayım dedim.


    Aha Galatasaraylı. Vurun




  • Bana fikrimi soracak olursanız içeriği bile görmemiz yasaklansın.Herkes kendi çalsın kendi oynasın.
    Eğer böyle olursa kendiğinden sorum çözülmüş olur.Cevap yazamadığın konuları okumanın mantığı nedir zaten.
    İnsan ister istemez okuyor.Canını sıkan bir konu görünce deliriyor tabi.Oda ona saldırıyor uzayıp gidiyor işte.
  • Sayın powerstorm bu dediğiniz olayı en fazla gs bölümü gerçekleştiriyor. İnanın şikayet edip sildirmesek konuları bütün açtıkları topicler fenere laf sallama ve küçümseme topicleri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vavra22

    Bana fikrimi soracak olursanız içeriği bile görmemiz yasaklansın.Herkes kendi çalsın kendi oynasın.
    Eğer böyle olursa kendiğinden sorum çözülmüş olur.Cevap yazamadığın konuları okumanın mantığı nedir zaten.
    İnsan ister istemez okuyor.Canını sıkan bir konu görünce deliriyor tabi.Oda ona saldırıyor uzayıp gidiyor işte.


    katılıyorum ama fb alehinde gs bölümünde günde ortalama 50 topic açılıyodur en aşağı fb bölümünde gs ile ilgili oda ağır tahriklerden dolayı 4-5 topic açılıyor. Yani bu olay karşılıklı değil.

    Ama gs bölümünü sadece gsliler fb bölümünü sadece fbliler görse çok iyi olur. Madem yazamıyoruz bunda bana göre hiçbir sakınca yok.




  • Sayın gs taraftarı bu konuya ilişkin açtığınız topici okuyorum ve şaşırıyorum. Bu forumun kuralları belli bizim başımıza gelseydi onlar daha fazla açardı teorilyle dönmüyor işler. Fenerliler böyle bir şey yaparsa Fenerliler cezasını çeksin ama şu an yapan sizinde kabul ettiğiniz gibi sizin bölümün bir kısım üyeleri. Ayrıca benim dediğim (50 topice karşılık 5 topic olayı uydurma bir şey değil her gün gözlemlediğin bir şeydir 50 sayısı biraz abartı olabilir ama arada uçurum ortadır. Yine Fenerlilere ve Fenerbahçe üyelerine klasik alaycı yorumlarınızı yapmışsınız. Şunu unutmayın Fener taraftarıda sizden farklı insanlar değil sürekli onları kendinizden aşağı görme, alay etme, onlar her şeyi yapar onlar şudur budur söylemlerini bırakınız. Aynı şekilde bizim bölümdede bu tarz çocukça hareket yapanlar var onlar içinde aynı şeyler geçerli. Şu an Gs nin olaylarında dışında kendi işiyle gücüyle uğraşması gerekirken sürekli Fenerbahçe aleyhinde olaylara giriş yapmasına anlam veremiyorum açıkcası.




  • Ne kadar aciz bir yönetiminiz olduğu ortada.Eğer görevlerini yapamıyorlarsa görevlerinden alınacaklar.
    Günün her saati diğer klüplerin forumlarına girdiğimizde kendi takımımızla ilgili bol bol " " içeren postlar atılıyor.Ve bunların çoğu eminim spor forumlarının müdavimlerinin fake hesapları.
    Forumda ki yaş ve zeka seviyesi ortada.Hiçte kontrol edilemeyecek bir yapısı yok.Sanırım kasti yapılıyor.
  • Fenerbahçe kendi meselesini konusuyor ancak diğer takımların bölümlerinde fenerin basına gelenler konusuluyor alaycı bir biçimde.Evet bizden de var kurallara uymayan ve karsı takımllara sallayan ama diğer tarafın yanında solda sıfır..
  • Önceden de savunduğum gibi taraftara özel bölümün saçmalık olduğunu düşünüyorum. Yöneticiler düzeni sağlayabilseler ve kargaşaya yol açabilecek konu ve yorumları tamamen tarafsız olarak silseler rakip taraftarlar birbiriyle adam akıllı konuşur ve adil bir yargılama ile ceza sistemi olursa millet de kışkırtıcı konu açmaya ya da yorum yapmaya çekinir. Bu forumda lazminatör,KASIMPAŞA TAYFA vb. birçok üye var sürekli ortalığı velveleye veren. Ama cezanın hasını suçsuzlar çekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

