Şimdi Ara

Taraftara Rağmen Kazandık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chuckly

    Ben taraftar olarak Galatasaray maçına bilet almak için 10 saat bilgisayarın başında vakit geçiricem, stadın rezalet yollarında çamur içinde kalıcam, tezek kokusu içerisinde gişede sıra beklicem, öğrenci halimle 200 lira Gs maçına 150 lira Beşiktaş maçına para verip, verdiğim fazla parayı çıkarmak için günde iki öğün tavuk pilav yemek zorunda kalıcam, buz gibi havada çılgın rüzgarda 90 dakika ayakta durucam, ve buna rağmen gol atması, attırması için senede 3 milyon euro verdiğimiz, 24 maçta 4 golü olan adamı hâlâ her hatasında desteklicem. Benim cebimden zar zor çıkardığım para hiçbir şey yapmadan onun cebine gidiyor. Duygusal çocukmuş, psikolojisi bozuluyormuş, özgüven kaybı yaşıyormuş. Ben her maç tribünde sinirden çıldırırken, kendimi hırpalarken, her maç sonu baş ağrısıyla stadı terkederken bir sıkıntı yok; emenike bey ıslıklanınca sıkıntı var. Oldu, Herkes aklını başına alsın.

    Kusura bakma ama tipik türk insanısın, acıtasyondan öte yorumun yok. Mesajımda anlattığım taraftar profili. Konuyu hala Emenike üzerinden anlıyorsun okumamışsın bile ne anlatmaya çalıştığımı. Hayattaki başarısızlığını sahadaki futbolcudan çıkarmaya çalışanlardan birisin sadece




  • Neyse konu içerisindeki mesajlara bakarsak yaşlarında tahmini 18-22 olduğunu düşünürek böyle gelmiş böyle giderden öteye yorum çıkmaz. Ne olacak yarın genç Alper'e küfür ederiz sonraki gün Mert, ali, veli.. İki gün önce Bjk taraftarı Tolga'yı yuhalar oda psikolojisine yenik düşerek risk alır maça çıkar ve malesef kötü bir sakatlık geçirir. Haftaya da Ba'yı yuhalar.
  • Ya kardeşim siz de şampiyonluk gittiğinde mi yuhluycaksınız emenikeyi? Neyi bekliyorsunuz? Lig bitecek adamın topu topu 4 golü var. Kaldıki Fener'in en pahalı oyuncularından birisi. Gs'nin defansındaki adam bile 4 gol attı. O emenike'nin kaçırdığı goller olmasa Fener şuan 62-63 gibi bir puanda olacaktı. Sonra rahat rahat deplasmanları izlerdik. 2 derbiyide webo sayesinde kazandık. Gollerden önce hava toplarını akıllı bir şekilde indirmesi golleri hazırlamıştı zaten. Webo'nun yerine orada Emenike öküzü olsaydı o hava toplarını alma zahmetine girmezdi bile.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.