Şimdi Ara

tarife 16 mbps verilen hız 4 mbps TTnet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba net limtisiz paket 100gb aknli 16 mbps tarife kullanıyorum alt yapı 16 mbps veremediği 8mbps alıyorum. 2018 yılı içersinde 8mbps kullandım yeri geldi bazen 9mbps kullandım 2019 yılı ocak ayında binaya gelen hattın alt yapı çalışması olmuştu bittikten sonra kopma sorunu yaşadım telefon açtım neden kopma sorunu yaşıyorum diye arıza kaydı oluşturudu 4mbps e sabitlendi tekrar aradığımda verdiğiniz hız değer çok düşük normalde benim 8mbps almam gerekirken 4 alıyorum arıza kaydı oluşturuldu 8mbps e çekildi 4-5 saat sonra kopma sorunuyla karşılaştım tekrar aradığımda 4mbps e çektiler. özetlemek gerekirse 2018 yılında kullandığım 8mbps internetim 2019 yılında akn nin kalmasıyla beraber alt yapı çalışması olduktan sonra 4mbps e çekildi btk ya şikayet ettim ilkinde değişen bir şey olmadı yine hızım 4mbps oldu tekrar şikayet ettim yine değişen bir şey olmadı benim gibi aynı sorunla karşılaştığınız oldu mu nasıl bir önlem aldınız ya da anlattığıma benzer bir sorun yaşadınız mı ? tarifeye 60 lira ödüyorum bu arada.

    tarife 16 mbps verilen hız 4 mbps TTnet
    resimi anlamayanlar için
    modeme gelen upload ve download hız değerini gösteriyor aynı zamanda sinyal ve altyapı hız değerini gösteriyor gördüğünüz üzere download 9mbps olarak gösteriyor modem ama ne yazık ki 4mbps kullanıyorum.







  • twitter destek adresine yaz düzeltirler.
  • değişen bir şey olacağını sanmıyorum bir de ordan deneyim şansımı
  • Bende de 22 alınabilme ihtimali varken 2 mbit altı geliyor. Netspeed deyim. Sorun tt de sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de 16 alırken alırken 8'e düştü saha dolabından 2 defa yer değiştirdim, dün 8'e sabitlemişler santralci adam hattım zaten en fazla 8 alır diyor ben yıllardır 16 kullanıyorum deyince yükselttiler, kutu dolduğu için hızım düşmüş, şu an 13 alıyorum, 8 alıyorsan yarısına düşmez ama şu da bir gerçek akn olayı kalktıktan sonra hızlarda düşüş oldu teknik bir nedeni illa vardır, gerekirse Paul Doany hesabına mesaj atın, o müşteri temsilcisi arızayı bölge müdürlüğüne iletiyor.
  • SNR değeriniz iyi daha yüksek hızlar alabilmeniz gerekiyor. Modeminiz neydi bu arada?
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    8mbps oldu bu arada SNR değeri düştü ama :C
    tarife 16 mbps verilen hız 4 mbps TTnet
    modem markası: Zyxel VMG3312-B10A
  • Kopma yaşatmayacak düzeyde görünüyor.
  • Turk Telekom alıyorsanız ankastre ölçüm yapılmasını isteyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.