Şimdi Ara

Tarihe geçti: iPhone global satışlarda ilk yedi sırayı aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil2 Android
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • htc ve lg gibi markaların durumuna düşmemek için kendine çizilen yolda yürümek zorunda olan bi firma samsung. çok yazık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockies -- 22 Şubat 2024; 5:0:43 >
  • Biz bunları 2 sene önce yazdık. Aynen de dediğimiz gibi oldu. Samsung giriş seviyesi modellerine indirgedi kendisini.

    Amiral modellerde Apple'ın gerisinde kaldı ne yazık ki. :(

  • Şöyle düşünün. Samsung s24 ultra 1200 lira, iPhone 15 pro Max de 1200 lira. Hangisini alırsınız?

  • SUAVI kullanıcısına yanıt
    samsung note ve s serisi gayet güzel telefonlar, apple burada işletim sistemi sayesinde tercih ediliyor samsung tizen i zamanında bırakmasaydı belki bu duruma gelmeyecekti.

  • Samsung zamanında HTC 'nin düşdüğü hataya düşüyor amiral modellerin fiyatını iPhone'a göre belirliyor. Samsung S ve Note serisi ile premium sınıfta ses getirdi ama hazır olmayan , donanımın kaldıramayacağı yazılımları ilk biz yapalım dedikleri için alan müşteriler sürekli problemlerle uğraşmak zoruda kaldı , amiral cihazlarına bile 2-3 yıl yazılım güncellemesi vermeyerek müşterileri küstürdü.
    Bence yapması gereken S FE serilerini agrasif fiyatlarla müşterileri tekrar kendine çekerek tekrar amiral sınıf fan kiltesini oluşturmak.

  • xbatmanx X kullanıcısına yanıt
    iphone ve amiral gemisi samsunglar dünya geneli içinde gayet pahalı, ülkemizde iphone a göre samsung özel fiyatlandırma ile ona göre daha uyguna satılıyor. daha uyguna satılmasına rağmen iphone daha fazla satıyor.

  • Şimdi benim anlamadığım üç günde bir haber çıkıyor şu telefon sipariş rekoru kırdı şu telefon yok sattı diye. Onlar neyin rekoru neyin satışı. Yada uydurma manipülasyon mu.

  • Dikkatimi çeken şu iki kesim biri telefonu almış kimi zaman aldığı marka telefona fazla sahipleniyor.

    Diğer bir kesim almaya gücü yetmemiş yada farklı bir sebepten ötürü hiç tecrübe etmediği marka falan telefonu yerden yere vurmayı huy edinmiş.

  • Dandroid fanları kendilerini avutuyorlar yine. He sürü psikolojisi, tek akıllı sizsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes atıp tutmuş bence Android’deki model zenginliği çok fazla dolayısıyla çok bölünüyor. Apple bile tek model ile çıkarken 7 model ile devam ediyor fark buradan geliyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samsung neredeyse donanımının tamamını kendi üretmesine rağmen Apple ile aynı/benzer fiyattan satmaya çalışıyor üstelik hemen her anlamda Apple ı taklit ederek haliyle imkanı olan insanlar orijinali varken kopyasına prim vermiyor. Google ın rezillikleri tamamen ayrı bir yazı konusu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • androidde seçenek çok model bazında bakarsak.iphone da 13 14 15 düz yada pro baska alinabilecek telefon yok.muhtemelen android kullanicisi iosdan hâlâ daha fazla sırf apple reklamı olsun diye model bazında sıralama yapılıyor.bu aralar cok görmeye basladim muhtemelen kamera tasarımının çakma oluşunu yedirmeye çalısyorlar .

  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

    Japonya da aynı şekilde. ABD'nin asyadaki uydu devletleri.

  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    Ben de S22 ultra kullanıcısıyım mesela, eğer Türkiyede Iphone Pro Max serileri ile aynı fiyata satılsa gider Iphone tercih ederim.

    Türkiye'de Apple'ın fiyatı 2 katına yakın satıldığı için Samsung mantıklı geliyor. Apple'da bu kadar uçuk fiyat farkı vermeye değecek bir fark yok.