    Önceden de savunduğum gibi taraftara özel bölümün saçmalık olduğunu düşünüyorum. Yöneticiler düzeni sağlayabilseler ve kargaşaya yol açabilecek konu ve yorumları tamamen tarafsız olarak silseler rakip taraftarlar birbiriyle adam akıllı konuşur ve adil bir yargılama ile ceza sistemi olursa millet de kışkırtıcı konu açmaya ya da yorum yapmaya çekinir. Bu forumda lazminatör,KASIMPAŞA TAYFA vb. birçok üye var sürekli ortalığı velveleye veren. Ama cezanın hasını suçsuzlar çekiyor.


    Kime göre tarafsız olmamız gerekiyor. Bizler elimizden geldiğince tarafsız olaylara müdahale etmeye çalışıyoruz ama her gün her takımın taraftarlarında taraflısınız diye şikayet alıyoruz. Üyelerin düzgün bir şekilde konuşması için illaki katı kurallar mı gerekiyor. Bu kişiler kendilerini kontrol edemiyorlar mı? Bunları araştırmak lazım. Elimde zaten sürekli ortalığı karıştıran mesaj atan ve konu açan kişilerin bir listesi var. iyi niyetimle sabırla düzelmeleri bekliyorum ancak sanırım bekleyişim boşuna olacak. Bu bölümde boşuna ceza almış kimse yoktur. Mutlaka ama mutlaka mesajında bir kelime, bir söz kural dışıdır ve buna istinaden ceza almıştır.


    Z.K

    Bizlerin kasti olarak forumda konu bırakmamızın bize bir yararı yok daha çok zararı vardır. Bu forumdaki yönetici arkadaşlar gönüllü olarak görev yapmaktalar ve 7/24 forumda olamıyorlar. Eğer siz belirttiğiniz tarzda bir konu görüyor ve şikayet ettiğinizde sonuç alamıyorsanız o zaman bizi acizlikle suçlarsınız. Ancak yönetim tarafında neler yaşadığımızı bilmeden bu şekilde saçma ifadeler kullanacaksanız sizi dikkate almamızın gereği yoktur. Baştan ön yargılara sahip insanlara ne desek boş çünkü. Sizler bizleri yargılamak yerine anlamaya çalıştığınız zaman belki biraz yol kat edebilir ve düzeni sağlamak için daha etkili bir şeyler yapabiliriz.


    Bölümün kötü durumu konusunda yönetimi suçlamadan önce herkesin bir kendi bölümüne ve taraftar arkadaşlarına bakmasını rica ediyorum. İçtenlikle bir bakın ve düşünün. Suçun hepsi yöneticilerde mi yoksa üyelerin tavırlarında mı?




  • Bakın ben taraflı demedim, yetersiz yönetim bana göre. Ve evet kendini kontrol edemeyen bolca üye mevcut. 2 tane örneği verdim ben daha da fazlası var. Ayrıca hangi yöneticidir kimdir bilmem ama bazen kapatılan ve şikayete rağmen kapatılmayan konular o kadar çok çelişiyor ki pek adil olduğuna inancı kalmıyor insanın. Az önce de belirttiğim gibi bence katı cezaları olmalı kışkırtıcı yorumların. Ama bu, bu yetersiz yönetimle yapılırsa yine adil olmayacaktır diye düşünüyorum. Çok zor bir şey bu istediğim onun da farkındayım. Zor olduğu için şu anki durum daha doğru da olabilir. Bu sadece benim olması gerektiğini düşündüğüm şey.
  • Bakın zaten günün herhangi bir saati diyorum gece gündüz farketmiyor.Eğer böyle bir karar alınıp uygulanmıyorsa yönetici görevini yapmıyor demektir.
  • Biz konuşunda laf söylemiş oluyoruz yönetici girin fb bölümüne diğer takımlarla ilgili 1 tane topic var mı;?. Birde gs bölümüne girin fenerle ilgili konumu çok kendi takımlarıyla ilgil mi. Fenerle ilgili konu açsınlar onada lafımız yoksa bunların ki fenere kin kusma topicleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 26 Ağustos 2011; 17:39:27 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.