    Ancak ABD'deki adam aynı fiyat olunca tercih etmez. Bir de orda Whatsapp vs. kullanmıyorlar pek, herkes iMessage/Facetime üzerinden mesajlaşıyor. Dolayısıyla Apple dışında birşey satın almaları mantıklı olmuyor. Türkiye'de de vergilendirme ve fiyatlandırma mantıklı

    seviyeye gelir de Samsung'la dengeli fiyatlara satılırsa iPhone tercih ederim.

  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Ben de zamanında iPhone kullandım. Hiçbir zaman bildirim sesiyle işim olmadı. Niye olsun onu da anlamış değilim. Android hiçbir şekilde iOS ile aynı stabilitede değil. Bunu Android’e geçmiş biri olarak net bir şekilde söyleyebilirim. Google’ın kendi uygulamaları bile iOS’ta daha düzgün çalışıyordu. Neyse artık yaptık bir hata.

    Siz kadrolu Apple hater değilsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung’un apple gibi bir marka değeri ve algısı yok pazarlaması da kötü yönetiliyor kendine ait bir işletim sistemi de yok. Bir avrupa ülkesinde yaşayan hiç mi bir tanıdığınız yok bir sorun bu konuyu ben sordum Fransa Hollanda ve Almanya’da yaşayan akraba tanıdıklar var hepsinin ortak söylediği şey: herkeste iPhone var orada herşey ucuz diyorlar.
    O yüzden niye satamıyor diye boşa kafa patlatmaya gerek yok altında boşuna başka sebepler aramayın.
    İkinci el değeri falan bu da boş muhabbet refah ülkelerinde kimse sallamaz bir telefon için bizim gibi aylarca çalışmak zorunda değil adamlar. Kendi çevremde bile iPhone alıp da ikinci el değeri muhabbeti yapanı görmedim.
    Bu tarz forumlarda takılan bir avuç insanın hezeyanları ile piyasa gerçekleri birbirinden çok farklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 22 Şubat 2024; 19:55:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vain kullanıcısına yanıt
    Samsung bu yüzden FE veya a7x serisine odaklansa daha iyi

    Yap abi 500 600 700 dolara 3 çeşit amiral bir şeylerden kıs deli gibi satar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DburakKoc D kullanıcısına yanıt

    mecburen samsung

  • Symbianist S kullanıcısına yanıt

    bildirim sesi benim için en elzem konu. bu sebepten sonraki telefonum samsung olacak. neden dersen. öncelikle iphone 3ncü parti uygulamalarının sesi değişmiyor. en enteresan olanı whatsapp da bildirim sesleri neredeyse yarı yarıya kısık çıkıyor. duymuyorum ? sürekli bildirim kaçıyorum. ikinci olarakda etrafımda çoğu kişide iphone var. bi bildirim geliyor herkes telefona bakıyor. android de her uygulamaya ayrı ses atayabildiğim için. her sese telefona bakmam gerekmiyor.


    stabilite konusunda iphone artık eskisi gibi değil. 14pro konusunda sürekli bildirim gelmeme ve uygulama hataları yorumları var. stabilite konusunda eskiden çok fark vardı belki ama şuan fark yok bence. özellikle whatsapp bildirimleri gelmediği çok oluyor. tek çare kapatıp açmak. her güncelleme sonrasında sıfırlama yapan bir çok kişi var.


    daha kadroya geçmedim ama yakındır :)

  • hayloft H kullanıcısına yanıt

    herşey bir yana bence appleın başarısı akıllı telefonu herkesin kullanabileceği hale getirmesi. ericson r380 den beri akıllı telefon kullanırım. motorola accompli 008 gibi. yerleşik uygulama mağazası ve bir çok yenilik ile birlikte çok iyi iş çıkarttılar. alternatif android ilk zamanlar çok kötüydü. alışılmışın dışına çıkartmak çok zor insanları. şuan androidin bir çok üstünlüğü var ama çoğu kişinin ihtiyacı olmayan şeyler. appleın mağaza yönetiminin bile bu başarıda ki katkısı çok büyüktür.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.